Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Az a baj ezzel a párhuzammal, hogy mondjuk Mendy meg Pope pont az a 2 játékos aki szerintem tots időszakban sem fog lefelé kilógni egy csapatból sem
Igazából a legtöbb embernél azt látom, hogy előre építkezik hátra meg marad ami marad aztán megpróbál több gólt rúgni mint az ellenfél.
Ezek az emberek legtöbbször tipikusan a 11 ember letámad és megpróbál az elején vezetni, hogy mire kifulladnak a játékosok már ne kelljen próbálkoznia.Szerintem amúgy leginkább a középpálya köré kell építkezni. Ha találsz 2 jól támadó+védekező játékost félig nyert ügyed van. Mondjuk én mindig egyenletesen fejlesztem a csapatot nem orr vagy farnehézzé téve
-
thebigK
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Mindket variacio eletkepes, hisz a felsorolt jatekosok pont annyira metak, hogy staton felul teljesitenek. En szemely szerint mar nagyon akartam egy nagyhalat, raadasul a csapat tobbi resze is adva van, nem is tudom hova tudnek fejleszteni innen. A kapusposzt meg nyitott, de 95 Pelé az 7chemen is 95 Pelé, Berchiche az egyik legjobb lb a jatekban, Hermoso megfelelo, Mbabu fullchemen vadallat CB, a kozeppalyan moments Makelele es 92es Bruno lesz, jobbhatvednek jon vissza 85 Cancelo a chem miatt (meg ha lesz ra zseton), talan kicsit o a weak link, valamint Neymar meg prime Kaka van még, szoval minden adott, ezzel a csapattal, normalis nettel egy jobb jatekos mint en stabil elite 1-2-3 lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest