- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ja dehogy egy percig nem gondoltam hogy "tekintettel" kellene lenni rám.
jöhetnek a ronaldok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egy jó ismerősömtől azt a tanácsot kaptam, hogy fogadjam el, hogy felqrom magam. Egyszer idegesít a játék, de az már jobban idegesített, hogy egy játék idegesít.
Ha elfogadom hogy "normális" ha ezen baxom fel magam és nem az asszonyt vagy a gyereket verem akkor legalább levezetem a feszkót. Ha mondjuk emiatt verem meg a gyereket az már gáz
Na jó tudom mindenkinek tele van már a töke velem amúgy is (különösen MrGubának) szóval offolom magam
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
jöhetnek a ronaldok ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha elfogadom hogy "normális" ha ezen baxom fel magam és nem az asszonyt vagy a gyereket verem akkor legalább levezetem a feszkót. Ha mondjuk emiatt verem meg a gyereket az már gáz