- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
AirBooms #5160 üzenetére
Maximálisan egyetértek. Én évek óta semmi mással nem foglalkozom, nem tolom az RPG-ket, nem nevelgetek virtuális állatokat és embereket, nem stratégiázom. Nekem EZ a lövésem, viszont nem "kurvázom" (bocsánat), nem szórok el százezreket szerencsejátékra, nem iszom el azt amiért megdolgoztam és nem szúrom magam naponta többször, mert "úgy szebb az élet." Viszont az is igaz, hogy amíg igazán mélyen sikerült átlátnom az FS-t és a nagygépes repülést, addig eltelt pár év, elolvastam kb háromezer oldalt és elköltöttem kb 1,5 millió forintot. De - és ez a lényeg számomra - ma már letudnék tenni egy 737-est. Tudom, mert Ferihegyen kipróbáltam.
Igaz ettől nem leszek sem médiasztár, nem fognak interjúkat kérni tőlem, és népszerűbb sem leszek ettől a barátaim, szomszédaim körében. De nem is ezért csináltam és egyikünk sem ezért foglalkozik ezzel a témával ennyit.
-
fatal`
titán
válasz
AirBooms #5160 üzenetére
Lehet, hogy életforma, de nekem csak egy ugyanolyan játék, mint az összes többi. Az való igaz, hogy sokkal összetettebb, sokkal többet kell tanulni, de ettől ez még nekem csak egy játék marad.
Ha IRL is pilóta lennék vagy legalább GA gépet vezetnék, biztosan másképp látnám, de így nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Path of Exile (ARPG)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest