Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
bunnyhu
üzenetére
VR-t nem használok, és a stabilitás miatt egyelőre csak a 2020 az opció. Mivel csak nagygépezek, a látvány nekem teljesen jó a 2020-ban is (utazón úgysem látszik semmi apró részlet, a leszállás/felszállás pedig kb. 2-2 perc amíg még számítana), illetve inkább mondom úgy, hogy annyit nem ér a különbség, hogy pl. egy 3 órás úton befgyjon az egész a 24 instabil hálózati/szerver problémái és egyebek miatt. Szeretnék én is szebb környezetet, de az nekem sokkal fontosabb, hogy az utat le tudjam repülni.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
bunnyhu
üzenetére
VR az SU4 óta nagyon durvát fejlődött teljesítményben. A foveated renderinget is jó ötlet volt implementálni. Kis látótér kompromisszumért cserébe olyan felbontásban hajtom, amihez azelőtt szerintem egy 5090 sem lett volna elég. Laza lepillantással simán leolvasom az MCDU apró betűit az 190-es magasságomhoz tartozó üléspoziciómból, ráadásul eléggé hátratolt üléssel. Eddig előre kellett hozzá hajolnom. Már nem akartam elhinni hogy még mindig húzom fel a felbontást, és még mindig megvan ASW-vel a 72fps a 4080-al DLSS nélkül TAA-t használva.
Igen, pixeles a széle, de a látótér nagyrészében meg olyan kristálytiszta képem van, amiről azt hittem kell majd hozzá még egy 6 generációnyi ugrás GPU-ban.
És végre most már ez is mindig átvált VR nézetre. (Nekem sokáig gondom volt vele: vagy lefagyott, vagy fekete kép volt.)
Működik már rendesen a traffic injectorom is, a BATC-om is. A 2020 nincs is az SU4 óta a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Projektor topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- darkFlash CF8 Pro
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Igen, pixeles a széle, de a látótér nagyrészében meg olyan kristálytiszta képem van, amiről azt hittem kell majd hozzá még egy 6 generációnyi ugrás GPU-ban.