Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    Nektek mik voltak az utóbbi mondjuk öt év legnagyobb csalódásai?
    Az utóbbi időben újranéztem pár blockbustert, amikre úgy emlékeztem, hogy nagy blama (pl. Suicide Squad (extended), Star Trek Beyond), de sokkal inkább élveztem őket most valamiért.
    Aztán elgondolkoztam és szerintem nem az én elmém tisztult annyit, hogy jobbnak látom ezeket a filmeket, egyszerűen azóta volt Justice League, Dark Phoenix, Godzilla 2, Last Jedi, Rise of Skywalker, Transformers 5, Artemis Fowl, stb. stb. amik olyan szinten működésképtelen szekunder szégyenek, hogy egyszerűen a megugrani kívánt léc került lejjebb az én szememben.
    A Suicide Squad például egyáltalán nem volt rossz most megnézve: sokszor kapkodós, látszik, hogy szét van szabdalva, de sok jelenetet átsegítenek vagy a karakterek, vagy a zene, végre Jai Courtney is kapott egy szerepet, amit nem csesz el (sőt, kifejezetten jó Captain Boomerang), egyedül ez a Joker szál fájdalmas még mindig, meg súlytalan az egész konfliktus meg a gonosz, bár ez a kéttucat Marvel film kétharmadára is igaz.
    Nagyon kíváncsi leszek, Gunn mit fog alkotni a második résszel, mert érzésre ezt a filmet az ölte meg, hogy nem hagyták Ayert Ayerkedni, Gunn viszont talán könnyebben átviheti a saját ötleteit a stúdión.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák