Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Sziasztok!
Lehet volt már kérdés, de nem találtam pedig használtam a keresőt...
Ha meg nem itt kellene feltennem kérdésemet írjátok meg kérlek!Nos a gondom az, hogy a windows vista betöltésekor fekete képernyő fogad,
(Win 7 alatt kép ugyan van de egér nincs, de minden iszonyat lassú, a kis kék körben mire körbefut a csík töltéskor van vagy 1 perc és minden olyan darabos és lassú)F8-al VGA mód engedélyezésekor mindkét oprendszer tökéletesen betölt csak hát ugye 640*480-ban. Ilyenkor felveszem a felbontást és képfrissítést a megszokott értékre és tökéletesen működik.
DE mikor nem VGA módban indítom, hanem normál módban akkor a fentebb leírt tünetek jelentkeznek.Tuti hogy az nvidia driver a hibás, de nem tudom mi tévő legyek!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Villanyszerelés
- Jövedelem
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest