- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz overseer #3458 üzenetére
"Szóval én azt csináltam hogy ott hagytam a szar melóm ami 60.000 fizetett és el mentem egy suliba, ami nemsokkal fizet kevesebbet és hát a top 5 szakma egyikét adja INGYEN! ha elvégzem 1-2 max 3 év gyakorlat itthon, aztán go külföld"
Igen, nálunk is jártak top marósok, sok milliós kárral a hátuk mögött ki lettek baszva, állitásuk szerint még egy kis gyakorlat és go külföld. Ott aztán tárt karok, és 3000€ fölötti fizu vár mindenkit, jó angol/német nem feltétel, és nem is előny jeligével. Tőlük hallottam először olyat, h akkora terhelést vett fel egy 2000x2000-es TOS horizontál (made in 1975) a 19-es keményfém fúróval való megmunkálás alatt, h "szinte megkönnyebbült", amikor a szerszám elhagyta az anyagot.
Na, nekik 5 év gyakorlat is kevés ahhoz, h mondjuk műhelyvezetőként a söprögetést rájukbizzam. (más dolog, h nem vagyok ilyen státuszban szerencsére)
Profi szakiktól tanultam én is, ma már leköpném mindet, és amikor benyögtem egy találkozó alkalmával, h mennyit keresek, a "tanár úr" vörösödött, és mondta, h siet, mert dolga van (mindezt premier plánban a felesége végighallgatta). Nekem olyan ember arcoskodott 2 évig és hülyézett le, aki nem tudta, mi az RL gomb a vezérlőn.
EMBER. Egy olyan fórumon, ahol sok ember sok éve van a szakmában és/vagy külföldön, ott ne dobálózz olyan szavakkal, tézisekkel, amiről fingod nincs. Mert látjuk, h nincs, csak rosszul esik, h hinted az észt. Pl, gondolom Szabi nem birta végigszivni a cigijét, mig elolvasta a posztodat - a röhögéstől.
Verstehst du?
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest