Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
inf3rno #9073 üzenetére
Nem mindenki bírja ki sokáig nagyon alacsony kalóriabevitelen, de az nem is egészséges általában. Aki pedig szemetet eszik, vékony lehet, de hosszabb távon biztosan nem fog jól kinézni. Izom kell a szép testhez.
Mozgás nélkül én se tudok fogyni, mióta szempont az is, hogy izmot meg lehetőleg ne veszítsek, mert engem mardosna az éhség 1800 kcal-on is az edzéseim mellett. 2000 kcal alatt számomra nincsen élet, pedig alacsony vagyok.
Időszakos böjt van nálam is, de az inzulinérzékenység cirkadián ritmusának kihasználása miatt én a vacsoráról mondok le inkább: 07:30 és 15:30 között tartom a kajálós szakaszom.
XXXXXXXXXXX
Egy "naplóbejegyzés" pedig: még több zsír kell nekem. Mert még mindig túlmegyek kicsivel a korábban megállapítottnál, nem tudom tartani. Júniusban majd ezzel eleve számolnom kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest