Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LED / LCD TV topik
Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Olyan embernek aki csak a saját marhaságát hajtogatja ( nem lát,nem hall,nem köszön meg semmit ),nem érdemes segíteni...

-
LK
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
Adok egy megfizethetetlen tippet: Nálam nem ment image-ből illetve egy lépésben sem a win áttelepítés,csak Paragonnal,és utána is kékhalálokat dobott a rendszer. Kb. 3napja frissítettem az alaplap (Asrock U3S3) Biosát a legfrissebbre,és lám nincs kékhalál. Meggyőződésem,hogy most már hiba nélkül menne a Macriummal is. Hidd el,több hajszálad megmarad így

-
LK
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Nem tudom,hogy a szekvenciális sebességektől,vagy sem, 5 perc alatt települt az alap starcraft2 image fájlból.
(7.08 Gb) -
LK
addikt
válasz
kene84
üzenetére
Ne viccelj! Ezért lapot cserélni
Az lenne a megszállottság
A sebesség amúgy nem javult driver frissítéssel sem,szóval ez a maximum. Mondjuk egy 15ezer forintos lap esetében több mint jó. Írt nekem egy másik srác,akinek ugyanilyen ssd-je lesz mint nekem,csak más vezérlőjű lapban. Mára ígért eredményt. Abból látszani fog mennyivel fogja vissza az U3S3 vezérlője. -
-
LK
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönjük! Pont jókor írtad,keddre kell a cikked

e00dgy:Hát annál többet nem nagyon fogsz kihozni belőle,de az elérés a lényeg,nem a szekvenciális gyorsaság.
-
LK
addikt
válasz
gaga101
üzenetére
Én ezért nem szeretem a benchmarkokat. Kedden Kapom a Kingston V+200 120-as ssd-met és a tesztekben látszik,hogy valós körülmények között nagyon jól muzsikál,és pont ezzel a tesztprogival irtó szarul. Úgyhogy több tesztprogrammal tesztelj
,ha már méregetni akarsz. Arra jók ezek,hogy legalább lásd,ha lassul az ssd használat közben. (szigorúan magánvélemény) -
LK
addikt
Sziasztok! Hülye kérdésem van.
A Samsung Magician progin belül működhet az OS optimalizáció úgy,hogy nem Samsung SSD-t használok ? Tök fasza lenne mindent csak bepipálgatni, és kész. Ismétlem:csak az OS optimalizációra gondoltam,valószínűleg nem tud kezelni Kingston SSD-t 
-
LK
addikt
Sziasztok! Visszaolvastam,és ezt ajánlottátok rendszer áttelepítéshez, ssd-re :Acronis Migrate Easy illetve Paragon Drive Copy 11.
Melyik jobb? Ezek elvégzik a partíció eltolást? (Én csak az Acronis True Image szoftverrel dolgoztam) Ezek is hasonlóan egyszerűek kezelhetőek? Válaszokat előre is köszi. -
LK
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
dupla hsz...
-
LK
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Te meg a lenéző dumádból sürgősen
-
LK
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mi a retek bajod van? Írtam valakinek aki kérdezte minek az az MBR
Válaszolj,mert nem tudom még eldönteni bunkóskodni akarsz vagy csak vicceset írtam 
-
LK
addikt
Hát gyerekek,ez szükséges. MBR =master boot record. E-nélkül nincsen móka.
-
LK
addikt
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Nem
Amúgy akkor garanciális csere nem megoldható? Meg kéne próbálni. -
LK
addikt
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Másik gépbe is ki kéne próbálni ezt az ssd-t. Amúgy frissítés után nem ártana új rendszer,nem átpakolt.
-
LK
addikt
Sziasztok! Szerintetek egy régebbi (Giga DS3L) P35-ös alaplap is kezelni tudja ezeket az ssd-ket minimális sebességveszteséggel? Ha vkinek személyes tapasztalata van szívesen venném.
-
LK
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Simán lehet. Kérdés,hogy elég-e a rendszer+videokártya memória,adott felbontáshoz???
-
LK
addikt
Ennyi marhaságot gyerekek. A semmin vitázni... Gratulálok. Az első öt gyártó rohadt sok ssd-t ad el,ez nyílvánvaló. ( arról sincs szó,hogy az intel 5 darabot adna el havonta) Egyébként a forrás arra is kitér,hogy melyik fajta rontja vagy javítja az adott márka statisztikáját.
-
LK
addikt
[link] Remélem most már nem b@sztat senki minket,hogy miért az Intelt ajánljuk.
-
-
LK
addikt
Azért felmerül a gyanú: miért is tudja olcsóbban adni a Buffalo ezt az ssd-t? Sok válasz létezik,ezekre teszt lenne a megoldás,semmi más

-
LK
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Te a PH! hőse vagy! Leteszteled nekünk a Buffalo SSD-t. Köszönjük

-
LK
addikt
válasz
fagy53
üzenetére
Pont ezt akartam én is írni.Teljesen más tészta a hirtelen halál (megbízhatóság) ,és az elhasználódás. Előbbi ellen Intel,az utóbbi ellen semmi sem használ. Azért sztem időtálló dolog ez az ssd,mert amíg ennyit dob egy rendszeren(a régebbi típusok is), szépen el fog terjedni a világban.
-
LK
addikt
Hát gyerekek,elnézve az utolsó hsz-eket,írnom kellett. Hát új generációs ssd ide vagy oda,azért a régi megbízhatósági táblázatban nem véletlen,hogy az Intel harmadannyiszor döglik be,mint egy kingston,és tizedannyiszor,mint egy OCZ. Aki a megbízhatóságra fekteti a hangsúlyt annak az INTEL ajánlott. Akinek a sebesség,annak OCZ,Crucial. Nem feltétlen értek egyet azzal, hogy a megbízhatóság nem szempont. Én tuti Intelt veszek.
-
LK
addikt
Sziasztok! Megnéztem ,hogy mennyit ír a rendszervinyóm egy nap alatt (5.7 Gb) Ez alapján egy 64 Gb-os ssd (újjabb generáció) ami csak 3000 ciklust bír ki, 86-92 év alatt írja írhatatlanná. Ha ezt elosszuk tízzel is jóval több idő jön ki,mint amikor kidobnánk a szemétbe.
-
LK
addikt
Egy kis választási segédlet a totyiklakóknak vétel előtt:a meghibásodási ráták SSD-k esetében (2011.04.20.)
- Intel 0.3% (against 0.6%)
- Kingston 1,2% (against 2,4%)
- Crucial 1,9% (against 2,2%) ( C300: 1.0% )
- Corsair 2,7% (against 2,2%)
- OCZ 3,5% (against 2,9%) ( Vertex2 : 3.6% ! )
Köszönet Oliverdának!
-
LK
addikt
válasz
Antarctica
üzenetére
Ja , és köszi. Ez a tanulmány több is,mint amire kíváncsiak vagyunk

Összegezve: ha minden írási műveletet lekapcsolunk, hamarabb szétrohad az egész,minthogy írhatatlan lesz. -
LK
addikt
válasz
Antarctica
üzenetére
A lustábbaknak és az Angolul nem tudóknak (pl. én) a lényeg a végén van

-
LK
addikt
válasz
unrealnoise
üzenetére
NP. Hidd el jobb elolvasni egy átfogó elemzést,és csak a homályosabb dolgokra kérdezel rá.
Én is várom a nyugdíjbiztosítótól a reálhozamomat,addig csak lemegy az új Intelek ára. -
LK
addikt
válasz
unrealnoise
üzenetére
Az első hsz-t el kéne olvasni. Nem hiszem,hogy 6-7 A4-es oldalnyi infót ide írna valaki. Minden 3. ember ezeket kérdezi,ahelyett,hogy használná a keresőt + az első hsz-t+ google-t.
-
LK
addikt
[link] egy kis probléma néhány Kingston ssd-nél.
-
LK
addikt
válasz
HUNRONIN
üzenetére
SLC sokkal több írást visel el , mint 1 MLC-s SSD. Cserébe drágább is ,úgy tudom. Egyébként az "SSD-k természete" Ph! írásban részletesen elemzik az élettartamot.MLC-s ssd élettartama 30Gb napi írást feltételezve 4-5 írást spóroló beállítás használatával ,18 év élettartamot tippeltek (a legrosszabb esetben) ha jól emléxem.
Ezért fontos a TRIM v. natív (gyári) TRIM.
CSZN: Frissen piacra dobott ssd tesztes topicokban írogatták páran hogy beszarogatott
az ssd-jük. -
LK
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
A 3dmark 06 és Vantage-ban mérve 25%-kal gyorsabbnak jött ki a haverom 88GT-je,mint az én Ati 4850-em. A rendszerek kb. hasonlóak voltak,csak neki 150Gb-os Velociraptora volt....Pedig ha betölt a tesztprogi,elvileg már nincs szerepe a háttértárolónak. Gyakorlatban van. (Nem egy cikk van ami ebben a témakörben íródott.)
Ja,és arról nem beszélve,hogy ez HDD-HDD különbség. Hol van még az SSD-HDD különbség? -
LK
addikt
válasz
Lord Dragon
üzenetére
A régebben említett két PH-s topicban le van írva.
-
LK
addikt
Sziasztok! Vennék ssd-t,de az alaplapomnak (giga DS3-L) nem találok AHCI drivert a neten. A Bios tudja,és a legfrissebb van fent. Ha új Win7-et rakok fel ,nem szedi le automatikusan a fenti drivert? Köszi
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Horgász topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ergo mindegy. 

(7.08 Gb)
. Asrock H61 U3S3 .