Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Próbáltam a PES 18-19-t. 1 dolog volt ami tetszett benne és az a kapusok reagálása a lövésekre. Üditő volt látni, hogy tényleg minden lövést próbáltak máshogy védeni nem úgy mint a fifában a 3-4 póz közül amit tud a gép bedob egyet. Viszont maga a játékmenet nekem egyáltalán nem jött be meg a cselek sem.
A másik dolog meg, hogy nekem egyáltalán nem jön be ez a rendszer, hogy a legnagyobb ikonok 1-2 hét után megszerezhetőek. Ha a fifában az első hónapban meglennének a legnagyobb lapok 2 hónap után ráunnék a játékra. A 20-ban is annyira jó érzés volt mikor végre összejött a pénz Mid Henry-ra aztán 500 meccsen tudtam játszatni a kedvenc játékosom. Pesben meg igazából nem tudom tudsz-e kitűzni ilyen célokat, hogy mindenkit ingyen hozzádvágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest