Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Egy érdekes fórum, ahol jobban dícsérik a külföldiek Zsoltot, mint mi magyarok. Már csak a nevét nem tudják leírni. LOL.
[L]http://www.f1db.com/cgi-bin/forum/ikonboard.cgi?act=ST;f=1;t=1647[/L]
Ronda a sok emberben a rosszindulat: Tökmindegy hogyan, a lényeg, hogy pont és a mienk. Magyaroké. Ráadásul ezzel a kocsival talán nagyobb dicsőség, mint egy bmw-vel. Ne kerüljön üröm az örömbe.
[Szerkesztve] -
Egy kellemes cikk: [L]http://www.sport1.de/coremedia/generator/www.sport1.de/Sportarten/Formel1/Berichte/Top_2010_20Facts/top_2010_20facts_20usa_20mel.html[/L]
Főleg németül tudóknak ajánlom, de a harmadik bekezdés mindenki számára érthető. Szép gesztus a német oldaltól. ''Isten éltessen''-kívánták magyar nyelven Zsoltnak az oldal szerkesztői.
szerk: érdekes módon nem Sato, hanem Zsolt képe került ki a GP két nagy nyertese közül. :)
[Szerkesztve] -
Yupiiiii! ZSOLTI, ZSOLTI!
10 millió magyar kiimádkozott még1 autót előle! :) -
Egyébként nem értem, mit kell vitázni. Ott van a többi embernek/csapatnak a lehetőség, tessék elkapni a piros gépet. Addig mindenki csak szájhős, élükön Montoya-val. Ő is el volt szállva magától. Jövőre megy a Mercedeshez, kíváncsi leszek, jól döntött-e. LOL
-
Kitartok amellett, hogy jobbak nincsenek, max alkalmanként gyorsabbak. Erre példa Sato: Gyors, csak nem megy vele semmire.
A Ferarrit Schumira építik, a gumikat is. Még az Enzo fejlesztésében is ott volt. Ross Braunt pedig ő vitte a csapathoz. Ha nem így lenne, nem ő lenne a csapatnál, és főleg nem ennyi pénzért. A Fiat nem tud pénzt pazarolni.
[Szerkesztve] -
Lehet. De a Ferarri sehol sem volt, és az az egyik, aki ezt a csapatot csinálta belőle. Ehhez is kell tehetség. Mivel 6x-os világbajnok, ő a legjobb pilóta. Az a serleg arra valóü, hogy ezt bizonyítsa. Megannyi rekordot tart. Ha nem ő lenne a legkiszámíthatóbb, megbízhatóbb, mellette gyors pilóta, őt is kitenné a Ferarri. Akkor is nyert VB-t, amikor nem volt ennyire jó a Ferarri, sőt 2x nyert a Benetton Forddal is. Ha nem töri el a lábát, most 7x-es bajnok.
Nem biztos, hogy a mindig ő a leggyorsabb, de az sem biztos, hogy mindig csak az számít. A hullámzó teljesítményről tavalyról. Ha valóban nézed a Forma1-et, ott nyílvánvaló volt, hogy rossza Br.dgest.ne.
[Szerkesztve] -
-
''Barichello megérkezett nem kicsit Montoya mögé. De lehet, hogy Ralf Schumacher volt az. Nem tudom így, az egyik McLarent láttam.''
A la Palik. -
válasz
üzenetére
A suliban tanultam géptant, de volt egy 4x4-es Peugeot 405-öm is anno. Te pedig az elején egyáltalán nem ezt írtad, én próbáltam neked elmondani a dolgokat. Escie pedig hiába írta be a dolgokat, mégsem értetted meg, én csak próbáltam volna egyszerűbben elmondani. Nem akartalak sem basztatni, sem sértegetni. Szent a béka, remélem. Igyunk egy sört rá, én bontok egyet.
:DDD
[Szerkesztve] -
válasz
üzenetére
Nem hiszem, milyen értetlen vagy.
Még1x.
''A diffizár arra szolgál, hogy megszüntesse az eltérő fordulatszám lehetőségét a két kerék között, ami ugye a kanyarodásnál kell.''
A diffizár arra szolgál, hogy megszüntesse az eltérő forulatszám lehetőségét, ami ugye (ez az eltérő fordulatszámra vonatkozik) a kanyarodásnál kell. Tehát a kanyarodáshoz kell az, hogy a két keréknek eltérő fordulatszáma lehessen. A diffizár pedig ezt szünteti meg. Magyarán, mikor a diffizárat bekapcsolod, a differenciálmű, mint olyan, nem működik.
Én még mindig jól írtam, és lassan égő lesz neked, hogy nem bírod megérteni. Ciki. Nem írok többet erről, mert felesleges. :F
szerk: gondolj arra, mikor kanyarodsz, mennyivel kevesebbet fordul a belső íven lévő hátsó kerék. Ha bekapcsolod a diffizárat, akkor szerencsés esetben kanyarban egy nagy nyikorgás lesz a vége, szerencsétlen esetben eltörik valami a differenciálműben. Egyszer nem hibáztam az írásaimban. Szar is lenne, mert levizsgáztam már géptanból.
[Szerkesztve] -
válasz
üzenetére
'' Dehogynem a difizárnak pont az a lényege hogy ha beregad a terepjáró a sárba és az eggyik kerék megforog akkor arról a kerékről leveszi a hajtást és csak azt a kereket hajtja amelyik ''tapad''! Ezt csak terepjárókban használják!''
Tyűűű, ez jó nagy hülyeség volt. A diffizár arra szolgál, hogy megszüntesse az eltérő fordulatszám lehetőségét a két kerék között, ami ugye a kanyarodásnál kell. Ergo mindkét(négy) kerék hajtva lesz azonos fordulaton, és talán így lesz egy tapadó kerék.
És nem csak terepjárókban van. Rengeteg összkerekes autóban van, de láttam már (hátsókerekes) BMW-ben is.
[Szerkesztve] -
Igen kicsit erős a fogalmazás. Írtam is, én minden csapatnak szurkolok, főleg a jó versenyeknek. Ferrari drukker létemre engem is bosszant ez a szitu, és valójában azért írtam ilyen erősen fogalmazva, mert engem is bosszant, hogy nem tudnak épkézláb autót összerakni. Főleg Raikonnent sajnálom, tehetsége megérdemelné, hogy a Mercedesnek sikerüljön egy ütőképes autó.
-
válasz
fokukac
üzenetére
Hát persze, csak ez egy fórum, ahol néha az ember hülyeséget ír, az pedig a televízió, amiben a világ leghíresebb autósversenyét közvetítik.
De nem volt rosszindulatú a megjegyzésed. :(
A gyárilag belesütött badsectorokról pedig adok nekd egy linket, hátha elovasod. Én ezt I_am-mel már letisztáztam. [L]http://www.forensics-intl.com/def15.html[/L]
Idézek: Bad sectors (those that don't pass the validation test) are noted as being unreliable and they are mapped by the hard disk controller so that attempts will not be made to write data to them in the future.
Mostan lehet molyogni. Egyébként meg forma1-ről volt szó. :((
[Szerkesztve] -
Palik egy barom. Hülye a Forma1-hez, hülye az autókhoz.
Szerinte egy 2 perce a pit-stopban álló kocsinak csak fék gondja lehet: Ha nem gurul a versenyautó, akkor nincs hűtése a fékeknek, tehát füstölnek. Neki ez fékhiba. Ilyet nem mondhat egy ember, aki egy icipicit is konyat a témához.
''Schumachernek sikerült némi előnyt összeszednie a két Ferrarival szemben.'' Ezt most mondta Monaco-ban. 1000 ilyet mond. És még csak észre sem veszi. Katasztrófa az az ember. És nem azért, mert bakizik, hanem azért, mert hülye az autóversenyhez, és mégis odaül. :((( -
Ha így folytatják a csapatok, lassan indulhat a Forma1 2005 topic. Én Ferrari szurkoló vagyok (nem Schumi, de jelenleg ő ül benne), de én minden csapat sikerének örülök. Öröm látni a BAR és a Renault fejlődését, és szomorú a BMW esete. A Mercedes meg jobban tenné, ha abbahagyná. :(
Amit mondani akartam, nem szabad Schumit szidni. Ő rengeteget melózik, az autókat (még az Enzo-t is) együtt fejlesztik. Nem a Ferrari jó, nem Schumi jó, ők együtt jók. És itt ez a lényeg. Egymásra építenek. Így kellene minden csapatnak.
A Ferrarinak nincs annyira sok pénze (a Fiat szarul áll). A Mercinek is van annyi, a Hondának is, a BMW-nek is, a Toyotáról meg ne is beszéljünk. Nem elég jók, nem elég elszántak, valamit nem jól csinálnak jelenleg. De ez nem a Ferrari vagy Schumi hibája. nőjenek fel a Ferrari sikereihez, és ne fricskázással védekezzenek.
Jó szurkolást!
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest