- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hővezető paszták
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Dell notebook topic
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
daykiller
csendes tag
Emiatt félek használni én is. Azt tudom, hogy két kártya nem lehet egy törzsszámon (így vagyunk nyilvántartva, illetve kártyaszám, amit az RFID is tartalmaz), illetve irányfigyelés van a forgóvilláknál. Maximum maradok az RFID-is részénél, abból baj nem lehet. Ha meg esetleg otthon hagyom legközelebb a belépőmet, akkor megpróbálom használni a forgóvillánál.
Azt még megpróbálom, hogy néhány ki-be lépés után mentem az NFC adatokat a kártyáról és ha a nyers adatok összehasonlításában nincs változás, akkor elvileg nem ugrókódos. -
daykiller
csendes tag
Sajnos nincs másik belépőkártyám, amit "véletlenül" használhatnék. Ha esetleg otthon hagyjuk a kártyát, akkor kapunk ideigleneset és letiltják addig az eredetit.
Gondolom ezt a számlálást nem lehet kiolvasni az NFC-ből flipperrel, pl megváltozik valamelyik változó mikor pár ki-be lépés után újra leolvasom flipperrel. -
NORGES
csendes tag
Szia!
Nekem sem volt semmi dolgoma vámmal. Viszonylag gyorsan megjött s a szállítás sem volt vészes.
"
SubGHz: hasonlókat próbáltam vele, kb. mint hackrf-fel csak ezzel némileg egyszerűbb.
Ha tényleg tartalék kocsikulcsnak akarod használni a flippert, azért teszteld le, de én arra számítanék, hogy ha csak egyszer is használod a távirányítót, utána a flipperen lementett összes kód érvénytelen lesz.
"
Igen , ha lementetted a kodot akkor au ugró kód egyszer használható, viszont ha tudod dekodolni(amit eddig autoknál még nem láttam) akkor tudod emulálni is .. s akkor van boldogság. De ez már egy másik szint .hackrf ? Portapack ? milyen firmwarrel?
Firmwarekkel ki hogy áll? van valami jó spéci programja? Eddig csak a tesláig jutottam , de hogy onnan hova tovább.... ;-)
-
Aztatat
csendes tag
Amikor próbálgattam, hogy hogyan tudna emulálni bankkártyát a kütyü, akkor éppen török kártyát akartam minden áron szerezni, mert 13%-BA kerülnek ott cuccok (nem anniyval olcsóbb, hanem pontosan az itthoni árnak a 13%-áért lehet hozzájutni néhány szolgáltatásért...) akkor keresgettem ezeket a kódokat. Találtam listát is országszinten. De aztán nem jutottam vele semmire sajna... Annyi van még amit érdemes megemlíteni, hogy most már a Revolut sem GB kártyát bocsált ki, hanem helyi kátyát. Az ott lévő currencyvel.
Kaptam is az alkalmon, már állítottam is át a lakhelyemet Revolutban Törökországra. Majd jött a fekete leves, hogy közölte rögtön, hogy amennyiben itt lakok jó eséllyel meg kell szüntessem a számlámat, mert bár céljuk a világuralomra törés, de jelneleg ebben az országban még nincsenek jelen, így nem tarthatom meg a szolgáltatásomat
. Szóóval nagyon gyorsan visszaállítottam, és hanyagoltam a dolgot
.
Illetve Revolut esetében arra jutottam, hogy csak a MasterCard esetében igaz az itthoni kibocsáltás, Visa-nál nekem nem lett magyar. (csak a virtuálisokat próbáltam.)
-
Aztatat
csendes tag
Mindig tanúl valami újat az ember...
Valóban több fórumon is láttam, hogy lehet jelszóval védeni a T5577-t, de amikor én még ezekkel fogtalkoztam, (sehol nem volt még a Flipper) a jól megszokott olcsó kék kínai kütyüvel tettem ezt, és ott nem volt ezzel gond soha.
Találtam egy nagyon fasza Git repót a dologról, itt mindent leír maga a chippről.
[LINKó]
Itt is látszik, hogy valamit megint nem úgy használunk, ami ahogyan ki lett találva
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest