Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Toshiba DVD-ROM-on csináltam firmware frissítést! Letöltöttem a cuccot, rá a kisfloppyra, arról a Boot-Cd-re, mert nekem NINCS KISFLOPPY a gépemben. Boot, frissítés, restart. #1 device fail hibaüzenet még a biostól! De megy tovább a gép, WinXP bejön, de nincs DVD drive. Mivel menet közben cserélhető a DVD-drive kiránt, betol, New Hardware Search Wizard, New Hardver Found, minden megy rendesen, hibátlanul megy a DVD (és sokkal gyorsabban grabbel DVD-t). De minden egyes indításnál a fenti hibaüzenet és nincs drive, amíg nem tologatom. Ezzel még meg is békülnék, de így nem tudok a HDD-n kivül semmi másról bootolni és ez nem egészséges hosszútávon. OK, akkor mondom visszateszem az eredeti firmwaret. De hogyan... Kisfloppy nincs, rendes firmware meg csak arra van. Találtam egy windowsos frissítést is, de ez meg nem találja a drive-ot, pedig az eszközkezelőben benne van, rendesen működik. Várom az okos ötleteket! Előre is köszönöm.
A saját ötletem: kerítek valahonnan egy USB-s kisfloppyit és arről fogok bootolni. DE nem tudja valaki, hogy pendriveról lehet-e bootolni és hogyan. Az biztos, hogy formázni nem lehet ''DOS-os'' rendszerlemeznek...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest