Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Necrolyte
tag
válasz
Markgx10
üzenetére
A fa alá? Be se engedném. Még hogy alá? Még a végén a fenyőtűk összekarcolják nekem a festést.
A Ferrariban azt becsülöm, hogy dolgoznak. Persze én a Minardit is becsülöm, sőt mindegyik csapatot, amelyik dolgozik. Egyszerűen csak az a probléma, hogy csoda kellene ahhoz, hogy a Ferrari dobogós helyezést szerezzen. -
Necrolyte
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Button keresztbe-körbe-hátulról-elölről, de mindenképpen megveri Sato-t.

-
Necrolyte
tag
Itt inkább arról van szó, hogy a japóknak messze nagyobb a költségvetésük, mint bárki másnak. Éppen ezért többet áldozhatnak fejlesztésre, több szélcsatornát építhetnek, párhuzamosan fejleszthetnek. Itt csak az a baj, hogy eddig ez az egész olyan volt, mint amikor néhány gazdag milliomos játszik a pénzével, mert már annyi van neki, hogy nem tud mit kezdeni vele...
-
Necrolyte
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Őszintén szólva egyik sem fényes helyzet. Alonso elnyomja, vagy pedig Williams szivatja. Így legyen valaki jó pilóta...
Raikönnennel már megint mi van? Nehogy motorcsere legyen, mert akkor Ron Dennisnek olyan levelet fogok írni... -
Necrolyte
tag
válasz
gyomlosi
üzenetére
Akkor kezdem sejteni miért nyom olyan nagyképű kijelentéseket, amikor csak tud. Amikor meg már a világbajnokság kapujában jár Alonso, akkor meg fogja magát, és elmondja, hogy az még egyáltalán nem biztos. Ellentmondásos egy személyiség...
Meg ugye ott volt az a nyilatkozata, hogy Alonso, vagy Raikönnen-e a jobb. Na, az se volt semmi... -
Necrolyte
tag
Az lehet, hogy nekünk nézőknek jó lenne, csak szerintem a versenyzők is élni akarnak. A legtöbbjüknek családjuk van, és nem éppen azt akarják látni, hogy hazamennek fél évente, és a gyerekükről meg semmit sem tudnak. Az nem család. Csak ha a feleség is, meg a gyerek(ek) is utazik(nak). A lényeg az, hogy szerintem ennyi is elég.
-
Necrolyte
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez mostanában kezd nagyon hülyeségnek hangzani. Ha rendben van a technika, akkor Kimi/Monty, de ott már harc van (az ésszerűség határain belül). Meg néha belekavar Alonso, Fisichella, Trulli, Button.
Te Ferrari rajongó vagy? Mivel a szavaidon ez érződik, gondolom igen. Szerintem nem voltak izgalmasabbak azok a versenyek, ahol Schumacher az egész mezőnyt lekörözte, mivel ott csak annyit láttál, hogy Schumi megy, és kész. Senki nem ellenkezett vele, senki nem akart bekavarni a piroslevesbe. Legalább most szürkés-ezüstös, meg sárgás-kékes az a leves, és van egy kicsit több izgalom. -
Necrolyte
tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Fisichella szerintem marad, mert már nincs egy jó hely sem, minden elment. Meddig van szerződése?
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)