- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Armahun #108608 üzenetére
Végül is alig 6-7 éve csinálta valaki ezt a trailert több filmből összevágva.
"Created in 2006 by Robert Blankenheim under the pseudonym Derek Johnson, it's an incredible piece of work that apparently took 4 years to create. Unfortunately the only copies still left online are low quality rips (standard for 2006), or muted due to copyright issues."
-
vond
MODERÁTOR
-
Eagle16
addikt
-
törölt tag
-
Kassadin
addikt
válasz
Armahun #7649 üzenetére
Jogos, az tényleg az. Nem biztos, hogy megakarom megnézni, nem bírom az ilyen filmeket gyomorral.
Integra: Lehet, hogy kevertem valamivel. Felvettem a megnézendő listára.
No Country for Old Men
Anno elkezdtem olvasni a könyvet, de nem fejeztem be. A film miatt újra előfogom venni, ez biztos. Szuper film, elgondolkodtató, hogy hasonló helyzetben az ember mit csinálna. Harcolna vagy inkább feladná?
Megér ez a film 8 pontot számomra.
SPOILER
Érdekes, hogy nem tudunk meg semmi konkrétumot a pszichopatáról azon kívül, hogy hogyan hívják. Vagy én voltam figyelmetlen, majd kiigazít valaki. Furcsa, hogy Moss nem mentette meg a feleségét, pedig Chigurh felajánlotta a lehetőséget, persze azzal aláírta volna a saját halálos ítéletét.
Szerk: Megnéztem a Parfüm előzetesét, hm, ez bejövős. Akkor ennek is nekiugrunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest