Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz Leone743 #55137 üzenetére
Mármint akkor a tárolóhelyeknél megjelent a SATA SSD, ott kellett állítgatni, mint a linkelt példában is, oké.
Az nagyon nem újdonság, hogy a gyártók SI szerint decimális (1000) alapon adják meg a tárolókapacitást, az operációs rendszerek meg általában IEC szerint bináris (1024) alapon számolják, azért az eltérés, lásd decimális és bináris előtagok.
120 / 1,024^3 = ~ 111,7587
[ Szerkesztve ]
-
Leone743
tag
válasz Leone743 #55137 üzenetére
majd én is igy fogom hirdetni a kukorica darát hogy 120 kiló,dehát az sajnos csak 111kiló lesz
tehát én értem hogy valami levonás történik de akkor tervezenek 130 gigásat és akor a vég eredmény 120gb-lesz tehát a félre beszélés nem opcio és nem kéne rá irni hogy 120gb hanem a nyomtatót át álitani és 111gb ot nyomtason rá hogyha máshogy nem megy
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Leone743 #55129 üzenetére
Na és megnézted a tárolóhelyeknél is a SATA SSD-t, ott megjelenik vagy ott sem?
"és azt hozzá teszem hogy ez a normális eljárás hogy minden egyéb adat tárolot ki kell huzni a telepités idejére"
Inkább csak javasolt mintsem okvetlenül muszáj, meg ha nem sikerül odafigyelni a telepítésnél pl. ezekre.
[ Szerkesztve ]
-
Leone743
tag
válasz Leone743 #55132 üzenetére
és azt hozzá teszem hogy ez a normális eljárás hogy minden egyéb adat tárolot ki kell huzni a telepités idejére
mert ebből már régen voltak problémák hogy az "egyéb adat tárolo kihuzása után nem indult a win mivel arra is telepitet valamit,tehát telepitésnél külön kell választani mindent mert a telepitö hajlamos arra hogy egy másik adat tárolot is be vonjon a dologba anélkül hogy te bele egyeztél volna
tehát konkrétan arrol van szó hogy a telepitő képes rá hogy egy másik adat tárolot is felhasználjon a win müködéséhez és ha azt eltávolitod akor utána nem indul el a win
ezt személyesen tapasztaltam!
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Leone743 #55125 üzenetére
Sajnos nem fogom tudni, mit állítottál el a telepítés során.
A400 amúgy is egy könnyen döglő SSD. Még ha nem is halt le.
CSak találgatok, mert szűk információkat is úgy kell kikérdezni, de gondolom m.2 NVME SSD.
Minitool PArtition Wizard-ot telepítsd fel ,és azzal nézd meg , hogy ott van-e a 120-as. Nézd át újra a kábeleket, nézd át nem-e olyan SATA portra dugtad, amit letilt ha nvme SSD van benne.
Dugd át máshova.
stbstb.A többi meg bocsi, csak bántja a szemem, azonnal, vettem, abszolút, kezelő, működik.
Próbáljuk már leírni ezeket jól.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Leone743 #54881 üzenetére
Szia.
Átnéztem a manualt, és nem láttam benne korlátozást, főleg, hogy az az m.2 használata során ne adjon képet a gép. (Renélem nem néztem/át ezen )
Azt az ssd-t ha van lehetőséged próbáld már ki másik lapban, meg egy másik ssd-t a szóban forgó lapban.
Amúgy milyen ssd ez pontosan? Meg új vagy használt?
Hirtelen ennyit tudok javasolni. -
HantekDSO
junior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest