Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

Hi! Felraktam a 71.24-es Forceware-t de sajnos nem találom azt a fület ahol képernyőfelbontásonként lehet állítani a frissítési frekvenciát :( , igy hiába van beállítva a 1024x768-as felbontás 100Hz-mellett, mert ha elindítok egy game-t röktön 60Hz-el bombázza szememet :( Hogy-hogy nincs benne ez a fül? Hogyan tudnám előcsalni? A driver már többször felraktam de semmi változás.
    Na és még 1 kérdés: Van még egy dolog ami nem tiszta. Az, hogy ha a TELJESÍTMÉNY & MINŐSÉG BEÁLLÍTÁSOK fölön lévő profilpszerkesztési lehetőséggel, létrehozok egy játékhoz egy profilt, akkor a játékot elindítva automatikusan a profilban beállítottak fogna érvényesülni, vagy előbb manuálisan ki kell választani a kívánt profilt? Az utóbbinak mondjuk nem sok értelme lenne, pálne, hogy a profil készítésekor meg kell adni az alkalmazás .exe-jét és ennek elérési útját de kipróbáltam, hogy elindítottam egy játékot amihez előzőleg csináltam egy profilt, majd lehoztam a játékot tálcára és megnéztem a beállításokat, hát nem azok a beállítások jelentek meg amiket én a profilban beállítottam.

Új hozzászólás Aktív témák