Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
oliwire #33318 üzenetére
Nagyon... nagyon durva árak vannak.
Egy Focus 7.3M-ról indul.... 1.0EB motorral.
Annyira bután néztem az árcédulára, hogy ha lenne kamera a honlapon, ami figyeli a reakciókat, hát... az azt hitte volna, hogy skizofrén zombi vagyok.
(Itt érzem, hogy mekkora mákkal vettük az S-Max-ot)Szerintem kevés, az a teljesítmény,
Én simán ellennék vele. Nem teljesítményhajhász vagyok. Tetszik, hogy 2.5l-es motor, és így nincs úgy túlhútva, mint az 1.5EB.
Igazából ritkán közlekedek tényleges városi forgalomban, Tatabánya szerintem nem klasszikus város forgalmi szempontból.Amúgy most cserélték a kuplunk kinyomó áramkör kapcsolót, mert néha nem indult el az autó.
Visszahívásos kampányon is túl van, remélem novemberig (kötelező szerviz) már nem lesz semmi meglepike.
És a kijelző azóta sem fagyott le... most már úgy tekintek erre a kérdésre, hogy tényleg megcsinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest