- Fujifilm X
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ldave
félisten
Azt olvastam, hogy maga a fősztori nem túl hosszú (jrpg szinten), 25-30 óra. De nem olvaosk már semmit, amíg végig nem vittem, nehogy belefussak valami spoiler-be. De úgy megy, hogy pl van egy fősztori küldi, ami 15-ös szintű, ha ezt megcsinálod, akkor a következő mondjuk már 20-as lesz és a közte lévő 5 szintet mellékküldikkel kell meglépni.
-
Adam_Shepard
addikt
3 órája a kezdő areaban vagyok es kuldeteseket / gyujtogeteseket csinalok. A nappali vs ejszakai elet teljesen más ami kb duplazza ezt az idot. Story mission nem volt még . Ha saccolnom kell, akkor egy 300 óra bele fog szaladni és a dlcs masik 3 kari iranyitasat/ tortenetet nem is vettem bele. Ja és a játék gyönyörű! Elmentünk egy spaba es 20 percig csak a tájat néztem.
Van már chocobo bérlő automata és egy rakat kincs/alapanyag amit gyujtogetni kell.
A trofea lista meglepoen konnyu, vagy 30%on van már. Csak a 70 dungeon nez ki huzosnak (egyet sem talaltam meg)
-
.LnB
titán
A sztorival végeztetek már? Milyen hosszú? És milyen minőségű?
-
KaitouP
nagyúr
Értem a problémád, engem egyenlőre az új játék varázsa miatt ez még nem zavar, de valóban unalmas lesz egy xy -odik végigjátszásnál. Kivéve ha be nem pörög ez a dolog a játék előrehaladtával.
Védekezés nálam is olyan sok ellenfélnél - ilyenkor inkább odébbfutkozok Noctissal valami fedezék mögé, kár hogy ettől még 3 barátját közbe szétaprítják, de legalább tudom őket gyógyítani.
-
ldave
félisten
Hja, így jártam én is, az Iron Giant lement, de utána jött egy lvl42-es Flame Giant, aztán felvettem a nyúlcipőt Nálam a kulcs Promto második tech skillje volt, legyengíti a démonokat.
Amúgy a védekezés hogy megy nektek? Amikor pár ellenfél van, nincs komolyabb gondom, de amikor több jön, ráadásul gyorsak, akkor kb semmit nem tudok csinálni, hiába nyomom a védekezés gombot, pillanatok alatt képesek leszedni a hp-m.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na sikerült kicsinálnom az első két éjszakai
daemonomat. Level 25-ön simán bedaráltam pár perc alatt a Level 30-as dögöt. Viszont volt egy lángoló kardos, attól inkább elmenekültem) -
Adam_Shepard
addikt
Az de jo hogy a titke screen is valtozik ejszakarol nappalra
-
ldave
félisten
Hát nemtom, főleg azok az idegesítő küldetések, amiket megkapsz, megcsinálod, leadod, aztán visszaküld mégegyszer ugyanoda.... ne mááár.. Lehet csak a WoW kényelmesített el ilyen téren, de ez engem már inkább idegesít, mint élvezem. A másik meg a keresgélős küldetések (pl béka, csapda), legalább lenne valami jelzés, ha közelében vagy, vagy a társak segíthetnének már ha ott állnak össze-vissza... Simán ezek a játék leggyengébb pontjai.
-
-
ldave
félisten
Amúgy a mellékküldetések nekem nagy csalódások, semmi extra, csak a szokásos menj, ölj, keress sablon
-
ldave
félisten
Én is tegnap este csináltam. 22-es vagyok asszem. Ascension pontot még nem költöttem, előbb még a harcrendszert kéne megszokni, hogy tudjam mire érdemes pontot tenni
Viszont utána csináltam a Pilgrimage nevű küldit:
ez az amikor Ignis kéri, hogy menjünk le a meteorhoz. Namármost odamentem aztán kijött egy 24-es szintű robot az ajtón (mint kb az első boss) akit nem bírtam leverni, alig sebeztem rajta. A küldetésre meg talán 14-es ajánlott szintet mondott a játék. -
Tatyla
őstag
Facebookon kreáltam egy csoportot Final Fantasy XV Hungary néven
-
Tatyla
őstag
Csak nem bírtam magammal és behúztam digitálisan egyedül (havert nem érdekli) day one teli áron de sokáig nem lesz ilyen...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Btw, érdekes volt újra látni a küldetést,
a legelső demóban is ez volt ugye. (A Type-0 mellé járó demóban) Viszonylag hamar leütöttem a dögöt, de itt ugye nem jelent meg Ramuh mint a demóban. Arra adjatok inkább valami tippet, hogy Promptót hogy a fenébe huzzam fel. Alig van HP-ja bármit adok neki.
-
ldave
félisten
Ja, ma volt egy érdekes bug, az Ignis-féle autopilot megadta magát és folyton falnak ment a kocsi, össze is tört, 500g volt a javítása. Kellett egy játékrestart, hogy megjavuljon.
-
ldave
félisten
Csak szólok, hogy amíg nem végeztem, más spoiler üzenetét nem olvasom, mert ki tudja, hogy hol tart, lehet előrébb mint én
Ez a Chocobo farmos Bemehoth küldetés nagyon pöpec volt, jól fel van építve -
Bad Pritt
félisten
válasz
Adam_Shepard #64 üzenetére
Ma jelent meg a játék, elég gyász lenne, ha a Season Pass nyitna meg bármit is.
-
Adam_Shepard
addikt
a season passt megvette már valaki hozzá? nyit most még valamit?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
DNReNTi
őstag
válasz
Adam_Shepard #58 üzenetére
Oh yeah! Jól mutat!
-
ldave
félisten
Este 8-tól tolok egy kis streamet, ha valakit érdekelne milyen a játék
Csak mellékküldikre gondoltam, hogy ne legyen spoiler.
-
.LnB
titán
Fáj a szívem! ...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem tudja, hogy megjelent, csak az a gondja, hogy a Deluxe kiadásban nem a magyar változat került. Nyilván a régió egy csomagot kap, nem fognak olyan változatot csinálni a Deluxe kiadásból, amelyben a magyar/közép európai lemez van benne.
(#54) Bad Pritt
Persze, deluxe kiadásokat jóval előbb pakolták össze szerintem.
-
KaitouP
nagyúr
Én is megkaparintottam a magam Deluxe példányát.
Rögtön pár, spoiler mentes észrevétel:
-Gyönyörü és igényes lett ez a steelbook.
-Filmbe is belenéztem, mégis milyen rendes blu-ray minőségben, és nagyon zsír, VISZONT: azért igazán csomagolhattak volna a játék mellé egy olyan verziót a filmből, amin rajta van a magyar szinkron és felirat is. Előbbi nem érdekel, mert csak angolul nézek filmet, meg a felirat hiánya sem olyan nagy érvágás, de lennének olyanok akik megnéznék a filmet velem, viszont nem értenek más nyelvet a magyaron kívül.
-Játék lemez betesz, erre: PATCH. Majdnem 10 GB. Ezt a Day One patch mókát elfelejthetnék már, 10 éve hol készülő, hol nem készülő, aztán megint készülő játéknál, ami az eredeti megjelenési dátum után is csúszik, jöjjön már ki úgy a játék, hogy ne kelljen még egy órát arra várnom, hogy játszhassak.Amúgy minden fasza és istenkirály a játékkal!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Más is úgy van vele, hogy a kikötőben a riportert belefolytaná egy kanál vízbe? -
Qru
MODERÁTOR
Mostantól elérhető itt a topikban a spoiler gomb, kérlek használjátok a jövőben ha szükséges.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ignis folyton nyaggat, hogy éjszaka nem biztonságosak az utak, nem játszunk kóbor macskát. Na elküldtem anyjába, volt egy éjszakai hunt küldetésem, kocsikázok, erre egy kisebb dimenziókapunk kijön az útból egy level 30-as daemon, ami vagy 2 emelet magas és egy baromi nagy kardot cipelt... Level 10-nél mondanom sem kell, hogy esélyem nem volt.
Szóval egyelőr nem mászkálok éjszaka a vadonban.
-
Bad Pritt
félisten
Még egy live action trailer befutott a végére.
Stand Together Szokásos "részese vagy a világnak"gagyi.
-
Adam_Shepard
addikt
20 font a season pass. annyiért sima liba!
-
oriic
HÁZIGAZDA
És indul a játék. Kezdjük el.
-
ldave
félisten
Hm, most hívtam boltot, ahol előrendeltem, azt mondták lehet hogy csúszik az itthoni forgalmazás pár napot
Más kapott ilyen infót?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
front3r
őstag
válasz
Adam_Shepard #30 üzenetére
Nekem az update után megmaradt minden, ugyanott tudom folytatni.
-
front3r
őstag
válasz
Bad Pritt #29 üzenetére
Még nem vettem észre hogy sokat bénázna az AI, de nincs tökéletes mozgásuk harc közben, az biztos.
Van, hogy elhullik 1-1 társ, de róluk tudom hogy gyengébbek tőlem, így nem szoktam csodálni, ha meghalnak.
Kicsit lehet őket irányítani, és ez segít harc közben, de ez nem terjed ki mindenre, ráadásul, a skillfában még nincs minden unlockolva, ami kell majd ahhoz hogy a társak kisegítsék egymást teljes körűen. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Adam_Shepard #30 üzenetére
Beakadnak, elkószálnak, nem csinálnak semmit, ezek baromi idegesítőek.
-
front3r
őstag
Mivel hamarabb meglett a játék, így játszottam vele kb 10-12 órát.
Nekem eddig bejön, de nézzétek meg hozzá a Kingsglaive-et, mert az nélkül néhány jelenet nagyon zavaros lesz benne, feltételezik, hogy láttad a filmet. Kár, hogy ezt nem említik a játék indításánál! Bár én láttam, de biztos lesznek akik nem, és ez miatt kimarad nekik egy nagy élmény, történet elem.
Amit főként kiemelnék az a harcrendszer: Nagyon élvezetes, taktikus. Ha van egy erősebb, magasabb szintű ellenfél, azt is le lehet győzni, ha okosan elkerülitek a támadásait. Úgy vettem észre hogy a hátba támadós alap taktika mindig sikeres, az ellen nem igazából tudnak védekezni.Mivel open-world, így van benne farmolás is, de eddig nem volt benne idegesítően sok.
A karakterek között megvan a folyamatos párbeszéd, ami feldobja a játék hangulatát, változnak a párbeszédek az éppen megtörtént eseményekhez igazodva.Tetszik, hogy a több emeletnyi magas ellenfeleknek megvan a tekintélye, ereje, hangja, így érezteti veled, hogy nem lesz egyszerű leteríteni őket.
Annak ellenére hogy erősen japán stílusú a játék, bejön, szerintem érdemes volt megvenni. Jó lesz kijátszani!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #24 üzenetére
Szingapúrból vettem meg digitálisan, ott holnap 5kor már 29-e lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na már csak kevesebb mint egy nap. \o/ Holnap este 5-kor kezdés.
-
Bad Pritt
félisten
Most ezt nem tudom spoilerbe kéne-e tenni, de a kocsival kapcsolatos kérdés.
Szóval arról tudunk valamit, hogy mikor már tud repülni a verda, akkor is csak meghatározott útvonalon tudunk vele közlekedni vagy az tényleg full free roam lesz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Btw, nem tudom, hogy volt-e róla szó, de lesz vajon a játékban valami superboss? Mint anno 7. részben az Emerald, Diamond, Ruby. 9. rész óta csak a Crisis Core-t játszottam végig teljesen, így nem tudom, hogy azóta bárhol felbukkantak-e ilyen dögök.
Illetve kíváncsi vagyok, hogy lesz-e maximalizálva a HP-nk, meg a támadásunk nagysága.
-
Bad Pritt
félisten
Jaaa, FFXII-ből ez a jószág megvolt.
A többire tényleg nem emlékszem.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bad Pritt #11 üzenetére
A filmben az volt, hogy a király számított a támadásra, ezért küldte el Noctist Altissiába, hogy békés helyen történjen meg a házasság. Oda kellett volna vinnie Luna-t a Kingsglaive csajnak. Volt egy rész, hogy a király kéri Lunát, hogy menjen Noctishoz Altissiába, de a csaj mondja neki, hogy nem mehet, mert a birodalom követi mindenhova. Gondolom fontos lenne, hogy Noctis megkapja a gyűrűt, vélhetőleg csak azzal tudja visszafoglalni Lucis-t. A kérdés, hogy mi áll a háttérben, mert biztos lesz egy nagy csavar, plusz mint ha Gülüke tábornok normál alakban is megjelent volna az egyik trailerben, szóval ő sem halt meg. Amit nem tudok, hogy a kancellár mit keres a tengerparton, amikor Noctisékkal odaérünk.
-
Bad Pritt
félisten
A-a. Noctis már Altissiába gurult az esküvőjére, mikor lerobbantak, ezt még talán Prompto is mondja. FF wiki ezt írja:
After Lady Lunafreya Nox Fleuret is believed to have died in the attack on Lucis, Prince Noctis's party travels to see her in Altissia where to two were to be wed. Lucis was attacked by Niflheim during a treaty signing ceremony, during which Noctis and his friends—as well as Luna—were heading to Altissia for the two to get married.
Szerintem van egy gap a Kingsglaive közepén a kancellár látogatása és Luna megjelenése között, mikor Noctisék elindultak. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #9 üzenetére
Nem néztem, de nem is érdekel egyelőre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem valamit félreértesz, vagy én nem vágom a dolgokat rendesen. Nilfheim bekebelezi a világot, már csak Lucis van hátra, de ugye a kristály miatt nem tudnak mit csinálni, nem lehet direktbe betámadni a világot. Eközben jön a kancellár, felajánlja a békét azzal, hogy Noctis és Luna összeházasodnak. Háttérben viszont a kristály kell nekik, anélkül leigázhatják a Lucis-t is. A király közben elküldi Noctist, hogy majd találkozzon Lunával a pusztában, csak ugye a Lunáért küldött Kingsglaive csajt megölik, így Luna mégis eljut Lucisba. A városban megtörténnek a robbanások, kitör a káosz, Glüllülü tábornok végez a királlyal, a gyűrű Lunához kerül, ő majd odaadja Noctisnak a játékban, miután a film végén kijut a városból.
A játékban tudja majd meg Noctis, hogy mi történt az apjával, de lesznek majd visszaemlékezések, ezért kapunk majd olyan CGI jeleneteket amiben pl Regis is szerepel.
Nyilván a részletek később kiderülnek majd, pl, Luna hogy kerül vissza Nilfheimbe.
-
Bad Pritt
félisten
Számomra egy kicsit kusza amúgy az idővonal így a Kingsglaive után. Szóval folyik a háború, hirtelen jön Niflheim kancellárja a béke ígéretével, a király belemegy, elküldi a fiát Altissiába, hogy házasodjon össze Lunával (legalábbis nekem ez esett le), aki közben pont hogy Insomniába érkezik, amiről úgy tűnik a játék alapján, hogy Noctisék nem is tudnak. A játék meg valamikor a film második fele környékén kezdődhet, vagy max tényleg közvetlenül utána, ha jól gondolom. Szóval ez nekem így nem áll össze.
A másik, amire kíváncsi leszek, hogy mennyit tartottak meg a 10 évvel ezelőtti Noctis karakterből. Én úgy gondoltam, hogy ezt a halál jövendölést kivették belőle, de az Omen előzetes óta nem vagyok benne biztos, lehet csak kicsit finomítottak rajta. Illetve kap-e bármilyen szerepet a Glaive, Glauca vagy akár Libertus.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #4 üzenetére
Tudod ki néz bele.
-
Adam_Shepard
addikt
Live megy most és éppen a leviathan harcot mutatják. TE JÓÓÓÓ ISSSTEEEEN
-
Bad Pritt
félisten
Műfaj: TPS, open-world RPG
Fejlesztő, kiadó: Square Enix
Megjelenés: 2016.11.29A Final Fantasy XV Eos világára kalauzolja el a játékosokat, egy olyan helyre, ahol varázslat és gépek egyszerűen megférnek egymás mellett. A történet szerint a világ legnagyobb birodalma, Niflheim leigázott már minden más országot, kivéve Lucist, köszönhetően a parányi királyság mágikus kristályának, aminek segítségével a mindenkori uralkodó áthatolhatatlan védelmet biztosíthat földje számára, cserébe egészsége gyorsabb ütemben romlik.
A játék története ott veszi fel a fonalat, mikor Niflheim végül csellel beveszi Lucis kapuit, királyát megölik, így az épp országon kívül tartózkodó Noctis hercegre hárul a feladat, hogy visszaszerezze királyságát. A sztori során egyedül Noctist tudjuk közvetlenül irányítani, illetve három útitársának és barátjának harc közben adhatunk parancsokat játékosként.
A történet szempontjából fontos ökoszisztémát épített fel a Square, így a játék kezdete előbb érdemes az alábbiakat is megtekinteni a teljes élvezhetőség érdekében. Időrendi sorrendben írom, természetesen el lehet térni tőle:
Platinum Demo: Noctis fiatalkorából egy rövidke szeletet bemutató demo. A játékmenet nagy része és a harc is megegyezik a végső, nagy játék rendszerével. Nagyjából fél óra alatt végigvihető, de csak év végéig van az Xbox és PS digitális boltjainak kínálatában.
Brotherhood: Final Fantasy XV: egy órás anime filmfüzér, mely egyenként bemutatja Noctis és barátainak viszonyát visszaemlékezések során, illetve amolyan keretes szerkezetben elmeséli a herceg életének egy traumatikus élményét. Elérhető ingyen az Xbox és PS digitális boltjaiban, japán szinkronnal, angol felirattal.
Kingsglaive: Final Fantasy XV: teljes egészében animált kalandfilm, ami Lucis bukását mutatja be a Kingsglaive, a király elit kommandóscsapata szemszögéből. Főszereplője Nyx Ulric, a Glaive legnagyobb hőse, de szerepet kapnak benne a játékban feltűnő fontos karakterek is, a teljesség igénye nélkül: Regis király, Noctis apja, Lunafreya, Noctis leendő felesége és Ardyn Izunia, Niflheim kancellárja, a játék egyik főellensége. A film közvetlenül a játék története előtt játszódik, az utolsó jelenettel gyakorlatilag teljesen összekapcsolva a kontinuitást. DVD-re illetve Blu-ray-re készült alkotás, magyar szinkronnal is megjelent illetve megjelenik Ősök gyűrűje: Final Fantasy XV címmel.
Final Fantasy XV: Omen Trailer: a játékhoz többek között magyarok által is készített előzetes, mely elképesztő látványvilága mellett előrevetíti, milyen belső démonokkal fog Noctis megküzdeni a játék során.Fontosabb előzetesek:
Final Fantasy XV - 101 Trailer: 8 percben ad betekintést a játék feature-jeibe, ismerteti a szereplőket, játékmenetet és érdekességeket.
Final Fantasy XV - Judgment Trailer - filmszerűen vágott, többnyire játékmenetből kivágott jeleneteket tartalmazó kedvcsináló.A játékhoz elérhető egy úgynevezett Judgment Disc demo, ami sajnos csak japán digitális boltban elérhető, ennek elérésében a két konzol topikjában érdemes érdeklődni.
A játékhoz bejelentettek egy Season Passt, mely valamilyen kooperatív módot mindenképp fog tartalmazni, de más tartalmáról még nem hullott le a lepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest