- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
Adamantoise 1-hit kill: [link]
-
Adam_Shepard
addikt
Na az előzetes spekulációkat megerősítve 2017.03.01 a dátum, amikor minden preorder cucc elérhetővé vált a storeokban. Olyan 3000 FT ha nem volt meg egyik sem.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Vadernagyúr #504 üzenetére
Mostmar vard meg hogy 10 ala menjen. Bugos, logikatlan, es darabos az iranyitasa. Nem veletlen hogy nem porog ez a topik.
-
Adam_Shepard
addikt
Probaltatok ezt az uj kardot amit a booster pack ad? Valaki screenshotolna a statjait?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #481 üzenetére
Ja nem, csak nem tudok olvasni. SZóval az előző játékkal nem lesz kompatibilis a mostani mentés.
-
Adam_Shepard
addikt
Csak egy kérdés. Ha megvan a Season Pass de nincs meg a játék (bevárom, amikor már jó áron lehet kapni), akkor ezek a booster pakkok meg tsai. ugyan úgy elérhetőek maradnak vagy ezek is timed cuccok?
-
Adam_Shepard
addikt
Amúgy volt már ilyen a 14-en kívül, hogy folyamatosan tákolják a játékot? Ezek a limited time eventek is mik, könyörgöm...
-
Adam_Shepard
addikt
Igaz ez nem 15, hanem 14 kérdés (eléggé halott a topikja), de ott meg kell vennem az alapjátékot ÉS a kiegeket ÉS mellé még a 30 napos passt is? Mert, akkor így felejtős.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #283 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy amikor bedobjátok, akkor ne a halra , hanem egy kicsivel fölé célozzatokés ott még tudtok rántani rajta egy párat, hogy rákapjon.
Szerintem már most bárkit ki merek hívni psxes Pro Bass Fishing 5-re
-
Adam_Shepard
addikt
Horgász trofihoz:
Van fent balra északon egy V betűs hely, ami egy mocsárvidék. Van ott egy dungeon is de az most mindegy. Ott ahol a parking lot van van bentebb az alsó részen középen egy bódé, ahol a játék legerősebb normál megszerezhető peca felszerelését meg lehet venni. Készüljetek olyan 90.000 Gillel mert minden drága és minden csaliból/ etetőből legalább tízet vegyetek. 1-ről tízre ahogy látom, olyan 3-4 óra alatt le lehet farmolni a halas trofit. De készüljetek fel mert az arany/ legendary halaknál iszonyat sok QTE van.
Szerk.
Vesperpool
-
Adam_Shepard
addikt
A horgászás, survival, és főzés trofira nem tudtok valami boostolást? Már csak ezek hiányoznak a platinához.
-
Adam_Shepard
addikt
A Talcottos Cactuar baba questek mennyire right in the feels már Főleg, hogy ő szed össze, amikor 10 évid stasisban voltunk és ott vannak a műszerfalon a babák.
Ugyanitt. A legend is born questet megcsinálta már valaki? Jó fegyót ad? -
Adam_Shepard
addikt
Fekete hajú srác (Zack) és a karakterében nagyon hasonló szőke. Mesterségesen létrehozott szőke srác. Wiggs Bedge. A Sárkányharcos csaj. A főszereplők neveivel való szójáték (fény- sötétség). Noct hasonlóan viselkedik off- mission, mint Squall. Ill.
Számomra az is nagy spoiler volt már, hogy Noct-ot nem tervezik belerakni a WOFF-ba sem. -
Adam_Shepard
addikt
Elakadtam a greatsword of the tallnál. Megvan valakinek?
-
Adam_Shepard
addikt
Amúgy ezek a summonok tök randomok? vagy 4x sikerult elohivni oket pl.. a titant nem is lattam meg
-
Adam_Shepard
addikt
Már a toronynál találkoztam vele és inkább vettem neki kaját, mert nagyobb szívás beszerezni azt a halat. Amúgy a fényképezős questek nagyon jó pénzt dobnak, össze is szaladt valami 200000 gil.
Még 2 royal fegyó hiányzik, viszonylag könnyűek, csak végig kell menni azokon a dungeonokon, meg most lett meg a nem crroked spirahorn is (egy darabig nem akarom se a MAHÓTEK ENDZSIN, meg az ARIGATOU CHOCOBOOOO felkiáltást hallani
)
-
Adam_Shepard
addikt
A macska questeket végigcsinálta valaki? Kiderül, hogy valami deity?
-
Adam_Shepard
addikt
A Royal tombokat mi jelöli?
-
Adam_Shepard
addikt
igazából, de spoiler:
A végigjátszás utáni
title screen az egyik legszebb amit láttam, imádom Amano munkáit, és az a zene... -
Adam_Shepard
addikt
29 óra alatt kivégeztem.
Innentől szpojler:
A fehér hajú fazon (Lunafreya testvére) és az Ifrit phase 2-n kívül a chapter 13 volt a legnehezebb. Erős MGS áthajlással (Prompto úgy volt fellógatva arra a keresztre/ gépre mint a Snake az 1-ben). Amit pár sorral fentebb posztoltatok a gyűrűvel kapcsolatban az igazán helytálló, mert ha 2x használtam, akkor sokat mondok. A summonok így, hogy random jönnek elő az L2 re tök értelmetlenek szerintem, Az Ifrit ugra- bugránál nekem nem voltak lángok (egyes YT vidikben van). És az egész játék alatt nem váltottam amuletet/stb csak egyszer (8 royal armmal fejeztem be). Egy csomó logikai baki akasztotta meg a hangulatot, pl: Rommá lövik a kocsit, vagy 40 lövedéket kapsz be majd 2 mp-vel később már nem esik az eső és senki nem lövöldöz (így nehéz volt könnyes búcsút venni tőle), VAGY az első fejezetben meghtudjuk, ugye hogy meghalt a király és rá pár mp-re Prompto a kocsiban elkezd picsogni, hogy "JAAAAJJ DE UNCSIIII" (nekem ez is elvette a kedvem kicsit.) Összességében, nem tudom, hogy hogyan érezzem magam így a játék után, de kiplatinázom és elrakom egy időre amíg ki nem javítják ezeket a betegségeit. Ja, igen. Megnéztem az Adamantoise superboss harcot YT-n és az is egy- másfél óra relfex játék. Ez így gyenge... -
Adam_Shepard
addikt
miutan lenyomam a jatekot visszamehetek ledraralni a side missionoket/huntokat?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #140 üzenetére
~40 hours right now, but they're trying to bump it to about 50 by strongly encouraging more fetch quests.
Nobody is touching it right now. There's only like 2 hours "playable" on ps4 and xbox version barely turns on. Nobody is thinking about PS4k, just porting and optimizing for PS4. Xbox build is like 3 weeks behind
-
Adam_Shepard
addikt
LOL és valaki az egészet kirakta 4chanra már júniusban : spoilaz
-
Adam_Shepard
addikt
Ruhát hol tudok cserélni a srácokon?
-
Adam_Shepard
addikt
az immortal photobomb megvan már valakinek? (trofi) azt írják, hogy tök random és igyekezzünk minél több képet készíteni.
-
Adam_Shepard
addikt
arra a nagy kristályra bejutott már valaki?
-
-
Adam_Shepard
addikt
3 órája a kezdő areaban vagyok es kuldeteseket / gyujtogeteseket csinalok. A nappali vs ejszakai elet teljesen más ami kb duplazza ezt az idot. Story mission nem volt még . Ha saccolnom kell, akkor egy 300 óra bele fog szaladni és a dlcs masik 3 kari iranyitasat/ tortenetet nem is vettem bele. Ja és a játék gyönyörű! Elmentünk egy spaba es 20 percig csak a tájat néztem.
Van már chocobo bérlő automata és egy rakat kincs/alapanyag amit gyujtogetni kell.
A trofea lista meglepoen konnyu, vagy 30%on van már. Csak a 70 dungeon nez ki huzosnak (egyet sem talaltam meg)
-
Adam_Shepard
addikt
Az de jo hogy a titke screen is valtozik ejszakarol nappalra
-
Adam_Shepard
addikt
a season passt megvette már valaki hozzá? nyit most még valamit?
-
Adam_Shepard
addikt
20 font a season pass. annyiért sima liba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- 3 hónap garival
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest