Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
válasz
daykiller
üzenetére
A memóriáját szerintem ki lehet olvasni vele, az, hogy azon belül mi a számláló - ha van - már másik feladat kitalálni. HID Multiclass-ra rákeresve,
What is HID multiCLASS?
HID multiCLASS SE® readers are part of HID's iCLASS SE® platform for highly secure, adaptable and interoperable access control. Dynamic, multiCLASS SE 13.56 MHz contactless readers support a broad array of credential technologies and a variety of form factors including including cards, fobs and mobile devices.Ez már sok dolgot jelenthet, nem ismerek konkrét termékeket, de akár ez is lehet valamilyen ugrókódos megoldás, amit vagy lehetséges visszafejteni, vagy nem. De ha lehet is, el tudnék képzelni olyat, hogy ha a flipperrel belépsz párszor, akkor a kártya - mivel ő nem volt használva - mikor használod, "régi" kódot fog küldeni, amit a beléptető már olvasott a flipperről - erre meg akár valamilyen figyelést és riasztást is lehet tenni, hogy gyanúsnak megjelölje az adott kártyát, ha elvileg csak egy létezhet belőle. (Ez természetesen csak spekuláció a részemről, ha ilyesmit terveznék, eszembe jutnának ilyen opciók, azt, hogy mennyire praktikus, vagy valós rendszerek mit valósítanak meg, nem tudom.)
Szóval óvatos lennék az ilyesmivel, még ha esetleg sikerülne is visszafejteni és rámásolni a flipperre, ha nem ismered alaposan az adott rendszert, vagy nincs legalább egy jó magyarázatod, ha valamiért riasztana a beléptető anomáliák miatt.
Persze lehet, csak én vagyok túl paranoiás és túlgondolom a dolgot

Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest