- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Kisfiam (6 éves), nézte végig a Pitioss-t. Meg ahogy torzul a fejem miközben szenvedek vele. Ő nem játszik még semmi konzollal, telefonnal vagy ilyesmi. És én sem szoktam játszani ha ébren van. De azt látta szinte végig. És nemrég emlegette, hogy -Emlékszel apa amikor mentél abba a labirintusba? Az olyan jó volt! Mondtam neki, hogy ne is emlegesse.
-
.LnB
titán
Eladási adatokról hír: [link]
Örömteli, örülök neki.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Direkt nem kerestél rá, de itt megkérdezed.
Egyébként igen. Glad dlc-je azt meséli el, hogyan is szerezte azt a sebet. És a többieké is a szotri-t bővíti. De a többieké később játszódik a sztori folyamán.
Jól tolod, hogy már 80-as vagy.
Fegyvereket majd kapsz erősebbeket a legendary questben, meg a Menace dungeon-okban.
-
.LnB
titán
Igen, lehet így is játszani. Én is így jártam a végigjátszás során. Sokad side questeztem, és végig op voltam a sztori küldetések során. Az most, hogy ez a játék hibája e, azt nem tudom. De nyugi, van a játékban meg kihívás ne félj. A sztori után jönnek a húzósabb dolgok.
-
.LnB
titán
Jaaa én hétvégén nyomtam még azért egy kicsit. De nem tudom megszeretni ezt a DLC-t. Ott kezdődik, hogy lenyomtam 3x 4x egy questet, hogy szintet lépjek, mert van egy lvl13-as küldi, hogy Cindy-nek kell segíteni kisérni a trailert. lvl4-en megpróbáltam, 2x lett sikertelen. Ezért gondoltam húzok a szintemen. És ezért nyomtam le ugyan azt a hunt questet többször. Aztán gondoltam a kapott Meteorite-ból unlockolok olyan pontokat amik adnak új questeket. Így is volt. És milyen questeket ad!? 22-es szintűt! Azzal mit kezdjek lvl6-7en?! A másik meg egy lvl4-es volt. Az megint csak értelmetlen.
Aztán megtaláltam egy questet, amiben nem a karimmal kell menni, hanem Noctis-ékkal. Csináltam a questet, jó hosszú, boss, boss után. Aztán volt három nagy robot boss. Már leöltem egyet, maradt kettő, és kifagyott az a sz****k**** játék! Na ott elegem lett.
Nagyon erőt kell vennem magamon, hogy újra nekiálljak, majd egyszer.. (Bár ha a Pitioss-t lenyomtam akkor ez már semmi.)
-
.LnB
titán
Lássuk én értem e félre.
Comrades-ben, vannak ezek a questjeim:Szóval mind kész, kivéve az lvl13-as. Én meg vagyok lvl4!!! Most akkor addig ismételgessem a questeket, míg elég erős nem leszek az lvl13-as questhet? Mert nem igazán van ehhez kedvem.. sőt...!!
-
.LnB
titán
válasz
WhiteWalker #1328 üzenetére
A társaidat jól bemutatja a Brotherhood anime. [link] Indán fent van magyar felirattal.
És ott a Kingsglaive: Final Fantasy XV film. Ami van magyar szinkronosan is. Ez az előzményfilm. Közvetlen a játék előtt, a játék elejével párhuzamosan zajlik a történet benne. -
.LnB
titán
Lesz a Single Player-ben is karaktergenerálás. Ez érdekes..
-
.LnB
titán
Jól van nyertél, ezt a képet még nem láttam.
Az aggaszt még engem az ARdyn DLC-vel kapcsolatban, hogy az eddigi DLC-k is inkább a játék sztoriját egészítették ki. Nem előtte, vagy utána. És Ardyn esetében úgy gondolom az előzmény története lenne lényeges.
szerk.: Basszus most nézem a ez a 4 DLC csak '19-ben jön?!
(#1318) Mikamaka
Nincs jelentőségük, és legtöbbször az összes választ/kérdést fel lehet tenni sorban.
-
.LnB
titán
Jaja, bár saját bevallása szerint sötétebb a haja. Úgyhogy mikor meglátta át kellett festenem. Aztán jött a hülyeségekkel, hogy ő nem is így fut. És, hogy "Nem fáradtam még el a nagy harcban? Nem lépsz inkább ki?". Meg is haragudtam rá, mert nem akarta megnézni a játék ending cinematic-jét. "Mert ő fáradt" Ezért átalakítottam a csajszit, mondtam neki, hogy nem méltó az FF univerzumhoz.
Aztán meg jön a szokásos "Jól van milyen vagy..." Így most már nem rá hasonlít [link].
Zajlik az élet nálunk.
-
.LnB
titán
Nem nagyon van ember Comrades-ben. Vagyis kis szinten nincs, eddig azt tudom. Összesen három emberrel játszottam. De teljes (4 fős) csapat még egyszer sem jött össze. Gyűjtöm a "kavicsot", fejlesztem a vidéket. Már a legfontosabb dolgokat megvettem, új frizura, egész karos tetkó.
Mert azok kellenek!
Lestallum-ért már megkaptam az achi-t, de az nem volt sok quest még. Igazán most kezd megnyílni majd a map. -
.LnB
titán
Az alap játék végén a trónteremben figyeltétek, hogy
Nyx az egyik aki fel van lógatva láncon? -
.LnB
titán
Én nem vagyok az a fajta, aki csaj avatar-ral játszik. De itt egy épkézláb faszit nem tudtam csinálni ami hasonlítana rám.
ezért maradt a párom.
Először csináltam egy magas csajt. Aztán baromi bénán nézett ki az npc-k mellet, még jó, hogy lehet módosítani.
-
.LnB
titán
Persze, biztos nem elsőre csinálja. De akkor is fáj ezt látva az a 4óra 10perc. Mondjuk felejthetetlen élmény volt.
Ma, ha engedi időm nekiállok a Comrades-nek. Kíváncsi vagyok, hogy lesz e aktív player. És ezzel már a célegyenesbe érek a játékkal. Ez után már tényleg csak pár dolog marad benne.
Szemezgetek nagyon a Ni No Kuni II-vel. Gondoltam FFXV után végig kellene tolni. De nem tudom, én csak most tudtam meg, hogy abba a főhős egy fiú. Eddig tökre azt hittem, hogy az egy kis csaj. És ezek a dolgok kicsit eltántorítanak. Tudom, hogy politikai témákat boncolgat a sztori, de olyan gyerekesnek tűnik. Te azzal játszottál? Mi a véleményed róla?
-
.LnB
titán
Érdekes, hogy itt azt írtátok (vagy írta valaki, nem emlékszem), hogy a Episode DLC-k nem tesznek hozzá a sztorihoz... Micsoda?! Na, de haladjunk sorban.
Episode Prompto
Kellemes volt, rövid és könnyű. Aranea jó, hogy benne volt, jó látni. Érdekes is volt, abból a szempontból, hogy kiderült Prompto múltja. Szorosan kapcsolódik a Chapter 13-hoz ez a sztori. És végre utalás van benne a Kingsglaive filmre is.
Episode Ignis
Na ez az igazi nagyágyú. Igaz játékmenet terén szerintem ez a leggyengébb. Ignis nagyon OP. Könnyű így a játék nagyon. És a területfoglalós rész se lett a kedvencem. Na de a sztori! Alapjáraton is szépen kiegészíti a Chapter 9 történetét. Ravus sztorija itt van megmagyarázva. Szóval már így is nagyon jó a sztori. Viszont az alternatív befejezéstől eldobtam az agyam. Ugye ez eleve nem is csak a DLC alternatív befejezése, hanem magának a játéké.. És mennyire, baromi jó!! Írom azért spoilerbe:
Az Extra verse menüpontban található az alternatív befejezés. Itt Ignis megküzd Ardyn-nal a gyűrű segítségével. Ez a sztoriban a Chapter 13-hoz kapcsolódik. Ignis a gyűrű használatával feláldozza önmagát. Sikerül megsemmisítenie Ardyn-t. Mikor végez vele, megérkeznek Noctis-ék is. Noctis kéri a kristályt, hogy mentse meg Ignis életét. Az meg is teszi. Aztán Noctis bemegy a kristály-ban és vélhetően ott is elpusztítja Ardyn lelkét. Majd mikor kijön, ismét eltelik a 10év. De már nem harcolni mennek vissza Insomnia-ba, hanem átvenni a trónt. Ezáltal nem hal meg Ravus, és a többiek sem. A zárójelenet pedig, hogy Noctis ül a trónon, és Ignis megy hozzá látogatóba(?) A történtek néhány képben:
Még, hogy a DLC-k nem adnak sokat a játékhoz.. Oké, Gladiolus-é nem is, de a többi igen.
-
.LnB
titán
Na végre már!
-
.LnB
titán
Mai adag:
-Second Sea God quest. Ez nagyjából semmiség. De jól nézett ki.[link]
-Pecázgatás a hajón. Ez nagyon hangulatos volt. Noct lvl9-es horgász. Lassan meglesz az az lvl10. Pár kép, nagyon hangulatosak szerintem: [link] [link] [link] [link] [link] [link]
-Episode Gladiolus DLC:
Nem volt rossz, de rövid volt. Az utolsó bossfight nem sikerült elsőre. A blokkolást nem használtam addig, de rájöttem, hogy az nagyon kell. Voltak szép pillanatok a DLC-ben: [link] [link] [link] [link]
Érdekes, hogy az alapjátékban is megkapjuk a kardot. Kár, hogy gyenge oda már.-Pitioss Ruins
Úgy alakult a mai program, hogy elgondolkodtam.. vagy ma nekiállok, vagy lehet, hogy sose fogok.
Így elszántam magam, és nekiálltam. Tudtam én, hogy nehéz, sok idő. De ez minden várakozásomat felülmúlta. Ahogy előbb írtam, 14:30-18:40-ig nyomtam. Erre nem lehet felkészülni basszus. Ez BRUTÁLIS!! Biztosra veszem, hogy ez a legnehezebb "teljesítendő feladat" a játékban. Nincs ellenfél, nincs korlát. Csak egy óóriási labirintus, ügyességi játék, fejtörő. Kíváncsi lennék, hogy itt a topikban konzolosok, és pc-sek közül hányan toltuk ezt végig. Eddig csak ldave és én írtuk le, hogy megcsináltuk. Saját részemről nem kis büszkeséggel tölt ez engem el. Mert lehet, hogy csak egy játék. De én még sose teljesítettem ilyen durva dolgot egy játékban sem. A legnehezebb rész szerintem ez volt: [link] Itt ha valamit elb*szol akkor az egészet elölről... Márpedig el fogod százszor!Érdekes és agyrém az egész. Van mikor a kameranézet és "2D"-s lesz. [link] Hangulatos rész volt. Nem akartam széttörni a kontrollert, csak egyszer csaptam a combomra is. De belül végig zokogtam!
És volt mikor már majdnem kívül is. Megtör ez a ruin. De nem engedheted mert akkor nem tudsz koncentrálni a pályára, az ugrásokra. Egészen elképesztő számomra már az is, hogy ezt valaki/valakik kitalálták. Számomra felfoghatatlan, hogy ez az egész, hogy pattant ki valaki fejéből. Le a kalappal. Sajnos a loot-okról nem tudok mit mondani. Amint végeztem, kiléptem. Meg se néztem mit szedtem össze, milyen statokat adnak. A Genji cucc is megvan azt tudom. Az meg külön durva, hogy egy árva achi sem jár érte...
Nagyon örülök, hogy végigcsináltam, pedig volt olyan pont amikor majdnem feladtam.
Azt viszont eldöntöttem, hogy ez volt az utolsó "mazochista" dolog amit ebben a játékban megcsináltam. Pár könnyű Menace még belefér majd, de a legnehezebbet nem csinálom meg. Nem érdekel. Omega fight még lesz, az az lvl120-as boss érdekel. És az a fight nagyon taktikus is, nem lehet csak izomból leverni.
Mára ennyi. Sőt holnapra is.
Majd folytatom valamikor. Imádom ezt a játékot!
(#1288) ldave Egy ültő helyemben letoltam, sok volt.
-
.LnB
titán
14:30-18:40-ig
Bővebben később, most kicsit pihennem kell.
-
.LnB
titán
Nem is azért írtam, hogy találj ki valamit. Csak konstatáltam, hogy így a 120 eléggé elérhetetlen. Lassan nekiállok majd a dlc-knek. Menace-ből megvan már összesen három. Abból még egyre van energiám, aztán nem tudom abból mennyit csinálok meg. Na meg az Omega boss-on gondolkodok még, az nehéz fight, lehet megpróbálom lassan azt is.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Megcsináltam az első Menace questet. Az így táposan nagyon könnyű volt. És rövid. Viszont fogok majd valamikor belinkelni képet, mert szinte elfogynak a questjeim. Van a Menace, a szivárvány békás, pecás, Cid fegyver upgrade és kb ennyi. Ilyenkor nem tudom mi van. A térképen nincs kérdőjel. Ja meg a huntok. 5-ös hunter vagyok még csak.
-
.LnB
titán
Ezen már gondolkodtam, és nem tudom, hogy akarom e én azt a A Menace Sleeps in Costlemark-ot.
Nézegettem YT-on. Elvileg 1,5-2óra "csak". De nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek a videóknak.
Én nem a nehézségétől félek, meg, hogy nem lehet csak spellel healelni. Hanem, a hosszától. Ha tényleg 1,5-2 órás az nem gáz. De a Menace Sleeps in Steyliff az hosszú volt nekem.Lassan megvan Ignis-nek a crit kaja. De szintben is lépnék még ahhoz szívem szerint.
Te akkor már lenyomtad a A Menace Sleeps in Crestholm-ot. Az a Steyliff után van. Az mennyire hosszú?
És a Steyliff előtti, a A Menace Sleeps in Balouve?Mesélhetnél róluk. Érdekelne bármi infő. az elsőkről is. Elvileg így van nehézségi sorrendben:
A Menace Sleeps in Keycatrich
A Menace Sleeps in the Grotto
A Menace Sleeps in Fociaugh
A Menace Sleeps in Daurell
A Menace Sleeps in Balouve
A Menace Sleeps in Steyliff
A Menace Sleeps in Crestholm
A Menace Sleeps in Costlemark -
.LnB
titán
Egymás után letolni ezeket szerintem nem is egészséges. Megutálod tőle szerintem a játékot. Kell pihenni közöttük. Nem is keveset. Én most felvettem jó pár hunt questet. A hunt szintet nem egyszerű húzni. Még csak 4-es vagyok, lassan 5-ös. Szerencsére még mindog rengeteg dolog van a game-ben, csak most nem akarok semmi nagy volumenűbe belevágni. Lehet pecázgatni fogok csak legközelebb.
-
.LnB
titán
Ezt még leírom, de ha senki nincs itt, akkor nem fogok én se itt "magamnak" irkálni.
Végeztem a Menace Sleeps in Steyliff-fel, és erről mindenképp szerettem volna írni, beszélni másokkal. Mert ez iszonyat durva volt! Két napra lebontva szerintem több mint három órába telt. Pontosan nem tudom, de minimum 1,5 órát nyomtam mindkét nap. Nem is tudom mit gondoljak erről azt "end game"-ről. Valahol én ezt többször nem akarom csinálni. Ez borzalom. Másrészről meg van előnye is, hogy csak menni kell lefele és gyakni az ellent. Csak hát ezek elég durva enemy-k. Nem is kicsit! Főleg a Tonberry-k, amiből nem egyszer hatot kell egyszerre leverni. Vagy ott a Master Tonberry. Ebből egyszerre egy van, de neki van "fénykardja", és 85-90-es szinten k*baszottsok HP-ja. Viszont! Egy ilyen Menace quest teljesítése során megtanulsz harcolni! Egyszerűen muszáj. Nekem volt olyan, hogy úgy vertem le Master Tonberry-t, hogy meg sem sebzett, szóval potit se használtam! És nem kamuzok. A végére már nem az volt a kérdés, hogy milyen ellenfél lesz a következő, hanem, hogy mikor fogynak már el?! Az Armiger Unleashed használata a kulcs. Az borzasztó erős dolog. Főleg ha megtanulod használni. Sok olyan mozdulat, van aminek animációja dodge-ol minden támadást. Így szépen egymásra építve a mozdulatokat lehet sebezhetetlenként harcolni. Persze nekem sem ment mindig. Szóval nem azt mondom, hogy mostantól egyetlen ellenfél se sebez meg, de rengeteget tanultam. Szóval ilyen szempontból megérte. A loot.. hát én többet vártam ekkora szenvedés után. A végén ezt kaptam: Flayer Polearm És közben is volt egy két cucc, de az a sword a legjobb amit előző alkalommal linkeltem.
Ja, és írtam múltkor a professor-os quest-ről amit nem sikerült megcsinálnom, pedig utánanéztem YT-on, utána olvastam. És itt beadta a questet! Volt Griffon, és kész lett a quest mikor megöltem. Nem is értem, mert a quest nem ide mutatott.. [link]
Szóval volt értelme is, de nem tudom elképzelni, hogy az utolsó kettőt lenyomjam valamikor. Nem tudom mennyivel hosszabbak. Ez volt elvileg a harmadik legnehezebb. De már ez is sokkal sokkal sokkal hosszabb volt, mint vártam. Viszont az első párat majd valamikor le fogom tolni. Kíváncsi vagyok azok mennyivel rövidebbek, könnyebbek.
Néhány kép a harcokról: [link] [link] Cute enemy
[link]
Armiger Unleashed-es képek: [link] [link] [link]
Végső Boss fight: [link] [link] [link] [link]
cyberkind-nek: Elértem én is az lvl99-et. Nekem megy tovább az XP. De nézd meg jobban mennyi kell egy szintlépéshez: [link] Szerintem 1 millio 99-ről 100-ra lépni. (nekem ugye már kevesebb)
-
.LnB
titán
De már most, egy óra után is elég jó loot-ot szereztem, egy sword, még a legendary questes-hez képest is durva:
-
.LnB
titán
Egy Hunt miatt visszamentem Steyliff Grove-ba. Aztán gondoltam, ha ott vagyok, akkor már nekiállok a A Menace Sleeps in Steyliff-nek. És hát jééézusom!! Már egy órája csak megyek lefele, három camp-et vertem már, és még mindig van. Kiléptem a mostani camp-nél, mondom megnézem most már youtube-on, hogy mennyi lehet még? és még van több mint 1,5 óra kábé ebből!!!
Ez nem normális!
4-5-ösével jönnek a Tonberry-k, Roninok hatosával!! Hát haggyadmár!
Jó, haladok szépen nem az a baj, de ez még így is nagyon hosszú!
Ha egyszer ezzel végzek, legalább meglesz a harmadik legnehezebb Manace quest.
Egyebkent manace alatt beadhatja a summont? Mert hát nekem egyszer se adta be eddig.
-
.LnB
titán
Egy nap pihi után folytattam. Bár nem sokat.
Meglett az ötödik legendary quest is. Levertem Naglfar-ot. lvl120-as boss, én 82-es voltam. Erre most elég sok potim ráment.
Már tudom használni a Armiger Unleashed-et is. Bár trükközni nagyon nem tudok vele, vagyis még nem teljesen értem, hogy mivel másabb mint a sima Armiger. Utána fogok nézni. Sok combo van.Miután meglett az utolsó legendary fegyó,kíváncsi voltam, hogy vajon ezek e a legerősebbek a játékban. De úgy látom nem. Ezért felírtam három erős fegyvert, amit lehet ma megszerzek.
-Ultima Blade, ezt Cid csinálja meg. Ez jól néz ki.
-Apocalypse GS és a Death Penalty pisztoly egyaránt Balouve Mines vault-ból szerezhető. Szóval ma szinte biztosan lenyomom a Menace Sleeps in Balouve-t.Bár előtte vennem kell potikat.
Ja és tegnap megcsináltam megint az EXP varázslatokat, és elhasználtam direkt minden rare coint. Eltoltam random, nem érdekelt mennyi XP-t szerzek. Szóval le van a gond, nem fogok ezen kattogni most már legalább.
(#1265) cyberkind Biztos meglehet, YT-on is van lvl120-as gameplay. Én most 90 valamennyi vagyok csak.
-
.LnB
titán
Igen, este rájöttem én is. Ne tudd meg mennyit szenvedtem.
Annyira mérges is vagyok magamra. Tegnap egyáltalán nem élveztem a játékot, mert hülyeségeket csináltam. Ugye farmoltam az AP-t a Shield-es módszerrel, már az is atom monoton.. Persze megéri. Aztán utána meg ezt az XP farmolást nyomtam. Vagyis próbáltam. Sajnos a 20 Rare Coin 2x5 Level 99-es varázslatra elég. Ami kevés. Ezzel akárhogy is szenvedtem 100% kaja bónusz és 2db Moogle Charm Noctison 3x pihenéssel is csak 10 szintre volt elég (82-ről 92-re).
Egy valamit nem értettem. Hogy az EXP bónusz az mikor jár? Ha a spell megsebzi az ellenfelet? Vagy csak akkor ha a spell öli meg?Próbáltam többfajta ellenféllel, nappal, este, más helyeken. Ennyi, nem tudok 10 varázslattal többet farmolni. Így meg sokat nem ér. Arra gondoltam, hogy összeszedem ma ezt a 200k-t és nem adom le, questezek tovább, aztán csak gyűlik majd szépen.
Így ez a monoton erőlködés teljesen kiherélte a játékélményt. Soha többet, inkább fejlődjek lassabban. Jó hülye voltam.
-
.LnB
titán
Egy cseppet számít az az Ascension skill, ezt nézd:
Itt a skill: [link]
Itt meg csak nézd a képet, rá fogsz jönni. [link]
1db+1db=109 potency 3db A shieldes AP farm egyébként jobb, gyorsabb. Főleg ezzel a kettő cuccal: [link] Most farmoltam ki nagyjából 2000 AP-t, egy óra alatt talán? Bár pontosan nem néztem.
-
.LnB
titán
Most páran fogtok nyomni egy facepalm-ot erre, de leírom. Lehet most nem lesz senki segítségére, de később esetleg idetévedhet még valaki akinek igen.
Autós AP farmolás. Természetesen működik. De bemutatom kicsit részletesebben.
Mi kell hozzá?
-Olyan Regalia ami nem fogyaszt benzint. Szóval vagy Magitek Generator az alap kocsiba, vagy Regalia Type-F.
-Roadrunning Ascension. Amivel minden, az autóval megtett 1.25 mérföld után kapsz egy AP-t.
-Enhanced Headlights. Speciális lámpa, aminek olyan fénye van, hogy a démonok elmenekülnek előle. Ergo, este sem fognak sose az útra spawnolni. Röviden, ezzel az autó sosem fog megállni.Hogyan csináltam:
-Hammerhead-től jobbra vezet ki egy út jobbra. Rámentem arra az útra. És megfordultam, majd elindultam Hammerhead fele. Mindenképp Noctis vezessen, vagyis Manual mode-ban történjen az út. Innentől kezdve csak meg kell oldani, hogy az autó folyamatosan menjen. Xbox kontrolleren a jobb trigger-t kell fixálni.
Nekem Supercharger van a kocsiban, ezzel 60mph-val megy. (Van Turbocharger-is, az 70mph) Nekem így 71 másodpercenként jön 1AP. Levettem a grafikát low-ra, a felbontást is jóval kissebbre, hogy a VGA+proci se pörögjön. És ment itt pár órát így a game.
Óránként nekem 50 AP jön. Holnap reggel mielőtt elmegyek majd melóba, szerintem itt hagyom. Nagyjából 10 óra alatt, ha nem jön közbe semmi, akkor 500AP-m lesz.
Ennyi, nem tudom lesz e valaki ennyire elvetemült mint én, de gondolom azért leírom.
(#1255) cyberkind
Szerintem ha a menüben kiválasztod azt a chapter-t, akkor meg tudod csinálni, ha meg kész akkor
Umbra-val visszautazol a jelenbe. -
.LnB
titán
Jó igazad van, pontosan tudom, hogy mi van akkor.
Ennek a farmolásnak az eredményességét kérdőjelezem inkább meg. Mert addig oké, hogy egy kör 10AP. Na de ha ez megszakítja, egy ilyen megállás, akkor így annyira nem jó módszer.
Majd este, vagy holnap megírom, hogy mennyire működik ez így. -
.LnB
titán
Most néztem AP farmolást is. Az autós az vicces. De eskü kipróbálom. Kisfiammal játszunk majd du. a kocsi meg majd megy körbe-körbe.
Mondjuk kérdéses, hogy éjjel ha lespawnol egy Giant az útra akkor mivan? Vagy mikor fagy ki a game?
A shieldes farmolás viszont jó. Csak az nem "automata".
-
.LnB
titán
Azigen!
Köszi.
Itt számít valamit, hogy milyen erősek a karakter varázslatai? Mármint, hogy Ascension-nál nem fejlesztettem a magic-et? Gondolok itt mondjuk erre:Extra Powercraft: "Enhance potency by 30 when crafting spells"
Super Powercraft: "Enhance potency by 50 when crafting spells"
és van Ultra is.Kíváncsi leszek mennyi Rare Coin-om van most.
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind #1242 üzenetére
Örülnék ha elolvasnád amiket írok. Mert ezt is írtam ma már.
Most visszakerestem a steamen a képeimet, ott a max az 200ezer XP-ről van, de emlékeim szerint 300ezer XP-vel mentem Altissia csucsukálni.
(#1243) Snike Comrades is tervben van persze, nagyon várom már. Csak azt szeretném a végre hagyni. Bár félek tőle, hogy nem lesznek játékostárasaim.. Nehogy kikopjon a tömeg mire oda jutok.
Most a menetrend a következő:
-biszbasz side questek amik bent maradtak a játékban
-Legendary weapon quest (már csak egy van.)
-Pitioss dungeon
-Menace vaultok
-lvl120
-max fishing, survival, cooking
-és még biztos kifelejtettem valamit itt.
-Aztán a három DLC
-És a ComradesDe ez a Comrades ez milyen, sztori központú? Vagy random lehet menni ide-oda, meséljetek már róla picit légyszi.
Szerintem nem tartalmazza az incoming DLC-ket. De nem tudom.
(#1244) ldave
"Expericast varázslat"
Az meg mi? Mit jelent, hogy maxos? AP-t kell költeni rá?Én Moogle Charm-mal öltem Adamantoise-t.
-
.LnB
titán
Akkor ezért kellett múltkor azt a side questes kérdést háromszor feltennem. Furcsa volt, hogy nem válaszoltok. De akkor nem is tudhattátok, hogy mit kérdezek.
És itt jegyezném meg, hogy én ezt az endgame-t toltam le nagyjából háromszor a fagyás és a balf*szoskodásomnak hála.(#1238) cyberkind Én az utolsó két pihenésnél Altissia-ban 20 + 20 szintet léptem. Szóval tartalékolni kell az XP-t és ennyi. Igaz az utolsó XP stack-emben, volt pár nagy boss kill amiről reggel írtam, azok szép XP-t adnak.
-
.LnB
titán
Ezt a trükköt már rég használom.
Tisztázzunk valamit. Ti mikor toltátok a sztorit, akkor
Mikor a újra egyesültök a többiekkel Hammerhead-ben, utána visszamentek Insomnia-ba. Ott nektek nem volt már az a rész sem mikor megtaláljátok a túlélők táborát? Nem volt, hogy Noctis lelkesítő beszédet mond? Itt egy kép róla: [link]. Szóval ti a metróban harcoltatok, majd a Behemoth King-gel, és be a kapun majd Ardyn dumál, Ifrit fight, majd Ardyn fight? Ez volt nektek a Chapter 14? Mert nekünk a Chapter 14 teljesen más volt. Miután visszaérünk Insomnia-ba. Ott kapunk egy nagy területet. És egy questet, hogy menjünk be a metro-ba. Ott van a lázadók, túlélők bázisa. Onnan vezet kifele pár side quest. De alapvetően egy nyilt terület van ahol szabadon lehet mászkálni. Tele van démonokkal. A közepén pedig ott a Citadel. A Citadel előtt egy boss, Cerberus: [link]
Cerberus kill után van egy animáció ahol Ardyn egy "áttörhetetlen" burkot húz a Citadel-re. Megjelenik Luna, és az 5 Summon isten, leverik a burkot. Miután bemegyünk a Citadel-be dumál Ardyn, majd Ifrit fight. Utána bemegyünk a palotába. Ott van még 3 bossfight. 3 ősi király jelenik meg The Fience, The Rogue, The Mystic. Ezeknek az a lényege, hogy sorrendben Gladiolus, Prompto, és Ignis végzi ki, spéci finisher mechanikával. Aztán átvezető videó a trónteremben, a lelógatott hullákkal, majd a végső fight Ardyn-nal.
Szóval nekünk az Imsonia Ruins a sztori része, nem valami külön dolog. Konkrétan az utolsó chapter területe.És vissza lehet menni barandolni, megcsinálni a side questeket, és ott van az Omega boss is, ott járkál azon a területen.De itt a galériám, ha visszakeresel, mindenről mentettem képet: [link]
-
.LnB
titán
Jaja megtaláltam, A Menace Sleeps in Costlemark. Healing spells + crit kaja, ezt írják. Meg, hogy 46 vagy 60 szobás. Még jó, hogy egy deka AP-t sem tettem a spellekre. Se a spirit-re.
Nem használtam varázslatokat eddig. Most akkor arra a Vault-ra majd ezt is fel kell húznom.
Ez már tényleg faszán hangzik.
Ezt nevezem én kihívásnak. Mondjuk nem tudom, hogy mennyit lehet spellekből healelni. Mert ha simán el lehet velük lenni, akkor nincs gond. Meg, hogy a *Black hood item ("The wearer automatically evades attacks") segít e itt. És ki kell oda szedni a Magitek Suit V2 is. Ami megint csak nem sétagalopp.
Te lenyomtad már ldave?
* ez az item tényleg sebezhetetlenné teszi Noctis-t? Minden támadást kivéd?
-
.LnB
titán
Nem tudom jelzi e "?"-jel. Szerintem nem. De köszi. Majd megkeresem, de még van pár dolog előtte.
Ma mindenképp meg akarom szerezni a The Founder King's Sigil-et az Armiger Unleashed-hez. Csak el kell menni azért az itemért. Kíváncsi vagyok erre az Armiger Unleashed-re, direkt nem néztem róla még semmit.Visszaolvastam, látom a Tonberry-vel anno meggyűlt a bajod. Nekem annyira nem volt vészes. Másodjára leesett, hogy nem szabad hagynom, hogy megüssön.
-
.LnB
titán
Ismét mozgalmas napon vagyok túl, tegnap elfeküdt:
Adamantoise
Bennu (Legendary quest 1)
Malbodoom (Legendary quest 2)
Sir Tonberry’s (Legendary quest 3)
Phalaris (Legendary quest 4)Ezek közül Malbodoom volt talán a húzós, a hülye mérge miatt, ami nem is méreg, mert feltettem a poison-os gyűrűt, de ugyan úgy sebzett. Sir Tonberry’s-en nagyon röhögtem, ha zöld "nyaláb" lett volna nála akkor egy az egyben Yoda.
Ő se volt semmi, mert one hitelte a 9999hp-mat.
De ha nem ütött meg akkor nem volt ugye gond.
Az 5. questet felvettem, de már késő volt, nem álltam neki.
Leadtam kb 300k XP-t, és léptem 20 szintet, most vagyok lvl82 Van mentésem a leadás előtt, lehet visszatöltöm azt, és megpróbálom az 5. legendary questet is megcsinálni. De az elég lehetetlen küldetés mivel lvl 120-as a boss. Dupla annyi lenne mint én.Van egy questem, a The Professor's Protege - Griffon. Nem nehéz, értem is. Felveszem a Hunt-tot, leverem a Griffet, és ennyi. Na most, én tegnap 5x öltem meg a madarat, és nem adja meg a questet. Egyszerűen nem értem. Szerintem bebugolt. Maga a Hunt quest már kész volt mikor a professzortól megkaptam volna az ő quest-jét. Lehet ez a baj? Néztem videót is, gondoltam hátha van valami apró részlet amit nem figyelek. De nincs, miután megölöm a Griffon-t, nem kapom meg az itemet. Ti találkotatok ilyennel? Ez bug? Lehet abortolni a felvett questet? Felvenném a nőnél újra, hátha jó lesz.
Ma ha sikerül levernem a lvl 120-as Naglfar-ot, akkor talán megpróbálom a Omega-t is Insomnia-ban. Bár az az Omega boss.. Nem sebzi a summon, és szinte egyik teamwork támadás sem (csak Ignis Overwhelm-je), a Dominator legendary GS nem használható ellene mert healeli őt a sebzése. Egy srác 2db Dark Matter Bracelet-tel + Armiger módban 20-300dmg-t tud sebezni rajta lvl105-ös karakterekkel.
A Vault kulcsos nénit nem jelzi a térképen semmi? Őt csak úgy kell magamtól megtalálnom?
-
.LnB
titán
Hazamegyek ezt szerintem megpróbálom. Viszont szívem szerint le is verném. Az a fight csak idő kérdése, számításaim szerint 1,5-2óra alatt meglenne. Potit is tegnap leginkább a Muscle Stimulant (+dmg) és Magitek Booster (No MP cost)-okat használtam. HP annyira nem csökkent. Meg Ignis adja a First Aid-et már.
-
.LnB
titán
Oks köszi. Megint 3-4 óra? Ejj már.
Jelenleg kifogytam a pénzből, szóval csinálok pár lightosabb side questet. Potira sincs gil-em.
Viszont örülök, hogy még ennyi tartalom van benne. És akkor a DLC-k, multi mód is ott van még.
Viszont a legfontosabb most nekem a Adamantite kill lenne. Kellene az a 9999hp. Te tudsz arról valamit, hogy a gyűrűs kill működik e még? Vagy kivették később a játékból? Tudom, hogy az nem olyan mint rendesen leverni a teknőst, de ha megint kifagy.. -
.LnB
titán
Én azon gondolkodom már most, hogy ezeket a Menace Legendary questeket úgy fogom csinálni, hogy végigszaladok az
instándungeon-ön. Úgy emlékszem a vault-ok nincsenek kill-hez kötve. Mindegyik fel van fedezve, szóval a doungeon mapon jelezve lesz.Persze ezt csak most, itt az irodában ülve, gondolkodva terveztem el. Nem tudom ennek van e bármi akadálya ingame. Te így nem próbáltad?
-
.LnB
titán
Genji Glover, néztem. 30% resist-et ad. Sose használnám.
Jó, de ez olyan nem, hogy ha leesel akkor kezdheted elölről? Az meg úgy azért nem muri. Nekem csak hétvégén jöhet szóba, hogy egyáltalán megpróbáljam. Akkor se mindig van ennyire sok időm játszani.
Costlemark Tower-be fog még visszavinni valami Quest? Dino-nak már megcsináltam az oda vezető quest-jét tegnap. De valami Legendary Quest? Vagy valami más? Nagyon nem mennék oda még egyszer ha nem muszáj. Igaz a Vault miatt legalább egyszer majd muszáj lesz még. De ott most 4 Vault van? Vagy csak egy? Át kell gugolva menni a Vault-hoz azon a kis lyukon, azt megtaláltam.
-
.LnB
titán
Itt a video: [link]
Elvileg nem glitch, csak valami spawn pontot használ ki a srác. De mivel én még bent sem voltam, így nem is értem ezt. Plusz, szinte vakon tudja hova kell ugrálni.Csak ezzel, hogy kihagyja a dungeon nagy részét, számomra kérdés, hogy milyen fasza lootok maradnak így bent? Sok jó cucc van elszórva a dungeon-ba? Vagy csak a végén van a Black Hood mint nagy jutalom?
-
.LnB
titán
Eltelt egy kis idő már mióta te játszottál vele.
Már olyan videó is van, hogy a srác 6 perc alatt megcsinálja.
Megnéztem a Chapter 13 Ignis and Gladiolus gameplay-t. Ott van megmagyarázva
Ravus története. Olvasom, hogy volt hír régebben Ardyn DLC-re. Na az nagyon jöhetne!
És valami talán beindult a modokkal kapcsolatban, bár még ez sem sok: [link]
-
.LnB
titán
tripla komment...ez van.
Ráleltem erre a Stealing the Past quest-re a neten. És ezzel együtt a Pitioss dungeon-re. Néztem róla videót, hát az első reakcióm nagyjából ez. De rákerestem itt a topikban, és csak ldave említette. Őszintén nem tudom, hogy akarom én e azt..
Nyilván megnézem, de ha leesek akkor kezdhetem is elölről az egészet mi?
És amire kíváncsi vagyok, hogy PC-n működik e a
talán az közben nem fagyna ki a game.gyűrűs Adamantite kill. -
.LnB
titán
Srácok, nem tudnátok írni pár dolgot amit érdemes összeszedni így a sztori után?
Utána néztem, hogy lehet a Vault-okat kinyitni. Szerintem ma annak nekiállok. Néztem videót, hogy ki adja a kulcsot. Ezen kívül még a teknőst kellene leverni azért a 9999hp-s itemért, az nagyon kellene. De ugye az úgy nézem egy kb 2 órás fight, feltéve ha nem fagy ki a játék.Ezeken kívül van még olyan item amit érdemes megszerezni?
-
.LnB
titán
Próbáltam, vagyis inkább csak megnéztem mekkora. Ütöttem, de lejárt az idő. Nem is értem 2perc alatt le lehet e verni.
Válaszolhatnál a feltett kérdéseimre is amúgy néha.
Szek. : vagy a teknős azért mutatott nekem 2percet,mert este el megy aludni, ezért reggel kell nekiállnk leverni?
-
.LnB
titán
Na ezeket pont olvastam még éjjel miután végeztem a sztorival.
Játszottam egy kicsit megint. Megvan az összes Royal Arm:
136k xp-t raktároztam el, majd leadom 3x szorzóval.
Mivel megvan az összes, így meghalt ő is:
Mit is mondhatnék erről a dungeon-ről. Nem volt rövid, egy ültő helyemben letotlam, de trükkös az egész. És nem akarok arcozni, de lvl 59 es Noct-tal (a többiek 57-esek), nem volt annyira vészes. Jóó azért voltak necces részek mint a 4 Iron Giant + 1 Naga, körülöttük meg 20 takony. De meglett. És kétszer beadta az isteni villámot is. Mondjuk pont nem az utolsó kettő nagy stack-nél. Azokat végig kellett vernem.
Tényleg ez a legnehezebb dungeon a játékban?
Elkezdtem használni egy ékszert. Ami Noctisnak van. Azt csinálja, hogy automatikusan váltogatja a fegyvereket. Nos, ez nem volt jó mikor a Greath Sword és a három Royal Arm volt betéve. Folyamatosan "megette" az összes HP-mat a három Royal Arm. De mikor betettem Sword, Dagger, GSword, Polearm négyest, akkor hirtelen Noctis elkezdett zúzni. Baromi sok Critet üt meg ilyenek. Így toltam végig a dungeon-t.
Most ennyi, este lehet szöszmötölök majd még valamit. A Secret Tomb-okat, hogy lehet kinyitni?
-
.LnB
titán
válasz
KaitouP #1187 üzenetére
Igen, ezért is írtam le, hogy én nem, számítok FF fan-nak. Gondoltam, hogy ez az elsődleges ok. Ezt sajnálom is ti miattatok, de magam részéről meg örülök, mert nekem nagyon tetszett.
Viszont a játék PS-en 81, PC-n 84-en áll a metacritic-en. És itt a Pc-s verzióra térnék csak ki. Ez a játék így 2018-ban PC-n csak 84-et érdemel? Szerintem nagyon nem. Ez a játék 90 fölötti. Bőven. Persze a Metacritic csak egy példa. Általánosságban amiket olvastam, hallottam az is ilyen képet fest a játékról. Holott ez a játék akkor amikor a nép a huszadik AC-re, meg az ötödik FarCry-ra izgul és egy szaros Pubg levesz mindenkit a lábáról, akkor ez a játék kiemelkedőnek számít. Tartalmilag, minőségileg, és minden szempontból. És nekem nehogy azt mondja valaki, hogy a PC-s játékos társadalom hirtelen FF szakértő lett, és ők is a régebbi részhez mérik a játékot, azért ez az általános vélemény. Remélem érted/értitek mit akarok mondani. A fanokat teljes mértékben megértem, de ők leginkább konzolon játszanak. Szóval PC-n egy ilyen játékot a mennybe kellene emelni! Átolvasva a magyar teszteket is ez jön le, PC-s tesz nagyon nincs is.
Szal' én ezt nem értem. Itt a topikban is voltunk ketten (hárman)? Persze ettől nekem nem lesz rosszabb az élmény.
Igaz, van egy haverom, napok óta ajánlgatom neki. Ő meg azt mondja, ez neki "túl Japán". Ezzel nem tudok mit csinálni. Viszont a sajtó igazán a vállára vehette volna ezt a játékot, ha már sok esetben a szarnál szarabb játékokkal ezt megteszik.Remélem az FFVII remake jön PC-re, az is alap vétel lesz. De az eredetinek most tuti nem állok neki.
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind #1183 üzenetére
Ha szigorúan a Witcher 3 fő sztorivonalát nézzük, akkor nekem ez jobban tetszett mint a Witcher 3. A Witcher naturalistább, ember központúbb. Ott jobban ki vannak fejtve a kapcsolatok Ciri-vel, Yenn-nel.. Viszont nem annyira epikus. Az FF XV egy gyönyörű mese a hercegről és
Nekem jobban bejött ez az epikusabb sztori. Azelőször azt hittem, a hercegnő szerelméről.
De nem, a herceg önfeláldozásáról és a barátairól. Viszont a Witcher-ben ott vannak a mellékküldetések, a többféle befejezés.istenekkel, a kristállyal és úgy mindennel együtt. -
.LnB
titán
Akkor álljon itt tőlem egy értékelés a sztoriról, és 50 órányi játékról. Először egy személyes kis monológ. Én ritkán várok játékot nagyon. Sokszor várok játékokat persze, de kiemelten ritkán. Az utóbbi időben a Metal Gear Solid 5, a The Division, és ez az FFXV volt ilyen. Sajnos nem vagyok nagy FF-es. Csak a VIII-cal és a XII-vel játszottam egy picivel többet, de talán végig sem játszottam őket. Ez valószínűleg azért van mert én mindig is a PC-re szavaztam a konzolok helyett.
Pedig tudom mekkora franchise, és úgy vallom, ha valaki igazi kockának vallja magát, akkor ilyen játéksorozatokat nem hagyhat ki. Mert az igényes kockáknak akkor lehet releváns véleménye, ha ezeket is megtapasztalja. Nem a Cod, meg a FarCry-ok után alakul ki valakinek a releváns rálátása a játékiparra. A XV-öt, a Kingsglaive film megnézése (később többszöri megnézése) után vártam. És látható is volt, hogy mennyire várom.
Türelmes voltam 2016 novembere óta.
Sok helyen olvastam, sokan, köztük ti is itt írtátok, hogy nem annyira jó. És a sztori, a lyukak benne, érthetetlen sok helyen. Páran próbáltátok is fékezni a hype-omat, hogy ennyire ne legyek lelkes mert csalódni fogok.
És én nem értem miért? Ez a játék szerintem fantasztikus volt. Az elejétől, a végéig. Egy pici kiingás volt, de az semmi. Én borzasztóan élveztem ezt az 50 órát. A sztori nagyon szép, monumentális történet, remek lezárással. Nekem kerek a sztori. Egy rész kivételével amit gondolom szándékosan nem mutattak meg nekünk, Hajime Tabata lenyilatkozta, hogy 2018-ban sztori központú DLC-k fognak megjelenni. Szóval azt a lyukat leszámítva, nekem kerek a sztori. Lehet a Royal Edition ennyit változott volna a 2016-os verzióhoz képest? Nekem nagyon tetszett a vége,az, hogy mi történt a 10 év alatt. ldave írta nekem, hogy ne hasonlítsam a játékot a Witcher 3-hoz mert akkor garantált a csalódás. Nem, simán lehet hozzá hasonlítani. Igaz számomra még mindig az az etalon.az, hogy nem teljesen happy end. De el lett mondva, hogy Lucis ősi királyainak segítségének mindig ára van. Viszont Luna korai halála nagyon meglepett. Igaz én azt sem hittem, hogy itt bárki meghalna a főszereplők közül. Ardyn Lucis Caelum története is nagyon király. És milyen érdekes, hogy a filmben nem is sejthető. Ő az ősi gyógyító, aki 2000 éves.. Szerintem nagyon rendben volt a történet. És milyen érdekes, hogy pont a chapter 13 tesz a legtöbbet a sztorihoz. A frigy pedig a "mennyben" az gyönyörű, ahogy az is amikor Eos-ra visszatér a világosság.
Ami számomra nagy különbség a két játék között, az a mellékküldetések. És ennyi. Persze teljesen más a két játék, más érzéseket vált ki. Ugyanakkor számomra fontos szempont az, hogy magával ragadjon és szórakoztasson a játék. És ezt a FF megtette, nem is akárhogy.Eos világa meseszép. Néhány viskót leszámítva szerintem ennek a térképnek nincs olyan eleme, aminek ne lenne valami funkciója. Rettentő részletesen, és okosan felépített világot kapunk. Ami nagy is. Emlékszem a Chapter 1-ben nézegettem a térkép méretét, hogy hát annyira nem nagy. Aztán mikor egyre jobban kezdtem bejárni a világot akkor éreztem, hogy bizony ez a világ hatalmas! Az első hely ami letaglózott az ez volt: [link]. Aztán Lestallum is egy igazi kis hangulatbomba. Csak úgy mint a romokban álló Insomnia. De az igazi áll leejtős helyszín az Altissia!! Nekem a legszebb helyszín ahol valaha videojátékban jártam. Letaglózott az a hely, csak bámultam sokszor percekig. És itt rá is térnék a látványra. Mert ez a történet, ilyen megjelenítés mellett ennyire csodálatos. Itt billenünk át azon a ponton, hogy egy ideig a videojátékok, főleg az FF-ek a képzeletünkre is építettek egy-egy epikus jelenetnél. Na itt már nem, itt úgy van megjelenítve az egész, hogy már a kép amit látunk az is ámulatba ejtő. És ez az egész játékra igaz. A grafika itt rengeteget hozzátesz, olyan eszköz ami nem csak egy kis pluszt jelent, hanem pontosan olyan fontos része a játéknak mint a történet, és a játékmechanika. Ez a játék az egyik legszebb amit valaha megalkottak. Mind művészileg, mind technikailag. Sajnos a hangokról sokat nem tudok. Amikor tv-n nyomtam akkor a harcok kivételével halk volt, ha harcoltam akkor meg üvöltött a tv. Az meg zavarta a családot... Mikor fülessel toltam akkor nagyon rendben volt. Az viszont nem sok idő volt. Viszont! Az angol szinkron szerintem szar. Sokszor volt "lélektelen, érzelemmentes" egy egy dialógus. Ezen rendesen megakadt a fülem. Technikai oldalról nálam a játék rengetegszer összeomlott, de úgy, hogy vele együtt a vga driverem is. Ez okozott nem kevés kellemetlen percet. És a gépigénye sem baráti. Csak 1-2 beállítást voltam hajlandó lejjebb venni a grafikán, nem volt komolyabb baj így se, de nem volt fix 60fps mindig. A harcrendszer, az utazás nekem bejött. A sok apró kis dolgok, beszólások, mozdulatok mind a helyén vannak. Sok kis apróság van a játékban, amiről látszik, hogy nem csak egy futószalagon gyártott cím, látszik a gondoskodás, az odafigyelés.
Kicsit keveslem az eddigi 50 órámat, remélem lesz még minimum még egyszer ennyi. Most folytatom a barangolást, kifarmolom a dolgokat, lenyomom a dungeon-okat és ott vannak még a DLC-k is. Pont olyan lelkesen várom most is, hogy játszhassak mint a legelső indításkor.
Tegnap volt nem kis para, hogy figyelmetlen voltam, és nem tudtam, hogy lehet
visszautazni az időben.
Én azt hittem nem csak Noctis ruháját kapjuk meg, hanem a +10éves arcát is használhatjuk majd. Nekem az szimpatikusabb. Így, hogy időutazással van megmagyarázva a dolog, így viszont érthető, hogy miért nem.Nem fogok pontozni, de nálam oda került a The Witcher 3, Metal Gear Solid széria mellé a kiemelten kedvenc játékok közé.
És itt szeretném feltenni a kérdést, hogy nektek hol siklott félre a sztori vagy a játék amiért nem szerettétek annyira? Erre tényleg nagyon kíváncsi vagyok.
A konzolosoknak belinkelem a galériámat, a végigjátszás alatt 1662 képet mentettem. Akit érdekel, nézze át, hátha találtok különbségeket az alap játékhoz képest. [link]
(#1180) cyberkind "Úgy tűnik neked nagyon tetszett a vége" Konkrétan úgy volt, hogy elsőre is mikor levertem
kifagyott a játék. Szóval azt a boss-t tegnap 3x vertem le.Ifrit-et, -
.LnB
titán
Végeztem én is, de valamit elcsesztem. Nem tudom folytatni a játékot a szabadban. Csak new game+ van. A játék írta, hogy válasszak egy mentést. Volt egy mentésem a palota előtt, azt választottam. De onnan nem tudok sehova se menni. Ilyenkor mi van?
-
.LnB
titán
Spoileres kép: [link] ez az.
Egy portálon keresztül érkezik, Gentiana is megjelenik és mesél róla valamit, hogy nem tudták, hogy tényleg létezik ez a gép...vagy valami ilyesmi. Na de amit kérdzetem ezen kívül?
Érdemes mindent megcsinálni ott? Van valami fontos cucc amit össze szedjek? A side questek fontosak? -
.LnB
titán
Ja, de most még nem olvasok vissza, mert ugye a vége még nekem hátravan. De ezt meg ki akartam magamból írni.
Jajj még valami.
itt a chapter 14-ben van ez a lvl119es boss robot. Azt verjem le? Ide később vissza lehet jönni? Vagy mit szedjek össze, vagy öljek meg, amit esetleg később már nem lehet? -
.LnB
titán
Tegnap beletekertem a játékba nagyjából 9 órát. Arra sem emlékszem már, hogy mikor játszottam egy héten 9 órát, nemhogy egy nap.
Szóval eléggé ráfüggtem.
Azt csak mondom, hogy a Chapter 9 után nincs open world, a Chapter 13 ban sincs. Főleg mivel a
Ez miatt előre szólok annak aki még nem jutott el oda.Regalia összetörik Innentől kezdve áttérek full spoilerre. Remélem aki végignyomta már az jön egy kicsit dumálni erről. Szóval, ott hagytam abba, hogy
az istenek és Luna leverte a burkot az épületről a Chapter 14-ben. Ahogy orii linkelte, ez nektek egy új scene, elvileg nem volt benne az alap játékban. De nem szeretnék ennyire előre haladni. Mert a Chapter 10-ben az állomáson már ugye teljesen lineáris a játék. Ezzel nekem nem is lenne bajom. Viszont, ha beszorít egy ilyen kis területre, ahol össze vissza eltévedek, akkor miért kell beleerőltetni még két side questet oda? Fényképezgetni kell, meg Choboo-t gyűjteni.
Miért? Jó, megcsináltam mindkettőt. De ezt furcsállottam.Ugorva kicsit, elérkeztem a Chapter 13-hoz. És hát fel kell tennem a kérdést. Hát ez mi a f*szom volt? Ez miért is kellett? Máshogy nem lehetett volna bemutatni, hogy Ardyn kísérletezett a démoni erővel? Én alapjáraton utálom az ijesztgetős játékokat. Ráadásul ezt a részt fülesben tolam (nem a tv-n). És az elején párszor rohadtul megijedtem. Nem tudom eldönteni, hogy ez miért került így a játékba. Ez megint csak egy Japán hülyeség lehet. Annyira nem vagyok mérges egyébként, de nem esett jól. Örültem, hogy vége lett. Itt szeretnék kitérni rá, hogy mikor Noctis felveszi a Ring of the Lucii-t, akkor miért nem kell "megfelelnie a királyoknak? Mint a filmben Nyx-nek. Mert ő királyi vér?
A gyűrű ereje nem nagy cucc.
Volt aki Ignis-éket választotta? Vajon az ő útjuk is ilyen sz*patós, frusztráló?A Capter 13 gameplay hülyesége mellett viszont a sztorija nagyon fasza. Jók az átvezetők, és érdekes a sztori. Főleg mikor kiderül, hogy Ardyn neve valójában Ardyn Lucis Caelum. Szal' rokon, csak nem vágom mennyire szoros rokona Noctis-nak. És halhatatlan. Akkor ő egy isten? Na de mindegy gondolom a végén derül még ki majd róla infó. Aztán itt van egy iccci-piccci lyukacska a sztoriban. 10év.
Há' hol volt eddig Noctis? Ez így elég wtf?!
Tudtam, hogy megváltozik majd a külseje, mert a játék elején, sőt a demoban is benne volt az a kis jelenet.
Jobban is fest a kisherceg így.Szóval itt tartok, Chapter 14 mellékküldik. Mert persze, hogy tesznek be még ide is! Fotózni kell, fontos, mikor az egész világ sötétségben áll. Ráadásul meg sem tudom csinálni mert van egy kapu amihez kulcs kell.
Meg bázisokat kell lerombolni.. jó az már kész.
A Chapter 9-nél gondoltam, hogy ez lehet a játék csúcspontja. Igaz még nem végeztem, de szerintem igazam lesz. Az viszont fix, hogy a Chapter 13 a mélypont. Kíváncsi vagyok mit tartogat még a játék. Ma befejezem. Imádom az egészet, de itt a végén döcög a gépezet. Ettől függetlenül nagyon pozitívan értékelem az eddigieket. Szóval ldave, orii és a többiek, dumáljuk meg!
De a végéről még ne írjatok semmit.
-
.LnB
titán
Chapter 12 easter egg
a két pilóta neve, Wedge és Biggs. Star Wars kikacsintás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Last Epoch
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Eladó PS5 Streaming bundle
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest