Hirdetés
- Videószerkesztés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
unrealnoise
üzenetére
igen. erről írt a microsoft egyik mérnöke: a pagefile használatát eleve úgy tervezték, hogy kevés írási művelet legyen, és az is szekvenciális. ami végülis logikus, mert egy HDD sem épp a random írási sebességéről híres.
-
Ist
tag
válasz
unrealnoise
üzenetére
Nem azt irtam, hogy minden benne van, amit Te kerdeztel
csak egy reszere ad megoldast.Az hogy milyen program mennyit ir a disk-re W7 alatt a Resource Monitor-ban a DISK fulon tudod megnezni. Ba elinditod es egy napig futni hagyot, akkor meg is van a kerdesedre a valasz.
-
Ist
tag
válasz
unrealnoise
üzenetére
Elettartamot es egyeb infokat pl. a CrystalDiskInfo progival, en ezt hasznalom.
-
orbano
félisten
válasz
unrealnoise
üzenetére
de ugye nem csesztél ki magaddal és kapcsoltad ki a pagefilet is? mert látom az még benne van a kezdő hszban, mint jótanács

-
LK
addikt
válasz
unrealnoise
üzenetére
NP. Hidd el jobb elolvasni egy átfogó elemzést,és csak a homályosabb dolgokra kérdezel rá.
Én is várom a nyugdíjbiztosítótól a reálhozamomat,addig csak lemegy az új Intelek ára. -
válasz
unrealnoise
üzenetére
Játékokat, programokat is rakhatok/telepíthetek fel nyugodtan a lemezre ugye? Photoshop meg etc.
Miért ne telepíthetnél?
a fenti meghajtó esetében is áll, hogy egy 20% körüli vagy több szabad terület legyen az SSD-n?
Ajánlott.
ne másolgassak rá, meg ilyesmi?
Miért ne másolgatnál rá? Nem fog elkopni

Nálam minden úgy van, mintha sima hdd lenne. Swap és hibernate fájl is az ssd-n van. Egy éves a kingston és még 100%-os.
A Backup hetente automatikusan menti a teljes ssd tartalmát hdd-re, így ha mégis beadná a kulcsot, a csere nem venne el 15 percnél többet az életemből.
Szerk.
Egyet nem szoktam az SSD-vel: hülye teszteket futtatni!
Használni vettem (Photoshop, Indesign, Illustrator stb.) nem e-penist hegyezni
-
LK
addikt
válasz
unrealnoise
üzenetére
Az első hsz-t el kéne olvasni. Nem hiszem,hogy 6-7 A4-es oldalnyi infót ide írna valaki. Minden 3. ember ezeket kérdezi,ahelyett,hogy használná a keresőt + az első hsz-t+ google-t.
Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak egy reszere ad megoldast.