Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
Calogero
addikt
Szerintem a ket Ferrari pilotanak a boxba sajat maganak kene tankolni es kereket cserleni.
beal l-> kiszall -> cserel/tankol -> visszaszal -> elindul
Igy van a tobbieknek eselye a felzarkozasra es egy kis elony szerzesre is. Es igy talan latunk schumitol egy igazi elozest is.
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
Nem vagyok hajlandó több F1-es futamot végignézni. Kivéve, ha nem indulhat a Ferrari. :(((
-
KriszBoy
senior tag
Talán majd Monacóban...!
-
Pierre
tag
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek magamon. Két hetet várok, hogy utána két óráig unatkozhassak... :F :(
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Én benne lennék!
És elküldjük MMS-ben/emilben/bármiben a díjakat a győzteseknek?
:U -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem hagyjuk figyelmen kívül a ferrarik és pilótáik eredményét és (még ha csak virtuálisan is) számoljunk külön PH! Formula1-et:)
-
bolondember
MODERÁTOR
Sokan imádják...
De szvsz nem túl emberközeli a csóka, dehát...
Ehhh, dobjuk össze a zsét, h abbahagyja, vagy ejtsük túszul a családját (de lehet,h hidegen hagyná..:( ), vagy valamit csináljunk, mert EZ RÉM UNALMAS! szeretnék előzést, izgalmat, balesetet, vagy BÁRMIT!
plíííííízzzzzz! -
KriszBoy
senior tag
Én például a Ferrárinak drukkolok, de nem azért mert ők a legjobbak! Régen is nekik drukkoltam mikor nem voltak elsők! ÉS szerintem nem a Schumahert kéne szídni, hanem a többi csapatnak tenni vmit a dolgok érdekében! Senki nem kérheti, hogy a Ferrari ne legyen első! Szerintem ku**a sok idő és munka áll a teljesíményük mögött és ezért megérdemlik a helyezésüket!
-
agtomi
tag
Már nincsenek Schumacher drukkerek. Az már a múlt, hogy valaki szeresse őt.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Éljen az ''izgalmas'' Formula-1:C:C:C:C
Én nem sumákernek drukkolok, de azért érdekelne, hogy azok akik neki drukkolnak, azok most elégedetten hátradőlnek?
Ez aztán férfimunka volt:F Ilyen izgalmas futamot még ''csak'' négyszer láttam idén:(
Ma is volt 10 kör remény, aztán meg alvás:(:( -
KriszBoy
senior tag
Palik: - ''És ott az ököl a kézben'' :Y
-
Axxel
csendes tag
válasz
bolondember
üzenetére
Ja vagy a horgászatban. Tényleg, horgászversenyt miért nem közvetítenek?
''Vááár...még mindig vár...'' :DDD -
KriszBoy
senior tag
Ettől a fa** Paliktól kiver a víz! Olyan egy buta ember! Ezt a barmot is kikéne venni a Forma1-ből!
-
agtomi
tag
Ha Schumachert kivennék a forma1-ből egészen izgalmas lenne a bajnokság. :DD :DD :DD :DD :DD
-
Peat;)
veterán
A faxomba már, nyerjen mindig az a piros izé de legalább előzzön a tisztelt versenyző és ne a boxban taktikázzanak! Még csak egy kis hangyáni izgalmat sem adnak :(((
-
KriszBoy
senior tag
Zsoltikának vége! Elnézte a kanyart!
-
ody42
senior tag
Zsoltika már 14 sec-et kapott Brunitól :(
Na ennyit arról, hogy veri a csapattársát... -
Calogero
addikt
Trulli de szepen rajtolt, de megint nem latunk versenyt. :(
Schumi szerintem megint a kerek cserenel tor majd elore addig csak kocsikazik :( -
Peat;)
veterán
Egy biztos: Múlt versenyen Montoya jobban rajtolt:) , Sato meg a kamikáze kiképzésével hm. ,lehet nem lesz olyan rossz.
Go KIMI!! -
Pierre
tag
Abban bízom, hogy tavaly is az év közepén támadt fel a többi nagy csapat, csak sajnos lehet, hogy addig el is dől a vb-cím :(. Nagyon úgy tűnik, hogy Schumi az év végére minden elképzelhető statisztikát megdönt... :(((
-
norbiphu
őstag
Ha ma nyerni fog Schumacher:((( akkor idén nem lesz több F1 szerintem...
Szerintem már a Schumacher rajongók is unják ezt az egészet... -
Calogero
addikt
Remélem a következő években megváltozik ez a versenysorozat és nem csak az üzlet fog diktálni.
[L]http://index.hu/sport/forma1/maxrulez0423/[/L]
[L]http://index.hu/sport/forma1/mosrules0405/[/L]
Fog, es vegre megint az ember tudasa kell majd es nem a technika-e, Igaz csak 2006-tol
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
Calogero
üzenetére
Igazad van, tényleg lesüllyedt az f1 izgalmi szintje, de néha vannak izgalmas részek és ott nem csinálnak ilyet, legalábbis nem ennyire látványosan. ( pl.Alonso pofátlan egy kicsit, de azért nem mondanám veszélyesnek, ezt az egy esetet meg úgy láttam hogy nem kéne, ennyi) Remélem a következő években megváltozik ez a versenysorozat és nem csak az üzlet fog diktálni.
Montoyáról meg tényleg hallottam, hogy ilyen meg olyan jó volt itt meg amott, de én az f1-ben nem ezt látom...Bár lett egy feleség, lehet hogy kicsit visszább vett de akkor vonuljon vissza! -
Calogero
addikt
En Montoyat mar a F3000 ota kedvelem, meg az Indycarba is jo volt, de amit az F1be csinal.... Ide jott nagy pofaval hogy o a leggyorsabb, es 1 ev alatt kiegett, csak a szaja nagy, es ha valami nem sikerul akkor nyafog mint egy ......
Nezzel meg regi F1es felveteleket, sokkal nagyobb adok kapok volt (Pl Prost Senna idejen) es azok nem nyafogtak. Ez verseny, es az nyer aki gyorsabb eroszakosabb.
Nekem ez az velemenyem.....
Tisztelettel Calogero (egy volt HPM fan)
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Koccanasrol:
A kolumbiai csapatfőnöke, Sir Frank Williams csak két nappal a koccanás után szólalt meg, ám nem saját pilótáját védte meg. Az angol menedzser szerint Montoya nem számíthatott más befejezésre, amikor Schumacher előzésébe kezdett, hiszen ő is ugyanúgy reagált volna, mint a ferraris.
''Ha Montoyát próbálja valaki megelőzni, akkor sem számíthat könyörületre, ő sem kegyelmezne senkinek hasonló helyzetben. Nem sportszerű, hogy Schumacherre akarja kenni az egészet'' - mondta az angol Autosport magazinnak Williams.
''A külső íven előzni mindig kockázatos''
Az istállóvezető ennek ellenére úgy gondolja, pilótája jól döntött, amikor megpróbált elmenni az ellenfele mellett.
''Maximális dicséret Montoyának, amiért megpróbálkozott az előzéssel, annak is örülök, hogy a pályán tudott maradni, de ha a külső íven akar az ember megelőzni valakit, abban mindig van kockázat, lehet, hogy ő húzza a rövidebbet'' - értékelte a történteket.
[L]http://index.hu/sport/forma1/headmo040430/[/L] -
Peat;)
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
Személy szerint utálom azt a mazsolát, Kimi rajongó vagyok:) A lényeg hogy amikor visszarántotta a kormányt Montoya, hogy visszamenjen az útra majdnem baj lett. Ha schumi azt az utolsó kis mozzanatot nem csinálja egy rossz szavam sem lenne(de csinálta és akkor amikor már egyértelmű volt hogy montoya mögötte marad)
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
Nem, nem lattam...csak a kozvetitest neztem, MS elorebb volt, vedte poziciojat es kesz, JPM ugyanezt tette volna, kar ragodni rajta, mert 3x eroszakosabb pilota, sokkal veszelysebb helyzeteket is bevallal es most persze, hogy sir a szaja, mert most nem jott be neki, de miert is nem probalta meg a hatralevo sok korben? Jah, mert nem erte utol...?
:C
hobizoli
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Amúgy én nem tudom, de a sumi szurkolók, minden futam után, elégedetten csettintenek, hogy milyen kemény futam volt, milyen nehezen nyert a kedvencük, és leizzadnak 2 litert?
-
ody42
senior tag
>Nem tehet róla hogy ennyire jó!!Én örülök neki speciel mert ferrari szurkoló >vagyok.
Szerintem pl. a Schumachernek szurkolni baromi unalmas lehet...De most komolyan, szerintem pl. egy Montoya,Webber vagy egy ... (mindenki írja be a feltörekvő kedvencét) pont azért érdemli meg a szurkolást, mert küszködik, szenved, azért, hogy végül győzzön. De abban semmi izgalom nincs, hogy valaki elindul elsőként a pályán, aztán végigautózza elöl a versenyt...ott max. azért lehet szurkolni, hogy ne legyen technikai probléma... (arról nem is beszélve, amikor millió ponttal vezet, és már több futammal a vége előtt világbajnok)
Amúgy én is szurkolok a Schuminak. ( hogy menjen nyugdíjba végre :) ) -
Peat;)
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Az túlzás, de fordítva biztos kapott volna egy áthajtást...
Tavaly is voltak genya megmozdulásai engem már nem zavar ameddig nem Kimivel ba*ik ki, de elég messze vannak egymástól:( De ha egyszer közel lesznek Kimivel nem nagyon lehet kicseszni..Pl. a haldokló kocsival amikor mindig visszaelőzte Klient az nagyon poén volt:) csak aztán megnyekkent végleg a motor. Egyébként még mindig nem vágom, pénteken elszállt a kocsija, akkor most honnan rajtol? Vagy kívételesen most nem motorprobléma volt és meg tudták csinálni motorcsere nélkül? -
Peat;)
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Ne add fel, Montoyaában most forrnak az indulatok a két hete történtek miatt..(egyébként az nagyon durva volt Imolában amikor schumi mellé ért az kicsit kiszorította, egyértelmű volt hogy már nem megy el montoya mellette, de egy kis kormánymozdulattal teljesen kirakta a fűre..., ha ez nem balesetveszélyes akkor nem tudom mi az :((( , mivan ha keresztbefordul vagy valami amikor visszajön a pályára stb. )
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
lassan már csak aról fog szolni hogy ki lesz a második. :( naggyon lehangolo.sumi nem megy nyugdijba?
-
Peat;)
veterán
''még a toyotáknál'' vazz a toyota jön felfele rendesen, tavaly még a bar-ral majdnem egy szinten volt, szvsz még idén ott lesz elöl, a renault-kat is már kezdik befogni!
Kimi most honnan rajtol? Mert tegnap megint elromlott a kocsija :Y
Egyébként nem tudom mi a bajotok, montoya-schumi az első sorban érdekes lesz az első kör:) -
közvetítés Raikkönen mért köre után :
''háát, nagyon sok az a 2,4 mp.''
Palik beszólása :
''de legalább végig bírta a kört a motor!'' :DD
igaz, még a toyotáknál is rosszabbat ment...
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
Hi!
Hat akkor errolmegint annyim nem baj jovo het vegen ciprus, remelem fojtatodik az uj zelandon elkezdodott tuzijatek!!! hajra fijjuk benentek meg bizok!!!!:- ))))))))
udv
neduddki -
ToBeY
nagyúr
Nem tehet róla hogy ennyire jó!!Én örülök neki speciel mert ferrari szurkoló vagyok.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Ilyenkor megy el a kedvem az egész F1-től:((
0.8 előnye van sumákernek:(((( -
gabe_
őstag
Ohh! 50 pont. suminak. huh. vajon sikerül-e. micsoda dilemma. tejóég.
Unalom a köbön... -
Peat;)
veterán
BARcelona- ha itt sem sehol máshol:( Viszont a toyotás Zonta :Y remélem jövőre ő fog versenyezni, tudom hogy hajthatta a kocsiját de így ott volt a baros Davidson mellett végig... beérik ez a toyota is, ők márpedig győzni jöttek az f1-be.
Kimi forever!! :) -
na, újabb f1 hétvége jön.
Kimi megint szív...
''A péntek nagy vesztese Kimi Räikkönen lett, akinek autójában a második tréningen tönkrement a motor, így ismét büntetésre számíthat.''
Button fan leszek, azt hiszem. valakinek drukkoli kell, hogy győzze már le ezt a németet... -
td
senior tag
Az biztos, hogy nem csináltak nagy ügyet a dologból! Eldiskurálnak, ide-oda kapcsolgatnak, reklám, ''gewinnenspiel mit Ford'' stb.
Amúgy meg mi a véleményetek arról, hogy a magyaron a szünetekben visszakapcsolnak a stúdióba? Nekem nem tetszik, mutassák inkább, mi történik a pályán, a boxban! -
td
senior tag
Ja, köszi!
Szoktam a németet nézni, de valahogy érdekes módon fel sem tűnt, hogy épp időmérő van :) Olyan uncsi volt, hogy valamin biztos elgondolkodtam :U
ORF-ünk sajna már régóta nincs, pedig azon a szezon végén is volt 2000-ben egy tök jó összefoglaló.
[Szerkesztve] -
td
senior tag
Skacok, nem tudjátok, hogy most akkor hogy van az időmérő? Meg mernék rá esküdni, hogy az egyik magazinban azt mondták a klubon, hogy visszatérnek egyrészesre, most meg azt halljuk, hogy ''az első fordulóban''.
Akkor csak az RTL ''tért át''? -
senkit nem érdekel a forma 1 évforduló ?
-
na felraktam még két videót.
Gerhard Berger ugyanabban a kanyarban, 1989-ben :
[L]http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/f1/BergerImola.mpeg[/L]
És Roland Ratzenberger, aki ugyanazon a hétvégén halt meg Imolában :
[L]http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/f1/RatzenImolaQual2.mpeg[/L] -
És feltettem a netre a balesetét...
[L]http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/f1/F1_crash_ayrton senna.mpg[/L] -
Sziasztok topictársak.
Gondoltam, megírom, hogy ma 10 éve halt meg Ayrton Senna. -
Pierre
tag
Khm... Niki Lauda, meg az 1 mperces Schumacher. :C
[L]http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=7015[/L] -
td
senior tag
Hát nekem ezek tetszettek most:
''... és Klaus Ludwig a gyilkos... ja, bocsánat, szóltam!'' :)
Meg a Zsóti: ''lemosta az eső a tapadást'' :)) Naja!
Azt mondja, ő a sofőrje is a Leinders-nek, de szerintem hamarosan már csak a sofőrje lesz. Nem? -
hobizoli
nagyúr
Hat regebben amikor a David Sandor(?) dormogott, aztan alig lehett hallani -csak ha felhangositottad, akkor viszont az autok visitasai lettek mar tul hangosak...-, hat azzal a fajta kozvetitessel engem ki lehetne kergetni a vilagbol:U:O:F...
hobizoli -
válasz
üzenetére
a legjobb, amikor egyedül van.
egyébknt meg akkor a legjobb, amikor valami esemény van,
történik valami, akkor úgy ordít, mint annak idején szepesi az aranycsapat meccsein. komolyan tök jó, úgy megadja a fílingjét a versenynek. már ha van verseny.
amikor a két másik közvetít, az maga a dögunalom. egy riporterképző - beszélni tanító tanfolyamra beíratnám őket... -
ne tedd! mi lesz, ha 10 év múlva már másnak fogsz szurkolni ? :))
Palik meg tényleg színt visz az egészbe, olyan hülye, hogy az már jó! :) én bírom...
mondjuk sokszor olyan hülyeségeket mond, hogy a hajamat fogom...
(ma is, pl. ''Zsolti a 16., Heidfeld a 17., hoppá, megelőzte Heidfeldet !''Heidfeld 2-3 körrel korábban kiesett, csak a számítógép még nem jelezte, ez a hülye meg már nem emlékezett rá...)
Aktív témák
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest