Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
Aktív témák
-
rii
nagyúr
''Már 1000 pont fölött a világbajnok
Schumacher arról azonban egy szót sem szólt, hogy az újabb négy pontjával komoly rekordot állított fel a Forma-1-ben: ő az első pilóta, akinek sikerült ezer világbajnoki pontot szereznie. Sőt, a német már 1003-nál tart, így több mint 200 egységgel előzi meg az örökrangsorban második Alain Prostot (798,5) és majdnem 400-zal a fiatalon elhunyt legendát, Ayrton Sennát (614).''
vonujjon má vissza, adjon má másnak is teret....
szal ez a baj, hogy MS már rég senior tag... pölö Alain prost már soha nem léphet ki a fanatikus tagságból .... a mostani versenyzők pedig mind csak ujoncok,... talán 1-2 lelkes ujonc lehet .... Villeneuve pölö, ... meg még ki .... kienk hány pontja lehet össz-vissz .........?
Den:
ennyire figyelmesen nem néztem az eksönt... csak azt láttam, hogy DC még a kavics ágyon is ezerszer gyorsabb volt mint alonso, hát persze, merd a kavics ágy csak dobálta, de nem fékezte, de nekem Alonso tul lassunka tünt, de nem néztem meg annyiszo, hogy érték itéletet hozhatnék....
szoval lehet ugy van, ahogy irtad .... :)
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest