Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Igen de én azokat a lapokat soroltam fel akiket én kiraktam
A 3 közül egyik sincs meg és nem is volt. Lehetne olyan, hogy kit bántam meg, hogy nem raktam ki de Neres pl. nem ilyen
IF Neymar,TOTS Barnes,FB Kent a szélsők nálam szóval egy 4. már nem fért volna be 
Robbent nem raktam ki a WF hiánya miatt.
Klaibert lehet, hogy kiraktam amúgy de ha ki is raktam 30 meccsnél több nem volt benn. Gravenberchel próbálgattam de max 1 db wlen. Szóval mehet ő is a nem érte meg részhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Vírusirtó topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A 3 közül egyik sincs meg és nem is volt. Lehetne olyan, hogy kit bántam meg, hogy nem raktam ki de Neres pl. nem ilyen