- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
jó kérdés

én pl még az "artist" képeket én sem lőttem be, mert számomra sem világos mire, vagy hogy kell átírni, plusz annyira nem is fontos
mert most úgy van, hogy a borító jelenik meg a háttérben így is elég frankón néz ki.
amúgy rock/metal/pop/ meg még electro zenékhez is talál általában dalszöveget, tök jó, hogy általában időzítettek is.
trance az egyetlen bibi. miért? mert van, hogy egy remixet mixel össze armin, vagy tiesto, aztán a szám címeket, előadót is lehet többen máshogy írják le, és igy már nem lesz találat.bár igy is elégedett vagyok, hogy a dalszöveg magától megy, nem kell semmit csinálnom, ha majd meglesz a cowon s9-esem, tök jó lesz néha azon is "olvasgatni" közben.
még mindig ezt a skint használom, "kétféleképpen".a library-t és mindent a fő mappámban rendben tartok. miért? mert regelve vagyok last.fm-en és szeretném ha ott is rend lenne

probléme akkor van, ha pl ezt akarom megnyitni:
"DJ Tiësto - 2008 - In Search of Sunrise 7 (Asia) [FLAC]"
vane gy ilyen könyvtáram az mp3-ban, de ugye majd minden számnak más az előadója az album hiába Tiesto-é. szóval ilyenkor eőadonként bontja szét, számonként ahogy írtátok. no problém, total commander nélkül nem is élek, megfogom azt a könyvtárat aztán behúzom a playlistre, aztán benn is van az összes szám.de majd még megpróbálom tuningolni, ha sikerült valamit alkotni majd írok még

most így néz ki: [link]jah és igen, még mielőtt valaki szólna, hogy a képen is csak párhoz talált dalszöveget közlöm a többi számot még nem indítottam el, azóta hogy fenn van a program, egyébiránt hozzájuk is találna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest