Hirdetés
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phw
lelkes újonc
válasz
daykiller
üzenetére
A memóriáját szerintem ki lehet olvasni vele, az, hogy azon belül mi a számláló - ha van - már másik feladat kitalálni. HID Multiclass-ra rákeresve,
What is HID multiCLASS?
HID multiCLASS SE® readers are part of HID's iCLASS SE® platform for highly secure, adaptable and interoperable access control. Dynamic, multiCLASS SE 13.56 MHz contactless readers support a broad array of credential technologies and a variety of form factors including including cards, fobs and mobile devices.Ez már sok dolgot jelenthet, nem ismerek konkrét termékeket, de akár ez is lehet valamilyen ugrókódos megoldás, amit vagy lehetséges visszafejteni, vagy nem. De ha lehet is, el tudnék képzelni olyat, hogy ha a flipperrel belépsz párszor, akkor a kártya - mivel ő nem volt használva - mikor használod, "régi" kódot fog küldeni, amit a beléptető már olvasott a flipperről - erre meg akár valamilyen figyelést és riasztást is lehet tenni, hogy gyanúsnak megjelölje az adott kártyát, ha elvileg csak egy létezhet belőle. (Ez természetesen csak spekuláció a részemről, ha ilyesmit terveznék, eszembe jutnának ilyen opciók, azt, hogy mennyire praktikus, vagy valós rendszerek mit valósítanak meg, nem tudom.)
Szóval óvatos lennék az ilyesmivel, még ha esetleg sikerülne is visszafejteni és rámásolni a flipperre, ha nem ismered alaposan az adott rendszert, vagy nincs legalább egy jó magyarázatod, ha valamiért riasztana a beléptető anomáliák miatt.
Persze lehet, csak én vagyok túl paranoiás és túlgondolom a dolgot

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Peugeot, Citroën topik
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Isten veled Anthem - Ma leállnak a Bioware játékának szerverei
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest