Hirdetés
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Button magabiztos:

Bővebben: link -
Markgx10
őstag
válasz
üzenetére
Pilóták közül az egyik fő kedvencem nekem is Heidfeld. Webber hiába volt gyorsabb az időmérőkön, a versenyen rendszerint alulmaradt Heidfelddel szemben. Jó csávó Heidfeld, pár év múlva vb lesz belőle a BMW-vel. Szerintem...
Üdv:
Márk
Ja és nemgyőzöm hangsúlyozni, hogy Massa most a legnagyobb kedvencem MS mellett.
Hogy miért? 
-
Markgx10
őstag
Na nyilatkozik már az akit legjobban utáltam az F1-ben, erre vissza akar térni:
Bővebben: link
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Kivételesen, kínomban már én is nevettem Jean Todtnak azon a mondatán amit Sanghaj-i előzetesnek mondott: ''Néhány nap múlva az utolsó versenyre kerül sor Sanghajban. Az egyetlen pozitív, amit attól a versenytől várhatunk, hogy végre véget ér ez a szezon.''

Szóval hétvégére sincsenek vérmes reményeink.
Viszont ha azt nézzük, hogy egy futam van hátra és Schumachernek még két pont előnye van Montoyához képest az egyéni 3-ik helyen, meg egy fele olyan jó autója, akkor az nagyon szép eredmény, sőt ha ezt sikerülne megtatania az számomra a csodával lenne egyenértékű.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Engem abszolút nem gátol az ún. ''fanatizmusom'' a Ferrari irányába, hogy lássam és értékeljem a többi versenyzőt. Ugyanolyan szépnek láttam Kimi előzését, mint te, de nekem a futamon nem ő volt a főszereplő hanem MS, a többi csak másodlagos, és csak ennyi a különbség. Az meg egyéni dolgod, hogy te megmondod kinek drukkolsz vagy nem . Én megmondom, te nem, de ettől még én nem b@szogatlak. Te se tedd.
Attól még lehet kulturáltan drukkolni, hogy elkötelezett vagy egy csapat iránt. Szerintem...
Üdv:
Márk -
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nem egyezkedem.
MS nyer jövőre és kész, Raikönnen majd akkor nyer, ha megy a Ferrarihoz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv:
Márk
Tényleg nem lehet megszokni az avatarod
-
Markgx10
őstag
Már bocs, hogy megkérdezem, de ezek szerint csak van új gumi?
Azt tudom, hogy mindig fejlesztenek, de ez már az az állítólagos szuper Bridgestone lenne? De jó lenne már egy versenyképes Ferrarit látni MS alatt (Barichellot direkt nem írom, mert utálom). Nem kérek én sokat, csak annyira legyen versenyképes, mint Imolában. 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
Necrolyte
üzenetére
Semmiképpen nem arc alapján, hanem a nyilatkozataik alapján (amik tudom nem biztos, hogy hitelesen adják vissza amit mondtak) Ja, először is én Ferrari drukker vagyok így a Ferrarira való köpködése miatt került első helyre Paul barátom
Patrick Headnél meg talán Ron Dennis és Pierre Dupasquier az a két ember aki többször vádolta meg a Ferrarit csalással (kivétel nélkül mindig alaptalanul) Én meg, hogy nagyon rég óta a Ferrarinak drukkolok, ezeket majdnem úgy veszem mintha a családomat szidalamaznák.
Így jött ki az én kis listám 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem 3 faszi van az F1-ben akit nagyon nem bírok. előre mondom, nem ismerem őket, de nem érdekel, én így is megítélem őket
Szóval a top 3, az első akit legjobban nem csípek:
1. Paul Stoddart
2. Patrick Head
3. Ron Dennis
Ez csak az én véleményem, de már évek óta. Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Azért mert a jelenlegi pilótapiacon aki a Ferrainak kellene, egyik sem szabad. Massa meg nagyon gyors, ismeri a Ferrarit, tesztpilóta volt itt, a kezdetétől követik (és egyengetik) a karrierjét, tehát nem fog csalódást okozni. Az az általad említett 2/3-os arány meg nem helytálló. Szerintem...
Üdv: -
Markgx10
őstag
Didier Pironi, Alboreto, Berger, Mansell, Alesi és 1996 óta Schumacher

Ők voltak időrendben az én kedvenceim. Szerettem még Stefan Johannsont, Prostot és szinte mindenkit aki Ferrarit vezetett, de ez alól mindig is kivétel volt Barichello. Őt sohasem bírtam. És most megelőlegezve a bizalmat Felipe Massa lesz a nagy kedvenc, már most nagyon drukkolok neki
De ha egyet kellene választani, ki életem nagy kedvence akkor egyértelműen MS, mert neki köszönhet a Ferrari a legtöbbet. Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már bocs, hogy elragadtattam magam, de az valami gusztustalan volt. Na mindegy hajrá Ferrari mindörökkön örökké!
Remélem jövőre többet fogunk örülni mint idén, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Igazad van, sőt azt a szerelőt aki Schumacher who? pólóban lazított a futam után, úgy vágtam volna szájba, hogy az anyja nem ismert volna rá. Azért mert Alonso (akivel egyébiránt nem sok bajom van) megnyert egy vb címet, köszönhetően a Mclaren megbízhatatlanságának, most úgy verik magukat, mintha ők sz@rták volna a spanyol viaszt, Schumacher a 7 vb-vel meg egy senki.
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Szerintem most kivételesen nem az ideje számít, azért tesztelt most ő, mert a két tesztpilóta teljesen mást mondott a gumikról (Hungaroringi továbbfejlesztés) és most MS eldönti kinek van igaza
Egyébként ennek a pályának kb 10-15 specifikációja van (attól függ melyiket kérik a tesztelő csapatok), így tényleg nem lehet tudni mennyire mérvadók az idők. Szerintem...
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Neeeem, a Ferrari nem olyan csapat

Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én meg csodát várok Massától
Nekem a legmagasabbak az elvárásaim vele szemben
Jövőre minimum 1 futamgyőzelem! 
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem is tudom, talán mert majdnem mindig ott volt a dobogón

Egyébként más téma: szokás szerint nagyon meg voltam elégedve MS teljesítményével, azért szerintem csak ő a legjobb. A Ferrari is már nem 2mp-et csak 0,6mp-et kapott a leggyorsabb köröket nézve, és a végén sem volt majdnem körhátrány, csak fél perc. Sőt ugye Fisichellát, Buttont, Toyotáékat simán vertük
Jó jelek, remélem tartós lesz a fejlődés.
Ja és bár nem illik ide, már nagyon várom Massa első versenyét a Ferrarival (ezt mindig hozzá kell tennem
)
Üdv:
Márk
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De én örökké bizakodok, még ok nélkül is optimista vagyok, hát még ha adnak rá egy kis okot

Azt tudom, hogy mindig fejlesztenek, de ez már az az állítólagos szuper Bridgestone lenne? De jó lenne már egy versenyképes Ferrarit látni MS alatt (Barichellot direkt nem írom, mert utálom). Nem kérek én sokat, csak annyira legyen versenyképes, mint Imolában.