Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Memphis
tag
uuuuuuuu.....jézusom.erre nem mondok semmi. :)
a turbo csak jelző volt.meg ha ugy lenne ahogy mondod akkor a turbó a név után menne és nem elé -
tomcs
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
nincs, ez gondolom csak ilyen jelzo volt. mittomen a turbo kezimixerben se valoszinu hogy turbofeltolto lenne :DDD megis rairjak..
-
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
az öregfiuknak nem tetszene az autó.erre már inkább azt mondanák turbo-gokart és nem azt hogy f1 autó
-
-=Sawtooth=-
tag
ehh :) az oregfiuk meccsen sem 2x45percet jaccanak asszem ..vagy tevedek? :)
itt sem 310km-t mennenek :) hanem ok csak mondjuk 100at :) hat ha shilton 40 evesen meg valogatott volt..sztem egy hill is formaba tudna hozni magat...8 eve meg vilagbajnok volt. prost is nem reg volt :) 93ban? vagy 92ben? huu kezdek nem emlekezni ilyenekre :) 93ban senna...92ben mansell 91ben prost? :) hu utana kell mar neznem ilyeneknek...az ido vasfoga :DDD
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
ehh :) az oregfiuk meccsen sem 2x45percet jaccanak asszem ..vagy tevedek? :)
itt sem 310km-t mennenek :) hanem ok csak mondjuk 100at :) hat ha shilton 40 evesen meg valogatott volt..sztem egy hill is formaba tudna hozni magat...8 eve meg vilagbajnok volt. prost is nem reg volt :) 93ban? vagy 92ben? huu kezdek nem emlekezni ilyenekre :) 93ban senna...92ben mansell 91ben prost? : -
tomcs
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
hat az nem menne :)
max szimulatorban. tfh nem is ''rozsdasodtak'' be de fizikai terhelest szvsz edzesek nelkul nem birnak.. :(
inkabb talalj fel valami idogepet, duplan jo lenne, kapnal erte sok penzt es nez7ned a regi f1et.
(baaar... fuggetlenul az aktualis kortol mindig mindenki a regi idoket sirja vissza. szvsz a tortenelem soran nem volt meg olyan embercsoport aki elegedett volt a koraval) -
-=Sawtooth=-
tag
webber :) de bzsnek nincs webber szintu csapattarsa...szal nem azert ekkora a kulonbseg. webber akkor a minardival mennyit verne zsoltira. legyunk targyilagosak. ez nem az a kategoria ahova o valo. astra kupa hungary :D
azert mert apucinak autokereskedese van..es nyomja a sracot..meg vezet x eve vmi rutint csak szerzett. de a rutin nem helyettesiti a tehetseget :)
[Szerkesztve] -
biker
nagyúr
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
nem vagyok bzs fan, de khm.
bzs 0.5-1mp-vel lasabb a csapattársnál.
pl webber mennyit ver kiesa-ra? és sorolhatnék eseteket...
azért nem kéne ennyire f..ozni. -
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
hát én is sok minden miatt szerettem volna előbb születni de sajna :)
azért még reménykedem hogy egyszer ujra szép lesz az f1.én azt nem értem hogy Prost hogyhogy nem okádja szét a boxutcát ezektől az évadoktól.azért ő nem most született.sajnálom is szegényt mert most még ott dolgozni egy ilyen f1-ben azután az f1 után amiben ő élt.... -
-=Sawtooth=-
tag
igy van..kar hogy nem szulettem elobb egy 20-30 evvel. mennyivel szebb a forma1 multja mint jelene :) milyen lehetett eloben atelni pl amikor brabham megjelent a 6kereku versenyautoval :) mert a tengelyek szamara nem volt eloiras :) stb stb
amikor meg igazi 'istallok' muhelyek fejlesztgettek az autokat...
[Szerkesztve] -
Memphis
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
ez persze hogy igy van.de eleve aki azt gondolta hogy egy olyan ember aki még SEMMIBEN nem volt bajnok az való az f1-be az bolond.azért ennek általában van egy menete.gokart bajnok->forma3 v. forma 3000 bajnok-> ha van lehetőség villogni cart-ban-> és ezek után elvileg kapja az ember a szerződés ajánlatokat nem az hogy bevásárolom magamat.ettől unalmas az f1.hogy ilyen emberek bekerülhetnek.ha tényleg CSAK igazi bajnokok egy ''dream team'' lenne a mezőny akkor sokkal izgalmasabb lenne.de ma már az kerül be akinek több pénze van.
-
-=Sawtooth=-
tag
amugy sem kell megvedenunk. a versenyzok ( a regiek es aktiv versenyzok egyarant) tudjak, hogy schumacher gyorsabb mindenkinel ebben a jatekban. maga lauda is megmondta, hogy 1 masodperccel jobb akarkinel..tehat a 2. legjobbnal :)
es akkor tegyuk hozza, hogy 6 vb cim, tobb mint 10 ev, es 1 rekordot kiveve(megszerzett pole-ok,mert azt meg senna tartja) mindenben csucstartokent...csaladdal,gyerekekkel a hatamogott mar kozel sem azzal a motivacioval,es vakmeroseggel nyomja neki,mint 94ben... es meg igy is.
ebbol a mezonybol aki schumi melett?/utan ott lehet a spiccen:alonso,webber,raikonnen,masik schumi talan meg akik meg nem mutattak ki a kormuket :) de pl ezt a montoyat nem tom miert futtatjak. eszetlen,izgaga..tiszteletlen..szememben ey 0. az hogy cart vilagbajnok lett,nem jelent semmit. pl zanardi. kezdett a forma1ben...0volt...atment a cartba,es o lett a majszter. andretti gyerek sem mutatott semmit, es hat villeneuve is 97et kiveve,amikor a renaultok akkora folenyben voltak, mint ma a ferrari,k tudott eredmenyt elerni. felsztarolt vki, mint hakkinen anno. 98ig rola sem beszelt senki...senna csapattarsakent sem mutatott soha semmit. akkor volt o nagy kiraly,amikor a mclaren volt folenyben. aztan amikor ez az elony elolvadt, inkabb visszavonult. ez is olyan kb mint koko meg a profibox :) nagy lufi..meg az illeto is elhiszi magarol, hogy o nagy bajnok...aztan a lufi kipukkan. hakkinen 2 vb cime a legerdemtelenebb cim,amire emlekszem miota forma1et nezek (20eve) ..ez szemelyes velemeny...mielott jonne a sok okos megmondani a magaet :D
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
uff, hát azért a McLaren elég sokszor kevesebb kiállást vállal be
-
tkesy
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
:C
Ez így igaz... -
tildy
nagyúr
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
A bk csabi már kiskora óta motorozik...
-
tkesy
őstag
válasz
Superman
üzenetére
''Nincs más boxtaktika, sem a Ferrarinál, sem a McLarennél, sem Williamsnél.''
Ez igy nem igaz:
Ausztrál Nagydíj (2004)
1. 1 M.SCHUMACHER - Ferrari - B 1h24'15''757 219.011 Km/h - 3
2. 2 BARRICHELLO - Ferrari - B + 0'13''605 218.423 Km/h - 3
8. 5 COULTHARD - McLaren Mercedes - M 1 lap(s) 2
Japán nagydíj (2003)
01. BARRICHELLO - Ferrari - B - 1h25'11''740 Km/h 3
02. RAIKKONEN - McLaren Mercedes - M + 0'11''085 216.666 Km/h - 2
03. COULTHARD - McLaren Mercedes - M + 0'11''614 216.643 Km/h - 3
De ez a legjobb példa:
San Marino Nagydíj (2003)
01. - M.SCHUMACHER - Ferrari - B - 1h28'12''058 Km/h - 3
02. - RAIKKONEN - McLaren Mercedes - M + 0'01''882 207.821 Km/h - 2
03. - BARRICHELLO - Ferrari - B + 0'02''291 207.805 Km/h - 3
05. - COULTHARD - McLaren Mercedes - M + 0'09''400 207.526 Km/h - 2 -
Lőre
tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Szívemből szóltál ember!!
Gó Shumacher!! azért is!
Ja és nehogy már a legjobbat tegyétek meg felelősnek az uncsi versenyért!!
Valagbarúgni azokat akik nem képesek lépést tartani velük és akkor lesz verseny újra.
Nem a jókat kell lerontani ,hanem a sz@rokat javítani! -
-=Sawtooth=-
tag
2 eve ba...a fel az agyam minden kozvetitesnel ez a weber (mostmeg mar BKCSABI is).. nagyon idegesit...csak azert irtam,hogy mas is igy van-e veluk..vagy csak en vagyok ilyen antipatikus szegenyekkel szemben?
-
Newander
csendes tag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Azthiszem ezzel teljes mértékbern egyet értek!!!:O :D
-
tomcs
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
hat annal a 3an zsolti mogott beszolasnal en is fogtam a fejem de csak azert hogy ne verjem a falba...
-
-=Sawtooth=-
tag
válasz
deepwell
üzenetére
palik elkommunizalta az egesz forma1et itthon. atpasszolta az rtl klubbhoz...betette a labat a hungaroring rt-be...es telerakta a musort ezekkel a vadbarmokkal.
weber tokomtuggya ki szimulatorvilagbajnokbol szakkomentatorra vedlett fityfa..janko, meg baratokkozt kerlek laszlo csabi fia, aki 1-2 ev rtlklubbos szereples utan nyitott egy produkcios irodat,es tvmusorokat gyartottak,gyartanak rtl klubbnak ... aztan a maradekbol vett egy motort,meg egy szalont...aztan o is hiphop szakkomentator meg szakujsagiro lett. KIK EZEK??? Nem lehetne vmi hozzaertokkel tanacskozni. Cserkuti,Ferjancz vagy ha mar ujsagiro, akkor Karlovitz Kristof stb, weber - playstationvilagbajnok - gabor meg baratokkoztcsabi helyett?? kiboritoak. Elso reakcio mikor alonso kiesett > 3an vannak zsolti mogott. azta... baumgartner is elhuzhat a busba :) ''eltalaltuk az auto beallitasait '' ot talalna mar el vki vay vmi..:D -
-=Sawtooth=-
tag
az evszazad poenja...A mezőnyben van 4-6 pilóta, aki egy Ferrariban ülve meg is előzte volna Shumit..kik ezek??? ezt meg te sem hiszed el...
egyforma autoval is raverne mindenkire. a 94es benettonnal vilagbajnoknak lenni az akkori mezonyben... 96ban 97ben a tragya ferrarival ott volt hill meg villeneuve mogott..nem sokon mulott akkor sem...aztan amikor 98-2000 kozott a mercedes volt ilyen helyzetben, mint most a ferrari...svhumi legalabb eletben tartotta a versenyt...amire meg most a ferrari kepes,nagyon nagy resze pont schuminak koszonheto. egyforma autoval bizti lenne 1-2 futam amin nem o nyerne...de hogy 4-6 pilota lenne a mezonyben akik megeloznek ...ergo azt mondod jobbak. :D
vicc -
Superman
nagyúr
Nem állom meg, hogy hozzá ne szóljak ehhez a boxtaktikás dologhoz. Ezt a dolgot Palik Laci emlegeti állandóan, de semmi értelme. Nincs más boxtaktika, sem a Ferrarinál, sem a McLarennél, sem Williamsnél. Montoya különben sem valami jó, sosem lesz világbajnok egy ideje mondogatom már. Ennyit tudnak.
Ha megnézitek az állítólagos boxtaktikát, a csapatok egy amőba egyszerűségével gondolkodnak. Mindenki kábé ugyanakkor sorol be a boxba. Ez nem Indy Car, vagy valamilyen amerikai autóverseny, ahol tényleg van boxtaktika.
Én is, mint mindenki más, szeretne reménykedni, hogy nem így van, hogy Montoya, vagy Ralf Schumacher eggyel kevesebb kiállással megússza. Aztán amikor M. Schumacher és barika már 1perccel vezet a BMW-k előtt és kijönnek a boxba, mit látunk? Montoya barátunk is gurul befelé. Fogadni mernék, hogy a nagy csapatoknál most sem lesz másként. -
Memphis
tag
-
Pierre
tag
Hát, nekem továbbra sem tetszik ez a nagy ferrari fölény. Alonsoért tényleg kár, jó lehetett volna a második helyre, aztán meg lerajtolhatta volna Schumit, mert a renault-k verhetetlenek a rajtban. De hát ez csak ''lett volna''. Félek, hogy megismétlődik a melbourni futam, Schumi elmegy, Barika meg leelőzi Webbert a célegyenes végén, és kész. :( Remélem tényleg mások a taktikák, és a ferrari könnyebb autókkal evez ki a pályára.
-
tkesy
őstag
Szvsz a McLaren és a Williams kicsit más taktikával megy Webber vagy MS... A Renault-tal Trulli meg 100%....
Alonsot én is sajnálom.... :(
Go, Go McLaren... -
tozso
tag
Szegény Alonso nem bírta a végén a nagy tempot és egy apró hiba miatt hátulról kell kezdenie a versenyt. Kár érte, mert elég jó lett volna az ideje.
-
tkesy
őstag
01. - M.Schumacher - Ferrari...............(B) 24.064 - 54.671 - 1:33.074
02. - Webber - Jaguar-Cosworth...........(M) 24.393 - 55.243 -1:33.715 + 0.641
03. - Barrichello - Ferrari......................(B) 24.217 - 55.098 -1:33.756 + 0.682
04. - Montoya - Williams-BMW............(M) 24.333 - 55.557 -1:34.054 + 0.980
05. - Raikkonen - McLaren-Mercedes...(M) 24.409 - 55.764 -1:34.164 + 1.090
06. - Button - BAR-Honda....................(M) 24.443 - 55.511 -1:34.221 + 1.147
07. - R.Schumacher - Williams-BMW...(M) 24.240 - 55.546 -1:34.235 + 1.161
08. - Trulli - Renault.............................(M) 24.528 - 55.791 -1:34.413 + 1.339
09. - Coulthard - McLaren-Mercedes.....(M) 24.428 - 55.855 -1:34.602 + 1.528
10. - da Matta - Toyota........................(M) 24.626 - 56.042 -1:34.917 + 1.843
11. - Massa - Sauber-Petronas.............(B) 24.432 - 55.987 -1:35.039 + 1.965
12. - Fisichella - Sauber-Petronas.........(B) 24.473 - 55.943 -1:35.061 + 1.987
13. - Klien - Jaguar-Cosworth...............(M) 24.698 - 56.254 -1:35.158 + 2.084
14. - Panis - Toyota............................(M) 24.654 - 56.596 -1:35.617 + 2.543
15. - Heidfeld - Jordan-Ford..................(B) 24.854 - 56.817 -1:36.569 + 3.495
16. - Bruni - Minardi-Cosworth..............(B) 25.045 - 57.907 -1:38.577 + 5.503
17. - Baumgartner - Minardi-Cosworth...(B) 25.320 - 58.322 -1:39.272 + 6.198
18. - Pantano - Jordan-Ford..................(B) 25.556 - 58.544 -1:39.902 + 6.828
19. - Alonso - Renault.........................(M) 24.247 - 55.261 -Idő nélkül
20. - Sato - BAR-Honda.......................(M) 24.504 - 55.787 -Idő nélkül
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Általában a teljesen új autók optimális teljesítményt egy jó pár verseny tapasztalatai után nyújtanak. Mondom ebben reménykedem.... hogy beérnek a fejlesztések....
-
Turmoil
senior tag
Ez siralmas volt. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy 4-5 nagy gyártó közül miért nem képes egy sem évek óta a Ferrari közelébe kerülni... A 2 Ferrari eredménye mutatja, hogy egy jó autóval 20-30 mp lehet max egy jobb és egy rosszabb versenyző között. A többit az autó adja. A mezőnyben van 4-6 pilóta, aki egy Ferrariban ülve meg is előzte volna Shumit, 10-12 Barichellot. Az a baj, hogy ezt csak Ferrariban ülve tudnák megtenni...
És a McLaren egyszerűen katasztrófa
Azért reménykedek:
- Renault nagyon bíztató, Alonso is ígéretes
- BAR Honda hatalmasat fejlődött, ha nem lassulnak be, akkor ők is befuthatnak
- Williamsekben talán van még egy kis tartalék. Talán több, mint a Ferrariban... -
kymco
veterán
Az új fejlesztéseket be kell még hangolni... ebben reménykedem.
-
marcee
addikt
Sírni lett volna kedvem...:(
Hónapok óta erre vártam :F :((( -
ritka unalmas egy futam volt. :O
én csak reménykedem abban, hgoy végre megveri valaki ezt a két piros autót... most már végre!!!
mert ez így kurva uncsi....
sehol egy előzés (na jó, volt vagy 3-4)
baromira nem érte meg ezért felkelni.... :(((
Raikkönen 5 perc után kiesett.
Zsoltika a 16.-ban...
a többiek meg unalmasan köröztek...
na megyek vissza csucsukálni.
pityipű....! -
X-COM
nagyúr
nagy szar volt, még a végén újra 2002-t írunk
mekiknek szar a motorjuk, ez az Ilmor összekaphatná magát -
Lőre
tag
GO!! SCHUMACHER!!
-
szerintem idén még a tavalyinál is kiegyenlítettebb lesz a mezőny. Voltak ezek a tesztek Barcelonában meg VAlenciában, meg mittudoménhol, és ahogy néztem, nagyon egy időket produkáltak, és nem csak a 3 nagy csapat, hanem a REnault, a Sauber, és a Jaguar is ott volt az élen...
-
Pierre
tag
Én azért reménykedem , hogy 1-2 pilóta (Montoya, Button, talán Ralfi meg Alonso) tartja, majd az iramot a két vörössel, és nem az lesz, hogy Schumi meg Barika elmegy az elején, 5. körtől már a célegyenesben sem látszódnak, oszt az uccsó körben meg lerendezik a végeredményt, amit meg boritékolhatunk, hogy micsoda... :(
-
X-COM
nagyúr
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
kit érdekel montoya? maradjon ott ahol van, vagy menjen a pirosakhoz, odavaló
mondjuk tavaly is is 11. és 15. voltak időmérőn a mekik ausztráliában, de asszem most rosszabb a helyzet -
X-COM
nagyúr
egyébként nagyon szar az új időmérő, főleg így hajnali 4kor
bizonygatták, hogy nem unalmas, nem a szart nem
dögunalom, ember alig várja, hogy lezavarják az első kört
az 1óra pont jó volt -
Atlantis
veterán
Nagyon bosszantó, hogy Zsoltikát mennyire nyomatják. Gyakorlatilag negyed órán át csak róla beszéltek, 2 pilóta időmérését nem kommentálták, csakhogy telefonon lehessen beszélni vele. Kit érdekel? Úgy állítják be, mintha nem is tudom, milyen jó időt ment volna. Hál'Isten, a versenyen nem sokat látjuk holnap.
-
X-COM
nagyúr
oké, sumák az első
mekik 10. és 12. gyengus
Zsolt 17.
meglássuk mi lesz holnap
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
még nem dőlt el :)
most kezdődik a 2. időmérő
egyébként Montoya volt a leggyorsabb
Zsolt nagyon elfékezte magát, rögtön az első kanyarnál, több, mint 7mp-t összeszedett (mármint összesen 7-t, nem az első kanyarnál ;) )
de Zsolt már nem utolsóként indul, mert Bruni nem tudott elindulni 2. időmérőn :DDD
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
ezzel a palikkal qrvára teli a tököm, szaros 3tized előnyt mennyire tud ajnározni
-
Petisz84
tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Beszarás!!
-
BeBe
csendes tag
Szerintetek ki lesz holnap a leggyorsabb? Igaz ez a tavaly bejött szabály, hogy időmérő után már nem lehet a kocsihoz nyúlni, eléggé elferdíteni a dolgokat, sok-kevés üzemanyag, de szerintem a BMW-k ott lesznek az élen :DD
-
Newander
csendes tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Megmutatkozik az inteligenciája!!!
-
X-COM
nagyúr
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
az is szar, idén azon is csavartak egyet
a motorhoz kicsit visszakanyarodva, pénteki nap jó unalmas lehet, elég kevés kört mennek, túl sokat nem kockáztatnak
azt papolják, hogy többet kell adni a nézőknek, aztán elcseszik az egészet ilyen hülyeségekkel
[Szerkesztve] -
Newander
csendes tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Na azért ez tényleg nem egyszerű!! Az már tuti, hogy elesett pár drukkertől, ha egyáltalán neki drukkoltak! Még jó hogy nem Erzsébetet ütötte le!! :DD
-
X-COM
nagyúr
egyébként ritka nagy idiótaság ez az 1motor/hétvége szabály
-
b0unCe
aktív tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
az a za 1 az 2 :D
jo kis ideny lesz. mivel a bridgestone lehuzza a ferrarit, de most a pirosak nagyon jol dolgoznak, + meg jon hozza az eddig alig elromlo motor.
igy ki vannak egyenlitve a mclarennel bmwvel es a renaultal.
egyeni vb cimre is sokan palyaznak: schummy, raikkönen, alonso, montoya, kis schumi.
egy kis mazli a piros :) csapatnak es u.a. lesz mint 2003ban -
bdav
őstag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
én azért bizakodó vagyok (mármint abban bízom h. Kimi nyer :) )
-
X-COM
nagyúr
kíváncsi vagyok szabadedzésen ki mennyire spórolt az autóval, mert pirosak nagyon odatették magukat
-
Flash (The Original)
tag
Hallottátok?
[L]http://index.hu/sport/forma1/montoya0304/[/L]
Nem semmi! -
Flash (The Original)
tag
A 2004-es Ausztrál Nagydíj hivatalos programja - magyar idő szerint
Péntek:
01:00-02:00 - 1. szabadedzés *
04:00-05:00 - 2. szabadedzés *
Szombat:
00:00-00:45 - 3. szabadedzés
01:15-02:00 - 4. szabadedzés
04:00-05:30 - Időmérő edzés
Vasárnap:
04:00-06:00 - 20. Ausztrál Nagydíj
*A 2003-as konstruktőri VB utolsó hat helyezettje (a BAR, a Sauber, a Jaguar, a Toyota, a Jordan és a Minardi) három autót indíthat. -
X-COM
nagyúr
mit szóltok új safety carhoz?
nagyon baba:)
SLK55 AMG

[Szerkesztve] -
Nowhereman
őstag
Valószínűleg nem Sumimisi lesz a világbajnok. Nekem valahogy ''jóllakottnak'' tűnt!
-
Flash (The Original)
tag
Az biztos hogy nagy dolog lesz, eddig még csak hasonló dologra sem volt példa, szerintem mindenképp érdemes lesz kinézni.
Biztos vagyok benne, hogy ez az ötlet megdobja a Baumgartner Team támogatottságát, és még többen hívják a számukat! -
tozso
tag
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Én telefonáltam, remélem kisorsolnak, legalább is imádkozom érte.
-
Apika
addikt
válasz
Flash (The Original)
üzenetére
Jó kis show lesz ez majd!
-
Flash (The Original)
tag
Most már hivatalos a hír:
[L]http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikkf1&table=hirek&ID=6472¶m=2[/L] -
marcee
addikt
Bazze, ne má'! :O
[L]http://f1hirek.hu/cikk.php?id=6211&PHPSESSID=d45e4eabe942d11bb26b22f8b23252ef[/L] -
marcee
addikt
Vége a találgatásnak: Imola marad ki 2005-től a versenynaptárból.
[L]http://f1hirek.hu/cikk.php?id=6148[/L] -
concret_hp
addikt
Szvsz ketté fog szakadni a mezőny: Lesznek a nagyok: Mclaren, Ferrari, Williams, Renault, Toyota. A többiek + izomból le lesznek maradva.
-
Zsiba
senior tag
Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Proxmox VE
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest