Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Daffni2
üzenetére
A rendszer biztosan indulna róla, de érezhető különbséget nem tapasztalnál, és ahogy írták is, a TRIM is veszélyben van .. Szóval én sem ajánlom.
(#48968) BaLee: Marketing szempontból tényleg szépen hangzik ami a 840 specifikációkban található, van aki be is ugrik a szép számoknak és a hangzatos feature-oknak, és a színes ábráknak , de ezek csak másodlagos technikai információk. Mivel az SSD egy használati tárgy, valódi értékét és teljesítményét a valós használat során kapjuk meg.
Gyakorlatilag a valós, érezhető teljesítményben tényleg nem kapunk többet a 840-től, mint a 830-astól, vagy bármelyik másik mostanában kapható ajánlott SSD-től sem! Tehát elmondható, hogy specifikációk alapján a 830 és a 840 nem egyforma, gyakorlatilag viszont nem érezhető különbség közöttük, és egy felhasználónak ez a lényeg, no meg az ár. A 840 Pro sokkal drágább, nem is átlagfelhasználóknak ajánlják, hanem inkább vállalati környezetbe.
Szerintem, ahogy a WIN7 használatot nézzük - és mást nem nagyon van értelme nézni ezekben a tesztekben - együtt van gyakorlatilag a csoport. LINK Az 5 év garancia tényleg többet jelent, viszont annak meg is kell fizetni az árát, mindegyik márkánál, Intelnél és OCZ-nél is. MLC/TLC különbségbe most nem mennék bele, mert már ezerszer lerágott csont.#48970) Valdez: Nyomul a Sandisk is, de szerintem irreálisak az árai.
-
csucsu21
aktív tag
válasz
Daffni2
üzenetére
szerintem nem nekem van a gépben is sata3 igaz marveles van bővítőm is de nem is az igazi a sebeség bővítő kártyával sata2 höz képest kb 30% al goersabb de ezt lehetetlen gyakorlatban észre venni legalábbis én nem vettem észre nekem is sata 2 megy sőőt bővítő kártyával nem ment a trim akár hogy is kinlódtam nem tudom miért
Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest