Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norba69
senior tag
válasz DroiDMester #50208 üzenetére
450MB/s-re lassulást írnak többfelé is a nem qlc-sre, a 70-80 körülire lassulás nem ok.
-
norba69
senior tag
válasz DroiDMester #50205 üzenetére
Tomshardware.com idevágó tesztje.
-
norba69
senior tag
válasz Graphics #49159 üzenetére
Ebben a cikkben (ipon) olvastam.
Utolsó előtti mondat:
"Addig érdemes arra figyelni, hogy a 990 Pro ne érje el az élettartam végét jelző állapotot, utána ugyanis csak-olvasható módba vált a termék."Pont az általad említett inteles praktika miatt reagálok érzékenyen a témára, azzal szoptam eleget
[ Szerkesztve ]
-
norba69
senior tag
válasz spleenszuru #49152 üzenetére
Ennek a cikknek az utolsó előtti mondata igaz?
"Addig érdemes arra figyelni, hogy a 990 Pro ne érje el az élettartam végét jelző állapotot, utána ugyanis csak-olvasható módba vált a termék."
És előtte ugyanez leírva a 980 prókra is.Nem a legmegbízhatóbb oldal, de ha ez igaz, akkor vágom is ki a samu prókat a francba, használtan talán még kapok értük értelmezhető árat, és márkát váltok olyanra, ami nem csinál ilyen disznóságot.
-
norba69
senior tag
válasz Doky586 #48342 üzenetére
Jó lenne valami gyakorlati tapasztalat az újabb inteleken levő VMD és a windows tárolóhely NVME SSD-kel való működéséről SOHO környezetben. Hoz-e javulást sebességben, elérési időben, mennyire bírja az i/o intenzív terhelést, milyen a megbízhatósága, egyáltalán van-e valami előnye ebben a szegmensben, ami miatt még a laptopokba is beleszuszakolják?
-
norba69
senior tag
válasz King Unique #47888 üzenetére
A hibernálás kikapcsolását én akkor látom javasolhatónak, ha sok ram van a a gépben, és kisméretű ssd-ről fut a rendszer. Ekkor, ha nem használják a hibernálást, a kikapcsolással felszabaduló tárhely jól jöhet.
-
norba69
senior tag
válasz PlatiaAmos #47440 üzenetére
-
norba69
senior tag
0% elérésekor sem történik semmi, működik tovább. Ez a gyártó által megálmodott, a garanciaidő alatt elfogadott maximális írásterhelésből hátralevő mennyiséget jelző összeg.
3 TB írás után vesztettél 3%-ot. Még írhatsz rá 96 TB-t a gariból hátralevő idő alatt, és akkor sem veszíted el a garit. Mást nem jelent.
Egy kis olvasnivaló. -
norba69
senior tag
válasz trialboj #45670 üzenetére
Ha nincs hova lementsed, akkor nálad valami nagyon el van kefélve.
Az ssd-k képesek előjel nélkül egyik pillanatról a másikra elpusztulni.
A rajtuk tárolt fontos, esetleg pótolhatatlan adatokról napi szintű mentésnek kellene lennie, különben mocskos drága lesz az adatmentés, ha megáll.
Egy külső merevlmezzel simán megoldható a probléma, és nem is túl drága. -
norba69
senior tag
Mikroszálas kendő, és enyhe alkoholos ablaktisztító.
Bocs
Egyébként az oprendszercseréhez szükséges újraparticionálás megoldja. -
norba69
senior tag
válasz kukulec #40691 üzenetére
Nekem egy ilyen készlet megvásárlása oldotta meg a csavarproblémáimat.
-
norba69
senior tag
válasz Frawly #40650 üzenetére
Az eredeti kérdezőnek ment volna, csak mellényúltam.
Nekem a torrentezés eredményeként van A-Data SX930 240 GB 120 TB írással, Plextor M8SEGN nvme 500 GB 80+ TB írással, és Samsung 860 evo mSata 1 TB 45 TB írással.
Se lassulás, sem egyéb probléma nincs velük.[ Szerkesztve ]
-
norba69
senior tag
válasz Frawly #40624 üzenetére
A téma összefoglalóban linkelve van egy cikk, az SSD kondíciója, tények és tévhitek, érdemes lenne elolvasnod.
Mivel ssd-re torrentezek, van 30% alatti kondíciójú lemezem is, és nem aggódok érte, mert a kondíciónak nevezett érték, és az ssd állapota két külön dolog.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest