Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Hát, van még vele gond. Be kéne zsírozni, v olajozni, vagy mit tudom én, mert gyorsjáratban (12méter) nyikorog a harmónika. Majd locsolok rá egy kis 10W40-et
Illetve valamiért nem megy az ajtó alatti mosórendszer, ami hiányzik, ugyanis volt ma is forgács rendesen.
A meló elment egynek, majd 4 mm, 5 tizedes fogásokkal, amire leszedte arról a nagy lapról, 4 óra hossza.
Két gépes pótlék sajna nincs, illetve egyelőre én vagyok az egyetlen, akit betanítottak Hurcora (déltől este nyolcig, egy másik cégtől jött srác), a kompenzáció abból áll, h annyit túlórázhatsz, amennyit bírsz, tehát akár vasárnap is reggel hattól éjfélig, vagy bmeddig. Ez jó is, meg nem is, de jobb, mintha nem lenne.
Apropó: hogy kell a mosót beállítani (a pisztolyt), hogy jöjjön is belőle víz? Mert ha a Hűtést bekapcsolom, akkor csak csordogál... (Handbetrieb-ben, progfuttatás alatt meg ki nem nyitom az ajtót).
Illetve: ezt min és hogy csináltad? Mármint a rádiuszos részét?
Hol vettél fel, s minek?
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest