Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Valamelyik nap talaltam egy uj sorozatot,de nem mentettem el,es most nem talalom. Amire emlekszem a trailerben az volt, hogy dzsungelben ilyen dzsungel lakok idezgettek, boszorkanykodtak stb. Es uj sorozat 2022-2024
-
(ex)Cat
senior tag
-
Zola3811
friss újonc
Sziasztok. Két nő a vadnyugati tájon menekülnek autóval valaki, vagy valakik elől.
Csak arra a részletre emlékszem, hogy egy benzinkútnál a kamionos kurvának nézi
őket, és ajánlatot tesz nekik, a csajok meg elkezdik szívatni, a végén addig megy a
huzavona hogy felrobbantják a kamiont. -
gergo5991
őstag
egy detektives nyomozós film címét keresem
a film végén volt egy csavar, hogy a detektiv / rendőr valami bizonyítékot megvett a boltban és azt oda adta vagy a sértett apjának, vagy a nyomozó társának, hogy azt higgye nem vesztette el mert ez létfontosságú volt a nyomozáshoz
valami piros nyaklánc, gomb, óra , szemüveg lehetett, max 3 éves lehet a film
vagy a gyilkosnak adta vissza a nyomozás során elveszettnek hitt piros "tárgyat" ami bizonyította volna bűnösségét, és így végződött a filmvalami ,,lelkiismeretes'' cime volt, vagy a franc se tudja
-
DaVE-1
senior tag
"Sziasztok! Most fogok megpróbálkozni a lehetetlennel!
2007 óta keresek egy filmet.Mivel gyerek voltam,nem nézhettem,de arra emlékszem,hogy amit láttam belőle számomra nagyon ijesztő volt. 2007 nyarán vetítették valami nevesebb adón,mint RTL vagy ilyesmi.A történet az,hogy van egy nő aki valami traumát szenved és hallucinál. Elviszi a férje egy lakatlan szigetre,hogy majd ott jobban érzi magát a friss levegőtől. ősz van és a nő egyre furcsább dolgokat kezd felfedezni.Van egy másik hölgy,aki az ételt szállítja nekik.Tuti hogy barna haja volt. Szól a "beteg" nő ,hogy valami nincs rendben a szigeten.Elkezd nyomozni,és rájön,hogy valami valamikor történt egy kislánnyal.A férje hülyének nézi. Végül elkezd ömleni az eső,ahogy a hölgy mondta.A "beteg" nő látja ,hogy megérkezett a csónak,odasiet,mert el akar menekülni,de a csónakban fekszek a halott nő,vagy talán nincs is benne senki (nem tudom,itt már elég kavarodás van mert nem emlékszem 100%-osan). A férje próbálja bemesélni neki,hogy beképzeli a dolgokat a nő.De(Erre tisztán emlékszem,fontos momentum) Talál egy pincelejárót a nő, ahol megtalálja az ágyhoz bilincselt/szíjazott kislány csontvázát és kék ruha van rajta .(Annyira megijedtem hogy ezt sose felejtem )A vége az a filmnek,hogy a nőről bebizonyosodik hogy agyilag ép, viszont a férj bekattan és motyog az ablaknál."
-
rozali
csendes tag
Sziasztok!A film címét keresném:Egy jó úszó lány belefullad a tengerbe Apja keresésére indul Egy érdekes szigeten rátalál- ahol nincs halál,fájdalom Nem tudom hogyan,odakeveredik felesége és fia is Csodálatos életük van ott,de végül mégis vissza kell térniük Csak amikor látod a csónakot,tutajt a tengeren hánykolódni jössz rá,hogy ők végig halottak voltak,csak Lelkeik kerültek erre a szigetre .
Köszönöm,ha segíteni tudtok -
carr
őstag
Egy ember felébred egy kis doboz szerű szobában, ahonnan egy puzzle megoldásával jut át egy másik kis dobozba. Egy idő után találkozik egy másik emberrel, majd összejön egy 7-8 főből álló kis csoport, akik egymást segítve haladnak a labirintus szerű dobozokon keresztül, remélve, hogy egyszer kijutnak. A feladványok egyre nehezebbek, a halálok egyre brutálisabbak, ha nem sikerül megtalálni a megoldást. Idővel rájönnek, hogy nehezített pályán küzdenek, mert a dobozok állandó mozgásban vannak, végül csak egyikük jut ki élve, aki fogyatékos így nem tudja elmondani a külvilágnak, hogy honnan jött és mi történt velük.
-
DaVE-1
senior tag
Ezt a filmet keressük...
"A 90-es években láttam, régebbi film. Amire emlékszek, hogy szülőket brutálisan meggyilkoljak, csak a két gyerek marad életben. Egy fiú és egy lány. A lány évekkel később, már felnőtt korában vissza tér a családi házba, ami ugyan úgy néz ki, mint a gyilkosság napján. A falak véresek, minden érintetlen maradt a gyilkosság óta. Akkor előtörnek benne az emlékek, és rájön......." -
tzimash
őstag
Hali.
Ma eszembe jutott egy sci-fi, és nem tudom a címét...
Űrlényes, a Föld légköre melegszik, talán benne van az Arecibo-i rádiótávcső is.
A végén a néger kis srácról kiderül, hogy ő is űrlény, elmondja hogy már itt vannak, és visszafelé behajlítja a térdét és elfut a sivatagban, úgy emlékszem ezzel van vége a filmnek.
Légyszi segítsetek. -
Cs1csó
titán
válasz
garga pista #4882 üzenetére
Top secret! Val Kilmerrel?
-
Cs1csó
titán
válasz
garga pista #4880 üzenetére
Tom Hanks-el a Pénznyelő?
-
garga pista
őstag
Fú dejó h van ilyen topik is
Nem lesz egyszerű a kérdésem...
Valamikor 2000-2005 körül láttam talán ezt a filmet a tv-ben, arra emlékszek talán vmi kémes dolog volt. Egy jelent maradt meg, egy fürdőszobába bemegy a tag és a mosdókagylónál a csapot megnyitja erre a zuhanyból kezd folyni a víz. Megnyitja a zuhanyt akkor meg vmi 3 .helyen. Erre emlékszek, fogalmam sincs mi lehet ez, de aki látta ezt esetleg emlékezhet...
(Kicsit olyan ez mint a DJ-nek kitalálni a dúdolásból mi ez a szám, igen tudom)
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok
Egy feketékről szóló filmet keresek. egy nő csalja a férjét, és egy feketére fogják benne, hogy megerőszakolta. Ekkor hajtóvadászat indul a feketék ellen, és kitör a vérengzés. A végén vonattal menekülnek, az egész város lángokban, stb...
Közben meglett. [link] RoseWood az égő város
-
genndy
addikt
Egy igaz ügy (Just Cause) (1995)
Sean Connery, Laurence Fishburne. Piszok jó film -
pruzsi
őstag
Szép estét.
Keresnék egy filmet 90-2000 körül lehet.
Egy férfit gyanúsítanak miszerint megolt és megerőszakolt egy nőt . Egy ugyved házaspárt bérel fel a vádlott.
Sikerül is felmenteni őt bizonyíték híján.
Csak a film végén derül ki hogy mégis ő volt a tettes. Miszerint régebben az ügyvéd pár férfi tagja 10+éve már védte ugyanezt a férfit aki akkor börtönbe került és ott őt kihereltek. Bosszút esküdött és egy rambtarsaval együtt tervelték ki az egészet. A film végén szembesíti ezzel a ténnyel az ügyvédet miközben annak felesege torkahoz kést tart,és kényszeríti is hogy fogja meg hogy ott neki bizony már nincs "semmi" -
Lacee88
csendes tag
Sziasztok!
Ismét egy kb 20 éve tv-ben látott filmet keresek. A film főszereplője egy fiatal prostituált lány, aki zárdába kerül átnevelő célzattal. Erre tisztán emlékszem.
Megvan egy jelenet is, amikor a lány szökésben van (?), akkor felváltva szexszel egy külterületen egy autóban 2 férfival, akik asszem a futtatói. Az autó mellett várakozó férfi panaszkodik, hogy hideg van, siessenek.
Rémlik még egy jelenet, amikor a főszereplő összeszólalkozik az egyik magasrangú apácával és az arcába vágja, hogy imádja a prostitutált életmódot.
Ennyi, tudom nem sok.
Hátha beugrik valakinek. A film nem magyar, az biztos. -
blackvinyl
tag
válasz
osztszoroz #4869 üzenetére
Köszönöm, ez gyors volt
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
blackvinyl #4868 üzenetére
-
blackvinyl
tag
-
válasz
McDoug6lak #4865 üzenetére
Ez lesz, köszi!
-
Sziasztok!
Előre bocsátom, lehet hogy nem film, hanem egy sorozat nyitó epizódja amit keresek.
Egy hajó halad/sodródik egy folyón. Próbálják rádión elérni a személyzetet - figyelmeztetni őket hogy neki fognak sodródni egy híd pillérjének - de nem sikerül.
Az ütközés után a rendőrök felmennek a hajóra. A fedélzeten senkit nem találnak, a hajófenékben viszont van egy csomó megkötözött ember. Ha jól emlékszem egyikük él, a többiek halottak.
kb ennyire emlékszem. -
Samus
addikt
Keresek egy vígjátékot. Azt hittem a Csupasz pisztoly 3 az, de mégsem úgy néz ki.
Egy jelenet maradt meg, börtön, zuhanyzó. A tag kap egy barátjától egy fémtálcát, hogy majd hasznos lesz. A zuhanyzó után jön ki, és mutatja a tálcát, ami tele van, hm...szóval mélyedésekkel, gondolom értitek. Valami vígjáték, nem mai, a képi világ alapján a Csupasz Pisztolyok idejéből való.
-
aelod
veterán
válasz
McDoug6lak #4861 üzenetére
Azaz!!
-
Pötyi
őstag
Six feet under?
(magyarul Sírhant művek)
-
aelod
veterán
Nem film hanem sorozat.
Netflixen ment, úgy indul, hogy a temetkezési vállalkozó nő férjét elütik. és teljesen elmeroggyant az egész. -
Daweeeeet
csendes tag
válasz
HUNNIA1920 #4855 üzenetére
Nordwand? Igaz ez 2008-as film.
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mi lehet a címe egy régebbi scifi/thriller/drámának, ami egy szegénynegyedben levő lakóépületben játszódik és egy vállalat irányít mindent? Talán a szereplő valami csomagot is kap és onnan indul a történet, de őszintén szólva kevés részletre emlékszem. Ami viszont megmaradt, hogy volt valami baba az egyik szomszédnál, ami minden alkalommal felsikoltott, ha valakit meg akartak ölni. Vagy még ez se biztos. -
HUNNIA1920
őstag
Nem, egyik se az. Azt tudom, hogy nem egy látványos, mozgalmas film. Se nem túl régi, se nem új, szerintem 1980-1990 körüli. Az egész film az elejétől arról szól, hogy ezt az embert hogyan szabadítsák ki, folyamatos rádió kapcsolatban vannak vele, megpróbálják még sötétedés előtt kimenteni, de minden próbálkozás kudarcot vall. A film vége meg az, hogy másnap reggel egy helikopter egy kötélen lógva viszi a megfagyott testét. Ez inkább film dráma lehetett, mint sem akció vagy kaland. Azt tudom, hogy gyerekként eléggé megfogott, mint film.
-
válasz
HUNNIA1920 #4847 üzenetére
Vertical Limit
Jég és föld között ? -
bbmt
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #4852 üzenetére
Kíváncsiságból megkérdeztem az AI-t. Ezt javasolta: Bosszú az Eiger csúcsán.
-
HUNNIA1920
őstag
Köszönöm a válaszokat, de nem ez volt. Nem baj, mert még ezt a filmet nem láttam.
-
Cs1csó
titán
válasz
HUNNIA1920 #4849 üzenetére
Szia, lehet erre gondolt: [link]
-
bbmt
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #4847 üzenetére
Hideg ég? (K2)
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Keresek egy filmet. Még valamikor a 90-es években láttam a TV-ben, a témája, hogy egy hegymászó bele esik egy hegy oldalában lévő "zseb" szerűségbe és onnan próbálják kimenteni. A film vége az, hogy mire sikerül helikopterrel kiszedni, már megfagyott az ember.
Azóta se találkoztam a filmmel, hátha emlékszik rá valaki.
Köszönöm! -
etomcat
tag
Sziasztok!
Halványan emlékszem egy rossz magyar művészfilmre, amit kötelező volt megnézni az egész osztálynak. Egy szovjet iparvárosban játszódik, ahol semmi nem történik - kivéve, hogy minden évben a bányászok és a kohómunkások közül a két legerősebb megverekszik. Volt benne egy "Felhőcske" nevű szereplő is talán.
Ennyiből meg lehet mondani a címét? Előre is köszi! -
Lacee88
csendes tag
Sziasztok! Egy régi filmet keresek, lehet magyar vagy lengyel esetleg csehszlovák.. A filmből egy jelenet maradt meg. Kisbaba ül a bilin, nagy a csóróság, az anyja ugyanazt a barackmagot (?) eteti meg vele, amit kikakil, zörög a bili, anyuka elmossa és a gyerek újra azt eszi. Talán valami szatíra vagy vígjáték. Másra nem emlékszem ebből a filmből. Tipp? Köszi előre is!
-
Szabi®
addikt
válasz
#79484416 #4840 üzenetére
Minden kor alkotását az akkori generáció díjazza később. A mostani hulladék filmekre én fogok 25 év múlva visszatekinteni hogy milyen jó volt, pedig lehet hogy most jelenleg egy teljesen érdektelen valami. Aztán majd ha feltűnik, akkor felülök a nosztalgiavonatra. Az idő egyrészt megszépíti, másrészt egy olyan korra emlékeztet, amikor még fiatalabb volt az ember, és jobban élvezte az életet, közben a film ami kiváltja alig jobb egy kettesalánál.
-
Szabi®
addikt
válasz
#79484416 #4838 üzenetére
A videók innen származnak, ahogy a leírásban is van. Sztem azért vannak temetve ezek az alkotások mert akik ebből kimaradtak azoknak ez már nagyon nem jön be, ahogy belenéztem kb. le is vert a víz. De így vagyunk/vagyok a korosztályomban a "Csutak a mikrofon előtt " is, sok akkori ember romantikázik vele, pedig kimondottan gyenge alkotás lett, ha filmes mércével mérjük.
-
Cs1csó
titán
-
envagyok
veterán
Egy régebbi filmet keresek, amiben lekicsinyítve emberi test belsejében utaznak.
Köszönöm -
Tibiajax
nagyúr
áhój,
pár éve láttam egy thrillert (usa), ami a következőről szólt: adott volt egy párocska (vagy cska egy srác, már ebben sem vagyok biztos teljesen), aki elköltözött egy kertvárosba. és a kertvárosban az utcák, a házak, meg minden halál egyforma volt. ez volt igazából a film lényege, sokszor mutatták felülről is, hogy egy full egyen-akármi volt. szomszédokra nem is emlékszem, csak arra, hogy ők kapták meg az egyik házat, és bármerre néztek, szomszédot sem láttam, és nagyon mást sem, csak a sok egyen-házat. elhagyni sem tudták a kertvárost, tehát nem tudtak kiszabadulni sem belőle.
aztán volt a sztoriban egy gyerkőc is, és a végén jöttek értük fekete emberkék, és az volt a félelmetes vonal benne.. de a lényeg és ami jellegzetessége volt a filmnek, az a fentebb írtakköszi ha esetleg valakinem rémlik ezekből valami.
nem olyan túl régi film, 10évesnél fiatalabb -
Cs1csó
titán
-
envagyok
veterán
Volt egy karácsonyi film, amiben a tag a legnagyobb kivilágítást csinálta a házra.
Mi annak a címe?
Illetve a reszkessetek betörőkön kívül6 éves gyerekkel mit érdemes megnézni?
-
Natália28
friss újonc
Sziasztok! Keresek egy filmet aminek nemtudom a címét sajnos. Már nagyon régen láttam. Ilyen 2006-2007es film lehet. Annyira emlékszem, hogy a srácnak a mobiljában van egy nő és megjelenik hologrammként is. A végén a srác elássa a telefonját. A válaszokat előre is köszönöm!
-
Cs1csó
titán
Hogyne tudnám! Tommy Wiseau-tól az "A szoba" c. 2003-as film
Jó filmezést! -
carr
őstag
Skacok! Help. Keresek egy filmet! Nemtom miről szólt, de arra emlékszem hogy jó volt. ki tudja melyik ez a film?
Bocsi. Hirtelen elfelejtettem hogy pontosan melyik jelenet volt de gondoltam ha már itt vagyok hátha valakit felderít. <3
Ha eszembejut leírom... -
belgast
csendes tag
Üdv!
Keresek egy filmet
2000 előtti lehet.
Téma utópia ahol a születendő gyerekekben 99% ban lombik programban vállalják (legerősebb) sejtet választják ki a "tudósok"De egy párnak először természetes úton születeik gyerek akinek azt jósolták gépi tudomény szerint 30 évig fog élni így következő lombikban születik....
Később a két fiú egy úszásban versenyez egymással de a lobikos veszít és a másik húzza ki.
Amire még emlékszem a első szülött fiú át veszi a másik helyét a munkahelyén,különböző műtéteknek veti alá magát előtte hogy hasonlítson rá.
-
lemmy71
őstag
válasz
ColdMan #4775 üzenetére
Ez az a szint mint A gyilkos paradicsomok
-
Borisz76
nagyúr
válasz
osztszoroz #4807 üzenetére
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Borisz76 #4806 üzenetére
ChatGPT szerint:
Szia! A leírásod alapján a film címe valószínűleg Chato’s Land (1972) 1. A film főszereplője Charles Bronson, és a történet egy erdőben játszódik, ahol Chato-t, a félvér főszereplőt megölnek, és ő bosszút áll az elkövetőkön 1. Az általad említett csavar, hogy az áldozatok tesvérei / féltestvérei lehetnek, szintén megtalálható a filmben 1. Remélem, ez segített!
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok...
Kollégám szeretne megnézni egy filmet de nem tudja a címét.
Régebbi film , elviekben Charles Bronson a főszereplő? de ebben nem biztos a kollégám.
Erdőben, kis ház, megölnek benne 1-2 embert és főszereplőnk bosszút áll.....a csavar talán az , hogy akiket megöl azok a tesvérei / féltesvérei tán.
Ennyit tudok a kollégám elmondása alapján.
Pár Charles Bronson filmet ismerek de ez nem rémlik.
Pedig itt is kerestem :
[https://www.themoviedb.org/person/4960-charles-bronson]
Mi lehet a film címe ?
Köszönöm a tippeket, észrevételeket ! -
mvkly
senior tag
Nem szeretnék túl sokat offolni, igazad van, műfajából kilépve egyik se csúcs, de azon belül a Tomboló legalább filmként is működik, nem csak a harci jelenetekben (bár utóbbiban a 2 sárkányos inkább mulatságosan bárgyú, mint profi, néhány kivétellel). Abban érezni a Hong Kong-i filmszakmát.
-
mvkly
senior tag
válasz
TrollBalint #4798 üzenetére
Nem, azt az elsők közt szórtam ki. Volt benne pár ismerős arc a Bruce Lee filmekből
Nem értem, miért a Sárkány közbelép-et tartják a nagy Bruce Lee filmnek. Sose tetszett, full ZS kategóriás. Na persze azzal robbant az usában, meg posztumusz hírverés, de ettől még nagyon amatőr az egész film. A Tomboló ököl köröket ver rá szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest