Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Összességében tetszett. Legyen 6.5/10
SPOILER
Bár a szántóföldre taxizás alatt egy kicsit megtört a dolog.
A kocsiban folytatott beszélgetés alatt rájön az ember, hogy ő a hunyú, csak átprogramozta saját magát, hogy bejusson ide. Aztán az a sok száz emelet utazó gyorslift szerintem egy kicsit béna, ahogy úgy minden, ami innentől kezdve történik.
Ha már így a tudtunkra hozták a taxizás alatt, hogy ő a nagymester, akkor még vártam egy extra csavart a végére, hogy talán mégsem (csak elhitették vele, ahogy a nézővel is), vagy annak magyarázatát, hogy pontosan miért is ő az, mert nem értem miért saját magát programozta át, mikor bárkit küldhetett volna ugyan így. (Hacsak nem morális okok gátolták, hogy kimossa valakinek az agyát, de ez szerintem nem rá vall.)
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Morrowind
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest