Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Sziasztok!
Lehet volt már kérdés, de nem találtam pedig használtam a keresőt...
Ha meg nem itt kellene feltennem kérdésemet írjátok meg kérlek!Nos a gondom az, hogy a windows vista betöltésekor fekete képernyő fogad,
(Win 7 alatt kép ugyan van de egér nincs, de minden iszonyat lassú, a kis kék körben mire körbefut a csík töltéskor van vagy 1 perc és minden olyan darabos és lassú)F8-al VGA mód engedélyezésekor mindkét oprendszer tökéletesen betölt csak hát ugye 640*480-ban. Ilyenkor felveszem a felbontást és képfrissítést a megszokott értékre és tökéletesen működik.
DE mikor nem VGA módban indítom, hanem normál módban akkor a fentebb leírt tünetek jelentkeznek.Tuti hogy az nvidia driver a hibás, de nem tudom mi tévő legyek!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- További aktív témák...
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest