- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
válasz
Bobbacsi #237 üzenetére
De miért csinálja ezt. Nem hinném, hogy tulhúznám a kari, mert ramnál olyan 830 körül kezd el szemetelni, GPUnál, meg még 520-nál sem láttam hibát. Szóval én úgy gondolom, hogy amit beállítok a rivatunerbe frekit azt a háttérben nem teszi meg valószínüleg a driver szóval valóságban nem állaít semmit.
Nem tetszik ,hogy az nvidia driverekben így beszabályozzák mostanság a dolgokat!
Én azt szeretném ha húzom a karit és hibázik akkor tudom, hogy ott a vége és nem egy progi szórakozik nekem a háttérbe. -
ArmanD.
őstag
Sziasztok megint
Továbbra sem vagyok kibékülve egy dologgal. A 226-os hozzászólásomban tegnap már kifejtettem, a problémámat és sikerült is kikapcsolni az ellenőrzést és húzni a karimat, de!!!
Alapon 400/700-on megy a kari és optimális frekvenia kérésre olyan 440/780 körül dobb be a driver hogy azon hajtsam. Na most ennek ellenére a kari meg tudom húzni 520/810-ig is rivatunerba letesztelem rendben és mikor mérem 3dmark03 a teljesítményt nem nagyon látom a változást, sőt talán gyengébb pontokat kapok, mintha 440/780-on menne továbbra is a kari.
Szóval olyan érzésem van mintha látszólag húznám a karit, de a háttérbe mintha maradnának a driver szerint optimálisnak mondott értékek.
Mit csináljak vele, mondjatok rá valamit légyszi! A driver szabályoz le valamit?Nektek nincs ilyen problémátok?
Válaszaitok újra előre is köszönöm
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
Köszönöm uraim a gyors segítséget!
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok.
A következő a problémám van. Egy Inno3d fc5900xt karim van és feltettem hozzá a 77.72-est drivert, majd utána a 81.85-ös drivert. Végülis egyikkel sem lenne gond, csak egy dolog zavar, hogy mikor húzom a karit az a tesztelős korlát nekem nem gyere be, mert nem tudom húzni tőle rendesen a karit!
A kérdésem a következő, hogy ezektől az újabb tesztelős driverektől lefelé melyikben nincs bent ez a tesztelős korlátos feneegyemeg és persze ezen belül is melyik driver passzolna a karimhoz sebességileg is.SZóval melyiket használjam amibe még nincs bent ez a korlát?
Esetleg ki lehet valahogy kapcsolni ezt a dolgot a driverben?
Válaszaitokat előre is köszönöm!!!
Üdv ArmanD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest