Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
Szia, én is úgy tudom, nincs rajta semmi személyes infó, állatorvos meg tudja nézni, de nem adhatja ki, csak értesítheti az illetőt. (Ami nekem azért kicsit megnyugtató.) De úgy tudom, sok benzinkúton is le tudják olvasni és tudják értesíteni a hozzá rendelt telefonszámon a gazdit.
-
ttotoo
csendes tag
Igen, és az adatbázisban sincs érdemi adat, hogy hol lakik a kutya, vagy ki a kontakt. A fajta, a neme, és az oltottsága érhető el "közembernek" csak. Az orvosok pl látják a tulaj adatait is, de nem adhatják ki ők sem, ha beviszel egy találtat kiolvastatni.
De egy elkóboroltnál az is infó, hogy 3 éve nem oltották, vagy rendszeresen van..A saját kutyámon próbáltam kiolvasni, sajna nem.ment. xtreme fw legújabbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest