Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
radi8tor #49749 üzenetére
Szép
A Mátra pedig nekünk is egyik kedvenc térségünk
Amúgy szerintem a Kuga csak ezzel a front résszel néz ki dögösen. Az alap szériás nekem nagyon nem jön be, és ez igaz az új Focusra is. Bar ott az ért nem annyira gáz mint a Kugánál. Te rakattál vagy gondolkozól rajta hogy rakatsz bele valami plusz lopásgátlót? Én agyalok rajta hogy lehet nem ártana valami még.
Amúgy nem értem hogy miért van az hogy pl a hybrid S-Maxoknál meg nálad is a Kugán ilyen kipufogók vannak. Nekünk meg a Galaxynál el vannak rejtve. És még kérni sem lehetett valami felszereltséggel. Pedig ezen is jól mutatna szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Mercedes W204 C200 cgi hez alkatrészek féktárcsa betét szabadonfutó és hosszbordás szíj szett
- Garmin Edge 800 kerékpáros biciklis komputer GPS szett kiegészítőkkel
- ALLNET ALL3419 IP hőmérséklet érzékelők
- Shelly okosotthon eszközök AKCIÓ Update 04.05
- Érintéses világításkapcsoló "csomag" (az ár 3 db-ra)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest