- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek.
Kellene a segítségetek.
Vettem egy toshiba satellit x200-208 as lapost...
A problámám a benne található nvidia 8700m gt vel lenne...
Mint tudjátok nagyon jó kari ez laptop szinten, de csak megfelelő driverrel...
A problémám pont ez lenne... nem találok hozzá megfelelő drivert...
A gyári "m" es nvidia driverek folyamatos kékhalálállal reagálnak miután újraindítom telepités után a gépet... A toshiba driverrel nincs úgy baj, de azzal is csak a réginél... 179.xx nél megy rendesen, de az jelentős teljesítményvesztés az új driverekhez képest...
találtam még egy toshiba 186.42 drivert talán amivel megy, de itt meg szemetel a kép... fekete pötyök jelennek meg... ha kikapcsolom az aerot és minden csili vilit nincs hiba... (pontosabban nem olyan szembetűnő... mivel firefoxnál látszanak a pötyök bizonyos oldalaknál.. pl hardverapro) Ellenben játéknál vagy 3dmark nál semmi szemetelés nincs...tudtok vmi friss drivert adni nekem amivel menne rendesen vagy vmi megoldást, hogy mit csináljak.
Köszönöm a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AMD GPRO ÉS PRO W6600 kártyák!
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest