Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Asusfan
őstag
Schuminak Montoyaval már van elég tapasztalata, Alonsoval sem lehet akkora gond bár ő elég jó sztem, Buttont meg még annyira nem ismeri mert ebben az évben került oda ahova.Egyébként középmezőnyből simán.Nemtom de ha (nemtom melyik évben volt:) )mindneki írogat akkor pls emlékezzetek már az évedzáró japán nagydíjra(nemtom melyik évben volt:) ) ahol lefulladt az autója rajtnál , és úgy jött fel nemtom hanyadik helyezésnek de eléggé előre.
Aztán most hogy végigolvastam az uccsó pár hszt így beírom:
Hakkinennek anál az előzésnénl akkor és ott mázlija volt jobb lendülettel jöt és schumi a rosszabik utat választotta ennyi.Soxor mondjátok azt hogy Schumi nem tud előzni ,nála az előzés már rutin azért mondjátok ezt emléxem hogy hjány embert hogyan előzött meg ,és ha nem tudna előzni relatív nem lenne ott.Emléxem Spanyol nagydíjra is ,Malayziában is ,Monacoban is hányszor előzött meg embereket.Hakkinent is számtalanszor megelőzte úgy ahogy Ő Schumit .Nemtom miért nem lehet elismerni hogy mőst ő az eggyik legjobb.Neki van a legnagyobb tapasztalata rutinja a mezőnyben nagyon technikás, esőmenő:)).
Mezőnynől akit szeretek az a Alonso ő egy tehetség sztem nagyonjól vezet stb.Raikkonent is szeretem emléxem amikor még a saubernél volt:), csak kapna már egy jó autót a segge alá.
Akit nem szeretek az a Sato nah az egyőrült ilyen Jos Verstappen típus:DD csak annál is durvább,nem szeretem az ilyen agresszív állatokat(nálam ez a legfelső fok az agresszívságban:)) Montoya egy fokkal jobb de azért ő is tud keménykedni.
A balhékról annyit hogy csak Schumacher balhéit emeli ki mindenki és minden ,mint már leírtátok ez igaz mert aki a toppon van azt kell szerintetekszídni.
Ok nélkül sztem meg nem lehet szídni azért mert ő nyer most mindent?Az autóra meg ne fogjátok mert ottvan ugyanúgy Barichello, és ő sem egy béna ember Kimit is alázta néhol múlt évben mikor lehetőséget adtak neki,de azért ő közelebb vana mezőnyhöz jóval mnit a többiek.
BMWről annyit hogy ők múlt évben is a szezon második részében kezdtek el éledezni.Renault:Jó autó jó versenyzőkkel csak még sztem egy erősebb motor nem ártana.Toyota majd nagy csapat lessz vmikor.
Hakkinenről pár szót: Ő nagyon jó volt nem volt unalmas a forma1 nélküle nagyonjó parádékat csináltak schumival , ő egy jó versenyző volt , sajnáltam hogy elmegy pedíg ferraris vok.Amikor nagyon nem kedveltem :akkor amikor schumi előtt vb bajnok lett.:DDDAmikor sajnáltam : eggyik futamon Spanyol nagydíj uccsó körében lefulladt az autója,és ki nyert?:))
Nah mind1.Sztem jóó sok dolgot kihagytam, mind1.;]
Üssetek:)).Az üzenet első pici fele szólt a kollégáknak a többi másoknak.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest