- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyázhoz
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kompakt vízhűtés
- Egérpad topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Nagyon jó ez a játék. Egy komoly problémám van vele. A bronz sorozatot a ''bullet'' verdával csináltam végig, mert az tetszett meg. Megvettem hozzá minden tuning alkatrészt, és baromira örültem neki, hogy nem nagyon kell vigyázni rá, mindenkinek és mindennek neki lehet menni, még csak füstölni sem kezd a verseny vérére. Ugye pont ez volt szerintem a demo legnagyobb hibája, hogy az abban lévő verda még az első kört sem bírta ki. Örültem neki, hogy ezt kijavították. Aztán átjutottam a silverbe, ahol a legerősebb autó ugyan az volt mint a demoban. Átnyergeltem hát erre és akkor derült ki, hogy ugyan ugy törik mint a demoban
Nekem ez olyanyira nem passzolt a vezetési stílusomhoz/tudásomhoz, hogy gyakorlatilag játszhatatlan lett. Visszacseréltem az előző vardára újra kellett csinálni a bronz versenyeket, újra kellett tuningolni is. Nem értem, hogy a széttuningolt kocsi amire 30e dollárt költöttem, miért csak 2e ért adható el.
És amikor lett elég pénzem, lementettem a profilomat és végigpróbáltam az összes silver autót, de egyik sem volt használható. Így a bullet-tel ''szenvedtem'' végig a silvert és végre a goldban találtam újra használható kocsit: a bonecracker-t.
Amúgy faja!
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem ez olyanyira nem passzolt a vezetési stílusomhoz/tudásomhoz, hogy gyakorlatilag játszhatatlan lett. Visszacseréltem az előző vardára újra kellett csinálni a bronz versenyeket, újra kellett tuningolni is. Nem értem, hogy a széttuningolt kocsi amire 30e dollárt költöttem, miért csak 2e ért adható el.
És amikor lett elég pénzem, lementettem a profilomat és végigpróbáltam az összes silver autót, de egyik sem volt használható. Így a bullet-tel ''szenvedtem'' végig a silvert és végre a goldban találtam újra használható kocsit: a bonecracker-t.