Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Hugom vette németbe valami limitált fostalicska edésön... eltúlozta,én is csak álltam és néztem bután hogy mennyiii?? 140?? Ráis kérdeztem hogy esetleg arannyal van bevonva?!!!
350 euro körül volt úúgy hogy tesóm plusz 50 eurot fizetett garira.Vett 1 év garanciát.. Kapott 1 év xbox Live hozzáférést meg vmi kártyát(nemjut eszembe
).Mondjuk az gáz hogy a controllerhez nem adtak kábelt!!!!! Tegnap Pécsena mediába voltam és srác mondta hogy csak jövö hónapban lesz.Hát az ára 2000-5000 között. Még ö sem tudta megmondani konkrétan
Sajnos most jelenleg nem tudom tölteni az elemeket,de viszonylag sokáig bírja pl.: 2 duracell ...Ha van xbox live elöfizetés akkor a fifát letudom tölteni??? Bármit? Még nem csatlakoztattam a nethez... köszi csaooo
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby rádiós topik
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- World of Warships
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
350 euro körül volt úúgy hogy tesóm plusz 50 eurot fizetett garira.Vett 1 év garanciát.. Kapott 1 év xbox Live hozzáférést meg vmi kártyát(nemjut eszembe
).Mondjuk az gáz hogy a controllerhez nem adtak kábelt!!!!! Tegnap Pécsena mediába voltam és srác mondta hogy csak jövö hónapban lesz.Hát az ára 2000-5000 között. Még ö sem tudta megmondani konkrétan