Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Sidorovich #15 üzenetére
Plusz most az ai képgenerálást adják el úgy, mintha teljesítmény lenne. Talán azért megy ez nekik, mert a gamer vonal csak mellékes. Az intelt még az ág is húzza mostanában, a dedikált videokártyáik csak alsóbb szinten kompromisszumok és még lehet kompatibilitási gondjuk. Az amd bevallottan elengedte a felsőkategóriás gamerséget.
Bár egyébként mindegyik inkább az adatközponti fejlesztésekkel foglalkozik, ott a legnagyobb pénz. Pláne az ai hype miatt.
Nekem csak integrált grafika van, ha nem számítom a régi kártyákat és a gtx 1050-et
Inkább csak youtubeos tesztekből látom azt, hogy elvileg már egy jobb integrálton is egész jól kinéző játékok vannak. A többszáz fps és 4k felbontás nem annyira hoz lázba, valsz azért, mert én azt éltem át, amikor meg 30-50fp-nek örültünk, ha volt -
azbest
félisten
válasz
kriszpontaz #6 üzenetére
jaja, bár nem tudom, licenszdíjas -e, mert akkor lehet inkább feltalálják a spanyolviaszt
Mondjuk alaplapról felvenni 500W-ot is problémás, mert oda kell vezetni és sok réz kell bele, ami drága.
-
azbest
félisten
válasz
kriszpontaz #3 üzenetére
mérni valami söntellenállással és egy kis mikrokontrollerrel megoldják, elosztani teljesen más feladat. Egyébként ilyet maga a videokártya is mérhetne... sőt valsz mér is, csak nem vezetékenként.
Ja és nem a balanszolással van a baj, hanem kontakthiba miatt egyenetlen lehet, hogy melyiken mennyi áram folyik és persze ahol rossz a kontakt, ott forrósodhat.Techpowerupon gyorsan rákeresve
5090 - 575W
4090 - 450W
3090 - 350W
2080 ti - 250Winkább az a baj, hogy egyre nagyobb kazán és mellé szerencsétlenül kialakított csatlakozókat találtak ki. A 6 pines tán 75W, a 8 pines 150W -t tudott. Már a 4 x 8 pines is kevés lenne (biztonsági ráhagyással együtt).
#2 zooly
azért a szerverek világában régebben is voltak nagyobb fogyasztású eszközök. Lehet létrezik már megfelelő, csak a marketingeseknek nem tetszik, vagy pár centtel drágább lenne a réz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Power Detector+ funkció bevatkozni nem tud, de jelezheti a felhasználónak, hogy forrósodik a helyzet.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest