- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Modding és elektronikai kérdések
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
marcee
addikt
Azért nem tetszik, mert nem szeretem a Sumkót. Plussz a Ferrarit sem. A versenyt azt nagyon szeretem, és jó is volt a futam, de jobban örültem volna ha bárki más nyer. Én nem szurkolok igazán senkinek (talán csak a Minardi-nak!), és nem vagyok annyira elvakult, hogy ne lássam, hogy a nagyobbik Sumkó a legjobb pilóta, csak éppen nem szimpatikus.
Félre értettél azthiszem, a kritika a többi csapatnak szólt, hogyha már egyszer gyengébbek a pályán miért nem tudnak a box-ban, taktikában jobbak lenni?
Az elmúlt három évben a Ferrari szerelői talán ha 3x-4x hibáztak (pozició vesztő hibára gondolok, ebből kétszer idén, azt is Barichello-nak), ezzel szemben a többi ''élcsapat'' hibáját az összes ujjunkon nem tudnám megszámolni.
Aktív témák
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest