Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
spammer
üzenetére
egy JV nem fog kockáztatni BL/EB/VB meccseken...
De hogy megértsd: nem azt mondtam, hogy a tegnapi eset csalás volt, hanem azt mondtam, hogy az ilyen hibák kiküszöbölhetők lennék a videóbíróval.
egyfolytában a csalásrol durrogtok, ha videobíro meg van említve. a fenti HSZ-emmel erre reagáltam.
Viszont nincs videóbíró, mert akkor csalni sem lehetne olyan könnyen. Videóbíró alatt, visszajátszást, electronic review-ot és ezeket mellett challenge lehetőséget is érthetünk (tökmindegy, hogy mi a technikai megvalósítás). Ha ezek meglennének, akkor hiába veszik meg a bírót, csatárt, vagy bárkit a pályán, mert ha kétes helyzet merülne fel, azonnal lehetne kérni felülvizsgálatot.
semmin nem változtatna...leírom még1x. embereket vesznek meg, nem pedig helyzeteket...hogy értsd...megveszik a kapust, aki elugrik, de nem éri el a labdát szándékosan...te ezt videobíro alapján biztos észrevennéd, hogy az a kapus bizony nagyobbat is tudott volna ugrani/nyujtozkodni. biztos, hogy nem...és 1000+1 féle lehetőség van, amit a videobíro nem tud szűrni. és éppen ezért nem is a csalások miatt van kitalálva, hanem a biroi tévedések miatt.
Nyilván az olyan csalásokat nem lehetne vele szűrni, amikor előre lezsírozza pár majom maffiózó, hogy a csapat béna szar legyen és labdába se tudjon rúgni és csak simán veszítse el a meccset...
erről van szo...JV csak a legritkább esetekben sáros, ha csalásrol van szo.
A videóbíró ellenzésére pedig mondj egyetlen épeszű indokot, hogy szerinted a sok vén f*sz, akik ott ülnek a vezetői székekben, miért ellenzik az egészet, ha nem a pénz és a korrupció miatt.
eddig ellene voltam, mert bevállni látszott a bíroi 6-os. mivel itt van ez a kib@szott nagy dupla fail, már belátom, hogy kell. és hogy a nagyok miért ellenzik? egyszerű a válasz...nem lenne semmi tekintélye a játékvezetőnek a mérkőzésen egy ilyen szitu azonnali kiderítése után. itt sem azért küldik haza, mert hibázott ( pontosabban nem csak azért...)...pont a tekintély miatt...következő meccsén kapna a játékosoktol hideget-meleget, ő meg ezt lapokkal honorálná...nem hiányzik senkinek.
de előbb-utobb be kell látnia a sok vén f*sz-nak, hogy fel kell adni ezt a dolgot...kell a videobíro...de nem a csalások miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Samsung kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest