Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Lehet. De a Ferarri sehol sem volt, és az az egyik, aki ezt a csapatot csinálta belőle. Ehhez is kell tehetség. Mivel 6x-os világbajnok, ő a legjobb pilóta. Az a serleg arra valóü, hogy ezt bizonyítsa. Megannyi rekordot tart. Ha nem ő lenne a legkiszámíthatóbb, megbízhatóbb, mellette gyors pilóta, őt is kitenné a Ferarri. Akkor is nyert VB-t, amikor nem volt ennyire jó a Ferarri, sőt 2x nyert a Benetton Forddal is. Ha nem töri el a lábát, most 7x-es bajnok.
Nem biztos, hogy a mindig ő a leggyorsabb, de az sem biztos, hogy mindig csak az számít. A hullámzó teljesítményről tavalyról. Ha valóban nézed a Forma1-et, ott nyílvánvaló volt, hogy rossza Br.dgest.ne.
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
válasz
Gregorius
üzenetére
KR minek kuzdott volna, hogy lereccsenjen WMM-je megint? Maradjal mar...
JPM nem ment azert olyan sokkal llassabban, meg JPM nem pont az a versenyzo, akit ''csakugy'' meg lehet elozni...foleg nem lesz elozekeny MS-l szemben, hiszen amugy sem puszipajtasok
Tenyleg hagyjuk, mert szerintem JPM volt a hunyo szerinted meg MS...de minden pilota szinten melegitget a felvezeto korben is
hobizoli
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
ok. rosszul fogalmaztam, nekiugrok még1x. ugy vélem, hogy nem ő a legjobb a jelenlegi mezőnyből képességiet tekintve, ugyanakkor hogy ezenfelül mennyire jo (tehát 2. legjobb, 4. legjobb vagy 15. vagy akármi), azt nem tudom. hangsulyozom, az eredményei hidegen hagynak, azt inkább az autonak köszönheti legalábbis a jelenlegi helyzetben mindenképpen. a három fiatalt (Kimi, Button, Alonso) mindenesetre jobbnak tartom nála, de a többiekkel kapcsolatban nem vagyok biztos.
-
Gregorius
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Gondolom az alábbi mondatom nem kerülte el a figyelmed:
''Utóbbi előzés után pedig Barichello igen nagyon gyorsan felzárkózott, tehát Montoya nem ment valami gyorsan''
KR sem arról híres, hogy csak úgy feladja a pozícióját. És ha egy Barichelló - akit annyira középszerűnek minősít itt mindenki, főleg MSC-vel szemben - simán elmegy mellette, akkor a nagyságrenddel jobb Schumacher miért nem tud játszi könnyedséggel elmenni a hasonló tempót autózó Montoya mellett 13 kör alatt?
Más
Komolyan sajnálom Barichellót a megcsúszása miatt, e hiba kivételével fantasztikusat ment a hétvégén.
tobbet esszel, mint erovel
Mondta MSC és JPM előtt nagy bölcsen állóra fékezte a gumikat az alagútban. Biztos technikai problémák voltak és be kellett volna hívni a boxba visszapillantócserére. De ezt már kitárgyaltuk, azért off -
viharhozo
addikt
Utalok formallogikat magyarazni, de ha muszaj, akkor muszaj.
''oké. leírom mégegyszer hátha mostmár mindenki felfogja. sumaher nem rossz pilóta de a jelenlegi mezőnyből nem is a legjobb. viszont hogy ténylegesen mennyire jó azt nem lehet megmondani,''
Ha tenylegesen nem lehet megmondani, mennyire jo pilota, akkor honnan tudod, h nem a legjobb?
Az pedig nyilvanvalo, h nem merhetoek ossze a pilotak kepessegei, a F1 mar csak ilyen. -
bdav
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
amugy index forma 1 topikjába nem emléxem h. irtam volna. söt már egy ideje csak 2-3 topikba irok max.
érvekkel nem igazán tudom alátámasztani. illetve a ferrari technikai fölénye nagyon nagy, és nekem nagyon ugy érződik, hogy ms már nem az az ms, aki teszem azt régebben volt, nem ö a mezöny legjobbja. leginkább a tavalyi év alapján gondolom ezt, amikor legalábbis hullámzó teljesítményt nyújtott (technikailag akkor is náluk volt a fölény, de nem ennyire). idén egyszerüen tulontul jo a ferrari / tul gyengék a többiek. nem érzem indokoltnak, h. sumahert ennyire istenitik, továbbra sem (bár most pl. a palik elég visszafogott volt ebböl a szempontbol, ez pozitiv) -
hobizoli
nagyúr
válasz
Gregorius
üzenetére
A jelenlegi WMM-ben KR-t melyik elcsapat versenyzoje nem tudna megelozni?
JPM-l meg tok felesleges erolteni egy kockazatos elozest a pozicioert -mert egykonnyen ugysem adja-, ha ugyis tudja, hogy az elobb fog kiallni kereket cserelni es tankolni, es akkor sima ugyben ''meglesz''...es lon
Esszel el az ember...tobbet esszel, mint erovel...lassan jarj, tovabb ersz... :C
hobizoli -
Gregorius
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
par korrel az indulas utan mar ki is allnak elole az ''ellenfelek'' kereket cserel
Aha. Azért aludt körökön keresztül Montoya mögött, miközben Barichello vígan kerülgette Kimit. Utóbbi előzés után pedig Barichello igen nagyon gyorsan felzárkózott, tehát Montoya nem ment valami gyorsan. Kíváncsi vagyok, az utolsó öt futamon milyen kedve lesz kockáztatni, amikor a világbajnokság már zsebben van neki :((( -
bdav
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
nem látom az önellentmondást. nem a legjobb, de ezen kivül nem tudok mit mondani, hogy pl. Webberhez képest hol van vezetöi képességekben, vagy ha azonos autoval mennének, ki nyerne, azt pliz lödd már be (vagy DC-hez képest, Trullihoz képest, etc...) meg nem divatbol vagyok antisumaherista, világ életemben az voltam :)
Asusfan: most minden második szavam legyen az hogy szerintem? sztem egyértelmü, hogy itt a személyes véleményemet fogalmazom meg, és nem kész tényeket mondok el. ti meg tényként kezelitek hogy Schumacher azistenkirálylegjobb ésőtnemlehetmegverni, és aki mást gondol, meg neadj isten le is meri irni, az hogy képzeli ezt.
Hobizoli: valahol igazad van hogy a többiek se nagyon elözgetnek a pályán mostanában. sajnos. de azért még mindig többet mint ms. lehetősége meg szerintem lett volna rá.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
''oké. leírom mégegyszer hátha mostmár mindenki felfogja. sumaher nem rossz pilóta de a jelenlegi mezőnyből nem is a legjobb. viszont hogy ténylegesen mennyire jó azt nem lehet megmondani,''
Nem tul szerencses, ha 2 mondaton belul onellentmondasba kerulsz. Mostan nagy divat antisuhameristanak lenni, de azert legalabb vmi erv legyen a dolog mogott (foleg ugy, h neved mintha ismeros lenne a zindexrol). -
hobizoli
nagyúr
Es megis, hogy elozzon, ha ugyanolyan taktikaval indulva vegig elol van, kulonbozo takitikaval, meg hatrebb megy, de par korrel az indulas utan mar ki is allnak elole az ''ellenfelek'' kereket cserelni es tankolni....lehetosege nincs elozni, mert ha elol van akkor azert, ha nem elol van, akkor meg azert
A tobbi versenyzo sokkal tobbet megy mezonyben, megis alig eloznek ok is. Ma JB JPM-t szinten a boxban elozte meg... az nem baj:U?
hobizoli
[Szerkesztve] -
Break
senior tag
Hmmm..én egy Lyukas 10 fillérest nem adtam volna M. Schum. gyözelmére ma....(pedig az első futamja óta drukkolok neki).....
De mégis be jött neki....hogy most a taktikán és/vagy a vezetői tudáson múlott...ezt döntse el mindenki maga.......
egyébbként valaki említette a Hondákat és Sato-t....Nos Pont a német RTL-en interjuvolták meg BAR-Honda konstruktőrét, és ő állította, hogy NEM Sato a hibás.
Mindig más alkatrész ment tönkre, ami (eddig) mindig anyag hibára utalt.
A konstruktőr még arra is kitért, hogy a vezetői stilusából adódóan nem mehet tönkre a kocsi, az elektroni megvédi a mototr túlpörgetését.....stb...stb.....
Erről lehet vitatkozni (én is vitatom)....de nálunk okosabb ember mondta el ....
Ugyhogy ne engem kövezzetek :) -
hobizoli
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
Azert egy akarmilyen Ferrarihoz is barki elment volna, mert a Ferrari onmagaban is egy nagy multu csapat, nevuk van, de aztan az sem mindegy, hogy kikkel dolgozhat egyutt, es akkor ott egy eleg jo team allt ossze: JT, RB es MS egyuttese tette ezt, itt -szerintem-, ha ezek kozul csak az egyik hianyzik, nem lett volna ekkora a csapat fejlodese.
hobizoli -
bdav
őstag
oké. leírom mégegyszer hátha mostmár mindenki felfogja. sumaher nem rossz pilóta de a jelenlegi mezőnyből nem is a legjobb. viszont hogy ténylegesen mennyire jó azt nem lehet megmondani, mert a ferrari annyival gyorsabb. jelenleg legalábbis nem mutat tul nagy versenyzöi képességeket. régi időmérő már rég volt nagyon :) meg a régi futamok. de amit idén nyujt az kritikán aluli. legalább néha előzhetne egyet-egyet. akkora kockázatot nem vállal, a vbt ugyis megnyeri. ugyanakkor nem hiszem el hogy egy motivált és jó autoversenyzö ne akarna szép előzéseket csinálni.
-
törölt tag
Egyébként ugyanez volt Rossival is a MOTOGPn ott is basztatták hogy csak azért tud menni mert a Hondánál van de aztán kiderült hogy a Yamahán is tud kanyarodni mert az egyenesbe a hülye is tudja húzni a gázt!
-
X-COM
nagyúr
Häkkinen nem jön vissza sehova
néha elralizgat, ennyi -
Calogero
addikt
Nem, az csak elhaladas, a lekorozendo auto nem vedi a poziciojat tehat azt nem tekintem elozesnek...
Lathato volt hogy Rubens gyorsabb volt mint schumi, szerintem ha akkor hagyjak hogy megelozze es kesobb nem ront akkor talan meg lett volna a masodik hely is a Ferrarinak. -
Pá
addikt
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Ennek én is bedőltem, csak az utsó 25 kört láttam.
Az volt a szerencsém, hogy meghallottam a rádioban az aktuális eredményt... -
Dalai Láma
őstag
Scheisssssse!!!! :(((
A szar tv újság miatt lekéstem a közvetítésről! Azt írták, hogy 22:35-kor kezdődik, ami azt jelentené, hogy 11 előtt ne mkezdődik el a verseny. Erre már 8-kor vége volt. Basszus! Tiszta idegroncs vagyok! Szemétség! Persze az időmérő meg jó későn volt! Szemétség! :((( :(( :((( :((
Egyébként örülök, hogy a sumi nyert. A pezsgőlocsolást már láttam.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Szerintem nagyon is jó pilóta, csak hát ha nem kell több, minek hajtsa magát? Így is nyer, akkor már inkább biztosra megy. Én régebb pont azt szerettem benne, hogy ha kellett mindig tudott váltani. Pl a régi időmérő edzéseken, ment egyet, ha jó volt akkor többet ki se jött, ha meg valaki ment egy jobbat, akkor kijött és mindig tudott akár 2-3 tizeddel is jobb kört menni, mint az első, Palikék szerint ''megdönthetetlen'' kör.
-
tkesy
őstag
A kormánycsréről csak annyit, hogy MS-nek is cseréltek már ki kormányát verseny közben, nem is egyszer.... Akkor valahogy nem röhögték ki.... :F
:(((
Egyébként nem tudom mit adást néztek Palikék, de Kimminek,- szégyen ide vagy oda,- 2x cseréltik ki a kormányát ezen a futamon.... -
Pá
addikt
Olyan is volt már, hogy 3-4 laps, Bruni javára... Engem is idegesít, hogy Palikék úgy odavannak érte, ha valaki más bénázik, jól kibeszélik, Zsolti meg folyamatosan béna, mégis állandóan azt hallom, hogy ''Zsoltika így, Zsoltika úgy, milyen ügyes, kár hogy szar a Minardi stb''
Ha valaki béna, akkor béna, nem értem miért nem lehet megmondani, csak mert magyar? -
bdav
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
mondom normális csapatnál nincs 1., 2. pilóta. a hasonlatod meg sántít, mert elvileg a f1 az sport lenne vagy miaszösz, bár egyre kevésbé hasonlít rá.
PumPi: igazad van, miért tenne mást? de ehhez nem kell nagy tehetség, hogy azt csinálja amit jelenleg csinál. ezért mondom h. nem a legjobb pilota jelenleg a mezönyben. ezért tkp nem is lehet öt bántani. viszont ettöl mgé nem ö lesz a legjobb pilota a mezönyben. -
X-COM
nagyúr
pontosan, Barrichello egy középszerű pilóta, semmi extra, egy jó kocsival elvan, néha kifog egy jó napot és nagyon jól megy
de igazából nem ellenfele Schumachernek és még jópár pilótának, így a ferrarinak nem nagyon kell izgulnia azon, hogyan hozza ki Schumachert elsőnek
szerintem két nagyon jó pilóta a csapat szempontjából nem túl jó, mert csak egymástól lopkodják a pontokat, erre fázhat rá a McLaren jövőre, ha esetleg kikupálódik az autó
egyébként, nem, még nem az új McLaren volt
ja, kormánycsere abszolút pech... persze McLaren helyzetében extrán megmosolyogtató, de Palikéknak illett volna normálisan lekommunikálni, mint ahogy az orf-en is tud visszafogott kritikát mondani mikor betlizik a McLaren
és a német rtl-t sem úgy ismerem, hogy fikázna
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
Hujeseg...mindenki ugyanigy tenne.
Ha egy nagy nevu csapathoz hivjak 2. pilotanak, vagy egy kozepes vagy egy nulla szinvonalu csapathoz 1. szamukent, a pilotak 9x%-a a elso lehetoseget valasztana, a maradek az huje, mert el fog tunni 2-3 even belul a sullyesztoben
Ha neked felajanlanak egy elismert ceg igazgato-helyettesi szeket X penzert, vagy egy ismeretlenebb ceg igazgatoi szeket X/5penzert, ne mondd mar, hogy Te -vagy barki, aki kopkodi RB-t ezert- a 2. lehetoseget valasztana(d)...
hobizoli -
Pá
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
A Ferrarinak nagyon jó Baricchello, szép csöndes, elvan magával, csinálja amit mondanak neki és kész, ami a dolga megcsinálja, ha mindig behozzák a dobogóra(vagy a közelébe) az elég arra, hogy Schumi pontjaival együtt az egyéni mellett meglegyen a csapatvilágbajnokság is.
Amúgy szerintem is motiválatlan, néha összekapja magát, akkor tud menni, de máskor meg olyan mintha aludna, én is sajnálom. Ha már dobogóra kerül látszik rajta, hogy hogy örül neki, csakhát Schumi mellett elhomályosul. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
Ugy elveszne egy senkikent, aki jart a F1-ben is, igy meg legalabb ott van a dobogon es ismert(ebb) is lesz, szepen meg el majd kesobbiekben, sokkal jobban keres, mint egy kis csapatnal... Te melyiket valasztanad ugyanilyen esetben? Nem hiszem, hogy nem ezt, az csak szoveg.txt...
:U:F:O
hobiozli
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
válasz
Asusfan
üzenetére
[ez itt az önmoderáció helye]. mer ténykérdés, hogy a ferrari a leggyorsabb auto. a ferrarival a mezöny legalább fele ugyanezt meg tudná tenni. pláne ha olyan szerzödésbe lenne a csapattárs, mint rb, hogy nem elözhet akkor se, hogyha olyan helyzetbe van (mint ma is volt ilyen) ez sokkal nagyobb lol mint a mclaren kormánycseréje :(
[Szerkesztve] -
tkesy
őstag
Ma kedves Palik úr és hűséges segítőtársa,- ismételeten,- nem lopta be magát a szívembe.... és valószínűleg még egy jópár McLaren drukker szívébe sem... :(((
-
ToBeY
nagyúr
Scumacher 6. helyről nyert.Még hogy nem jó a verdája,elaltatták a mezőnyt!:C
-
bdav
őstag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
ennyi hiba belefér a normális keretekbe sztem, bár ma a Renault valoban gyengélkedett ilyen szempontbol. rönó azért relativ megbizhato szokott lenni. Sato meg loller nemtom mit csinál :) viszont legalább látványos :D
Asusfan: rb azért 3. mer' kiesett. mostanában ms meg nem csinál semmi extrát, csak az előre lebeszélt taktika szerint végigmegy és igyexik nem hibázni. ezt rajta kivül a mezönyböl még legalább 10 pilota meg tudná tenni, rb ugy tünik nincs ezek között. ennyi. már leirtam kb. 500-szor, hogy a jelenlegi mezönyben nem sumahert tartom a legjobb pilotának, de mittomén 10 éve lehet hogy ö volt.
hobizoli: normális csapatnál nincs 1. és 2. pilóta.
[Szerkesztve] -
-
Asusfan
őstag
1.Ahogy megmondtam Schumi nyert.:))
2.Ahogy megmondtam Sato kiesett:t
Schumi lehet h csak a boxban előzött de ő legalább tudott vhol előzni nem úgy mint a többiek akik csak lemaradni voltak képesek.
Schuminak jó autója van ,de azt el is kell vezetni , ottvan azért az ő tudása, Barichello is nagyonjó meg minden de mégis harmadik lett meg általánosan gyengébben szerepel.Ez tehát nem azt mutatja hogy csak az autója jobb Schuminak.És ha jobb az autója mint a többieké miért pont őt ültetik bele he, miértnem az általatok jobbnak vélt versenyzőt?ezen nem gondolkoztatok el?:))
Ennyi ti Anti-Schumisok;]. -
Viktor77
titán
Kormánycsere!?!?!
MEGALOL! :(:(:(
Igazuk van Palikéknak, hogy röhögtek mint állat, én is azt tettem! -
Calogero
addikt
M. Schumi nyert, es megint nem elozott a palyan csak a boxba :(
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
megint elég bosszantó ez a pofátlan élcelődés:((
-
X-COM
nagyúr
azért érdekes volt Buttont és Alonsot bevenni az esélyesek közé, Ralfit meg kihagyni
szerintem -
X-COM
nagyúr
hát ezt bebukta a williams
-
Dre_Powell
tag
Alonzót má kajak sajnálom, Rájkönennel együtt, kíváncsi vok mikor áll meg az autója.... :(
-
X-COM
nagyúr
na, Palik megúszta a leégést Alonsoval kapcsolatban
-
Dre_Powell
tag
Ez a Palik hüle. :) ''korzika lali'' Sato meg egy állat! :Y Hajrá Schumi :C
-
X-COM
nagyúr
ez a Ralf kölök meg is nyerheti, ha nincs gixer, nem tudnak elszakadni a pirosak, persze Palik még mindig M.Schu/Button/Alonso győzelemben gondúkodik
-
jpm
senior tag
Williams győzelmet várok!!!!!! mindenkivel számolnak a hülye palikék csak RS -sel nem............... Barmok.
-
X-COM
nagyúr
ez a szerencsétlen még mindig asziszi, hogy Alonso egy tanknyi üzemanyagot kapott, pedig csak gondok voltak a töltésnél, na majd kíváncsi leszek a pofáraesésre
-
''Barichello megérkezett nem kicsit Montoya mögé. De lehet, hogy Ralf Schumacher volt az. Nem tudom így, az egyik McLarent láttam.''
A la Palik. -
Atlantis
veterán
Nem tudtok egy oldalt, ahonnan online lehet nézni a verszenyt?
-
Docci
senior tag
Nagyon kiváncsi leszek a mostani futamra.
Ralf menni fog mint a villám,mert az autójában alig van valami kis nafta.
Sumi meg kiesik az első kanyarban. ;]
Az F1 után meg Francia vs Angol derbi.
Jo szorakozást mindenkinek. -
válasz
Asusfan
üzenetére
néha vegyél levegőt is, Torgyán doktor ! :t
------------------------
egyébként általában véve elismerjük, hogy Schumi jó, csak már nagyon unjuk, és valami változatosságot szeretnénk, mert az gyönyörködtet. Neked is sokkal jobb lenne úgy Mihálynak szurkolni, ha van ellenfele, nem?
most talán lesz... -
Asusfan
őstag
Schuminak Montoyaval már van elég tapasztalata, Alonsoval sem lehet akkora gond bár ő elég jó sztem, Buttont meg még annyira nem ismeri mert ebben az évben került oda ahova.Egyébként középmezőnyből simán.Nemtom de ha (nemtom melyik évben volt:) )mindneki írogat akkor pls emlékezzetek már az évedzáró japán nagydíjra(nemtom melyik évben volt:) ) ahol lefulladt az autója rajtnál , és úgy jött fel nemtom hanyadik helyezésnek de eléggé előre.
Aztán most hogy végigolvastam az uccsó pár hszt így beírom:
Hakkinennek anál az előzésnénl akkor és ott mázlija volt jobb lendülettel jöt és schumi a rosszabik utat választotta ennyi.Soxor mondjátok azt hogy Schumi nem tud előzni ,nála az előzés már rutin azért mondjátok ezt emléxem hogy hjány embert hogyan előzött meg ,és ha nem tudna előzni relatív nem lenne ott.Emléxem Spanyol nagydíjra is ,Malayziában is ,Monacoban is hányszor előzött meg embereket.Hakkinent is számtalanszor megelőzte úgy ahogy Ő Schumit .Nemtom miért nem lehet elismerni hogy mőst ő az eggyik legjobb.Neki van a legnagyobb tapasztalata rutinja a mezőnyben nagyon technikás, esőmenő:)).
Mezőnynől akit szeretek az a Alonso ő egy tehetség sztem nagyonjól vezet stb.Raikkonent is szeretem emléxem amikor még a saubernél volt:), csak kapna már egy jó autót a segge alá.
Akit nem szeretek az a Sato nah az egyőrült ilyen Jos Verstappen típus:DD csak annál is durvább,nem szeretem az ilyen agresszív állatokat(nálam ez a legfelső fok az agresszívságban:)) Montoya egy fokkal jobb de azért ő is tud keménykedni.
A balhékról annyit hogy csak Schumacher balhéit emeli ki mindenki és minden ,mint már leírtátok ez igaz mert aki a toppon van azt kell szerintetekszídni.
Ok nélkül sztem meg nem lehet szídni azért mert ő nyer most mindent?Az autóra meg ne fogjátok mert ottvan ugyanúgy Barichello, és ő sem egy béna ember Kimit is alázta néhol múlt évben mikor lehetőséget adtak neki,de azért ő közelebb vana mezőnyhöz jóval mnit a többiek.
BMWről annyit hogy ők múlt évben is a szezon második részében kezdtek el éledezni.Renault:Jó autó jó versenyzőkkel csak még sztem egy erősebb motor nem ártana.Toyota majd nagy csapat lessz vmikor.
Hakkinenről pár szót: Ő nagyon jó volt nem volt unalmas a forma1 nélküle nagyonjó parádékat csináltak schumival , ő egy jó versenyző volt , sajnáltam hogy elmegy pedíg ferraris vok.Amikor nagyon nem kedveltem :akkor amikor schumi előtt vb bajnok lett.:DDDAmikor sajnáltam : eggyik futamon Spanyol nagydíj uccsó körében lefulladt az autója,és ki nyert?:))
Nah mind1.Sztem jóó sok dolgot kihagytam, mind1.;]
Üssetek:)).Az üzenet első pici fele szólt a kollégáknak a többi másoknak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
azért annyira ne bízzátok el magatokat, hogy nem Schumacher nyer
Nürburgringen is elég jól elvonatoztak egymás után, nem tudott senki elszakadni, aztán szépen mindenki kiállt előle
ez lesz most is, habár ne legyen igazam -
Pierre
tag
válasz
Asusfan
üzenetére
Szerintem nem győz ma Schumi. Be fog akadni az élmezőny közepébe és addig az élén egy-két pilóta meglóg. Azt meg már nem tudja majd behozni :C Milyen szép álom... :U
Szerk: Egyébként veszélyes a középmezőnyből rajtolni nagy csapatnak, lásd Wiliams-ek 2 hete. És hát sikánnal kezdődik a kör. ;)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest