Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

Sorozatos kifagyások miatt végleg leszedtem az FS9-et és felnyomtam az FSX-et plusz megint vettem egy jó pár ismert régi kiegészítőnek az új verzióját (kiemelve itt olyan kiegészítőket, amik nagyon megdobják a repülés élményét):

[Active Sky X] = valós időjárást szimuláló, komoly repüléshez + tervezéshez elengedhetetlen program

[Ultimate Terrain X - Europe] = kimondottan Európára vonatkozó, tökéletesen valós út- és vasúthálózatokat, alagútakat, hidakat stb. ábrázoló kiegészítő. Magyarország véleményem szerint tökéletesen meg van csinálva!

[Flight Environment X] = a látványokért felelős elemek: víz, felhők, szmog és hasonlók kiválló megjelenítése.

[FS-Global 2008] = A leghatalmasabb, legtökéletesebb mesh, ami kapható. Azt hiszem a 6 DVD-s terjedelem magáért beszél, bár sajnos ez a kiegészítő nem letölthető, hanem megvásárolható (legnagyobb sajnálatomra).

[Landclass for Europe] = állítólag az urbanizált és egyéb területek nagyon szép leábrázolására szóló kiegészítő, bár ezt még nem próbáltam ki!

[Ground Environment X - USA] = sajnos egyenlőre csak az USA-ra vonatkozó, szerintem legszebb "városépítő" scenery. Aki ismeri FS2004-ből, az tudja, hogy a városokat úgy építi fel, hogy középen a belvárosokat tipikusan nagy házakból rakja össze, majd kifelé haladva egyre kervárosiasabb a terület, ahol aztán már játszóterek meg focipályák meg ilyenek vannak. Egy nagyon szép kiegészítő lesz, ha lesz végre Europe-verzió.

Új hozzászólás Aktív témák