Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
Szia, én is úgy tudom, nincs rajta semmi személyes infó, állatorvos meg tudja nézni, de nem adhatja ki, csak értesítheti az illetőt. (Ami nekem azért kicsit megnyugtató.) De úgy tudom, sok benzinkúton is le tudják olvasni és tudják értesíteni a hozzá rendelt telefonszámon a gazdit.
-
ttotoo
csendes tag
Igen, és az adatbázisban sincs érdemi adat, hogy hol lakik a kutya, vagy ki a kontakt. A fajta, a neme, és az oltottsága érhető el "közembernek" csak. Az orvosok pl látják a tulaj adatait is, de nem adhatják ki ők sem, ha beviszel egy találtat kiolvastatni.
De egy elkóboroltnál az is infó, hogy 3 éve nem oltották, vagy rendszeresen van..A saját kutyámon próbáltam kiolvasni, sajna nem.ment. xtreme fw legújabbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest