- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Most páran fogtok nyomni egy facepalm-ot erre, de leírom. Lehet most nem lesz senki segítségére, de később esetleg idetévedhet még valaki akinek igen.
Autós AP farmolás. Természetesen működik. De bemutatom kicsit részletesebben.
Mi kell hozzá?
-Olyan Regalia ami nem fogyaszt benzint. Szóval vagy Magitek Generator az alap kocsiba, vagy Regalia Type-F.
-Roadrunning Ascension. Amivel minden, az autóval megtett 1.25 mérföld után kapsz egy AP-t.
-Enhanced Headlights. Speciális lámpa, aminek olyan fénye van, hogy a démonok elmenekülnek előle. Ergo, este sem fognak sose az útra spawnolni. Röviden, ezzel az autó sosem fog megállni.Hogyan csináltam:
-Hammerhead-től jobbra vezet ki egy út jobbra. Rámentem arra az útra. És megfordultam, majd elindultam Hammerhead fele. Mindenképp Noctis vezessen, vagyis Manual mode-ban történjen az út. Innentől kezdve csak meg kell oldani, hogy az autó folyamatosan menjen. Xbox kontrolleren a jobb trigger-t kell fixálni.
Nekem Supercharger van a kocsiban, ezzel 60mph-val megy. (Van Turbocharger-is, az 70mph) Nekem így 71 másodpercenként jön 1AP. Levettem a grafikát low-ra, a felbontást is jóval kissebbre, hogy a VGA+proci se pörögjön. És ment itt pár órát így a game.
Óránként nekem 50 AP jön. Holnap reggel mielőtt elmegyek majd melóba, szerintem itt hagyom. Nagyjából 10 óra alatt, ha nem jön közbe semmi, akkor 500AP-m lesz.
Ennyi, nem tudom lesz e valaki ennyire elvetemült mint én, de gondolom azért leírom.
(#1255) cyberkind
Szerintem ha a menüben kiválasztod azt a chapter-t, akkor meg tudod csinálni, ha meg kész akkor
Umbra-val visszautazol a jelenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- PlayStation VR2
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest