Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Nagyon jó ez a játék. Egy komoly problémám van vele. A bronz sorozatot a ''bullet'' verdával csináltam végig, mert az tetszett meg. Megvettem hozzá minden tuning alkatrészt, és baromira örültem neki, hogy nem nagyon kell vigyázni rá, mindenkinek és mindennek neki lehet menni, még csak füstölni sem kezd a verseny vérére. Ugye pont ez volt szerintem a demo legnagyobb hibája, hogy az abban lévő verda még az első kört sem bírta ki. Örültem neki, hogy ezt kijavították. Aztán átjutottam a silverbe, ahol a legerősebb autó ugyan az volt mint a demoban. Átnyergeltem hát erre és akkor derült ki, hogy ugyan ugy törik mint a demoban
Nekem ez olyanyira nem passzolt a vezetési stílusomhoz/tudásomhoz, hogy gyakorlatilag játszhatatlan lett. Visszacseréltem az előző vardára újra kellett csinálni a bronz versenyeket, újra kellett tuningolni is. Nem értem, hogy a széttuningolt kocsi amire 30e dollárt költöttem, miért csak 2e ért adható el.
És amikor lett elég pénzem, lementettem a profilomat és végigpróbáltam az összes silver autót, de egyik sem volt használható. Így a bullet-tel ''szenvedtem'' végig a silvert és végre a goldban találtam újra használható kocsit: a bonecracker-t.
Amúgy faja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vicces AI generált képek
- AliExpress tapasztalatok
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Acer LED monitor (B247Y)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem ez olyanyira nem passzolt a vezetési stílusomhoz/tudásomhoz, hogy gyakorlatilag játszhatatlan lett. Visszacseréltem az előző vardára újra kellett csinálni a bronz versenyeket, újra kellett tuningolni is. Nem értem, hogy a széttuningolt kocsi amire 30e dollárt költöttem, miért csak 2e ért adható el.
És amikor lett elég pénzem, lementettem a profilomat és végigpróbáltam az összes silver autót, de egyik sem volt használható. Így a bullet-tel ''szenvedtem'' végig a silvert és végre a goldban találtam újra használható kocsit: a bonecracker-t.