Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Próbáltam a PES 18-19-t. 1 dolog volt ami tetszett benne és az a kapusok reagálása a lövésekre. Üditő volt látni, hogy tényleg minden lövést próbáltak máshogy védeni nem úgy mint a fifában a 3-4 póz közül amit tud a gép bedob egyet. Viszont maga a játékmenet nekem egyáltalán nem jött be meg a cselek sem.
A másik dolog meg, hogy nekem egyáltalán nem jön be ez a rendszer, hogy a legnagyobb ikonok 1-2 hét után megszerezhetőek. Ha a fifában az első hónapban meglennének a legnagyobb lapok 2 hónap után ráunnék a játékra. A 20-ban is annyira jó érzés volt mikor végre összejött a pénz Mid Henry-ra aztán 500 meccsen tudtam játszatni a kedvenc játékosom. Pesben meg igazából nem tudom tudsz-e kitűzni ilyen célokat, hogy mindenkit ingyen hozzádvágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Le Mans Ultimate
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Foxpost
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest