Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
válasz
Bobbacsi
üzenetére
De miért csinálja ezt. Nem hinném, hogy tulhúznám a kari, mert ramnál olyan 830 körül kezd el szemetelni, GPUnál, meg még 520-nál sem láttam hibát. Szóval én úgy gondolom, hogy amit beállítok a rivatunerbe frekit azt a háttérben nem teszi meg valószínüleg a driver szóval valóságban nem állaít semmit.
Nem tetszik ,hogy az nvidia driverekben így beszabályozzák mostanság a dolgokat!
Én azt szeretném ha húzom a karit és hibázik akkor tudom, hogy ott a vége és nem egy progi szórakozik nekem a háttérbe. -
ArmanD.
őstag
Sziasztok megint
Továbbra sem vagyok kibékülve egy dologgal. A 226-os hozzászólásomban tegnap már kifejtettem, a problémámat és sikerült is kikapcsolni az ellenőrzést és húzni a karimat, de!!!
Alapon 400/700-on megy a kari és optimális frekvenia kérésre olyan 440/780 körül dobb be a driver hogy azon hajtsam. Na most ennek ellenére a kari meg tudom húzni 520/810-ig is rivatunerba letesztelem rendben és mikor mérem 3dmark03 a teljesítményt nem nagyon látom a változást, sőt talán gyengébb pontokat kapok, mintha 440/780-on menne továbbra is a kari.
Szóval olyan érzésem van mintha látszólag húznám a karit, de a háttérbe mintha maradnának a driver szerint optimálisnak mondott értékek.
Mit csináljak vele, mondjatok rá valamit légyszi! A driver szabályoz le valamit?Nektek nincs ilyen problémátok?
Válaszaitok újra előre is köszönöm
[Szerkesztve] -
ArmanD.
őstag
Köszönöm uraim a gyors segítséget!

-
ArmanD.
őstag
Sziasztok.
A következő a problémám van. Egy Inno3d fc5900xt karim van és feltettem hozzá a 77.72-est drivert, majd utána a 81.85-ös drivert. Végülis egyikkel sem lenne gond, csak egy dolog zavar, hogy mikor húzom a karit az a tesztelős korlát nekem nem gyere be, mert nem tudom húzni tőle rendesen a karit!
A kérdésem a következő, hogy ezektől az újabb tesztelős driverektől lefelé melyikben nincs bent ez a tesztelős korlátos feneegyemeg és persze ezen belül is melyik driver passzolna a karimhoz sebességileg is.SZóval melyiket használjam amibe még nincs bent ez a korlát?
Esetleg ki lehet valahogy kapcsolni ezt a dolgot a driverben?
Válaszaitokat előre is köszönöm!!!
Üdv ArmanD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest