Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Sziasztok!
Lehet volt már kérdés, de nem találtam pedig használtam a keresőt...
Ha meg nem itt kellene feltennem kérdésemet írjátok meg kérlek!Nos a gondom az, hogy a windows vista betöltésekor fekete képernyő fogad,
(Win 7 alatt kép ugyan van de egér nincs, de minden iszonyat lassú, a kis kék körben mire körbefut a csík töltéskor van vagy 1 perc és minden olyan darabos és lassú)F8-al VGA mód engedélyezésekor mindkét oprendszer tökéletesen betölt csak hát ugye 640*480-ban. Ilyenkor felveszem a felbontást és képfrissítést a megszokott értékre és tökéletesen működik.
DE mikor nem VGA módban indítom, hanem normál módban akkor a fentebb leírt tünetek jelentkeznek.Tuti hogy az nvidia driver a hibás, de nem tudom mi tévő legyek!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest