Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell
csendes tag
Hali!
Én is ezt a lejátszót használom és bár értenék hozzá jobban, skinnelésben csak annyit szoktam hogy átlátszóvá teszem meg betűk színe típúsa
, de engem is erdekelnek a k omolyabb dolgok, Bash-é marhajól néz ki, feketében mégjobb tetszene nekem (
) . Sikerült megcsinálnom hogy távirányítóval is tudjam vezérelni. A címsor mindíg változik a szám címére, ezt hol/hogyan lehet beállítani hogy ne változzon meg, csak a [Foobar2000 v0.8.3] felirat legyen ott? Meg lehet olyat hogy a Playlist-be háttérnek betenni egy képet? ha igen hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de engem is erdekelnek a k omolyabb dolgok, Bash-é marhajól néz ki, feketében mégjobb tetszene nekem (