Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Nagyon egyszerűen megoldható a dolog. Én Norton Ghost 15-el szoktam klónozni. Az SSD-n lévő két ( 100Mb-os és a "C") partíciót egyben lehet ghostolni. Ahhoz, hogy a Norton Ghost vissza tudja ghostolni, ugye ennek a két partíciónak ugyanúgy ugyanott meg kell lenni. Ha esetleg szűz , vagy olyan SSD-re kell visszamásolni, melyről törlődtek a partíciók ( firmware frissítés, vagy secure erase miatt) akkor létre kell hozni a partíciókat egy WIN7 új telepítéssel, és megszakítva a telepítést megkapjuk a jól alignált , helyes partíciókat, melyre már minden további gond nélkül vissza tudjuk ghostolni a régi rendszerünket, és az indulni is fog. Nekem ez még mindig sikerült. Sőt, mint már írtam is, RAID 0 SSD-n lévő rendszeremet is sikerült AHCI módban futó szóló SSD-re is visszaghostolnom. Igaz, hogy kellett egy kicsit szórakozni a WIN7 Telepítő rendszerindítás javításával, de mégsem kellett újra telepítenem a rendszert, és ez a lényeg...
-
"Lehet, hogy ha majd egyszer újra szeretném felrakni a mentést, akkor nem fog sikerülni?"
Ha ugyanarra az ssd-re rakod vissza (amin a 100 megás rész is van, csak nem mentetted el), akkor az működni fog. Ha másik HDD-re/SSD-re, akkor nem fog elindulni a W7.Utólag ne töröld le a 100 megás partíciót, ha már létrejött, akkor jó helyen van.

Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest