Hirdetés
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Valami baja van a tápomnak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Hi! Felraktam a 71.24-es Forceware-t de sajnos nem találom azt a fület ahol képernyőfelbontásonként lehet állítani a frissítési frekvenciát
, igy hiába van beállítva a 1024x768-as felbontás 100Hz-mellett, mert ha elindítok egy game-t röktön 60Hz-el bombázza szememet
Hogy-hogy nincs benne ez a fül? Hogyan tudnám előcsalni? A driver már többször felraktam de semmi változás.
Na és még 1 kérdés: Van még egy dolog ami nem tiszta. Az, hogy ha a TELJESÍTMÉNY & MINŐSÉG BEÁLLÍTÁSOK fölön lévő profilpszerkesztési lehetőséggel, létrehozok egy játékhoz egy profilt, akkor a játékot elindítva automatikusan a profilban beállítottak fogna érvényesülni, vagy előbb manuálisan ki kell választani a kívánt profilt? Az utóbbinak mondjuk nem sok értelme lenne, pálne, hogy a profil készítésekor meg kell adni az alkalmazás .exe-jét és ennek elérési útját de kipróbáltam, hogy elindítottam egy játékot amihez előzőleg csináltam egy profilt, majd lehoztam a játékot tálcára és megnéztem a beállításokat, hát nem azok a beállítások jelentek meg amiket én a profilban beállítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Robot fűnyírók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, igy hiába van beállítva a 1024x768-as felbontás 100Hz-mellett, mert ha elindítok egy game-t röktön 60Hz-el bombázza szememet